infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Çok üzgünüm çokkk yoruldum

Çok üzgünüm çokkk yoruldum
biliyorum seni anlamaya en yakın kişilerdenim. Maalesef aynı şeyler yaşadım desem yanlış olur. herkez kendi için de o kadar ağır yaşıyor ki. kimse anlamıyo seni. birde seni teselli edeceklerine boşboş konuşuyorlar. nolur herkeze kulağını tıka kendi yasını kendin tut. Emin ol eşin bile yeri geliyor anlamıyo acılarını, caresizliğini. 4. deneme de başarıyı ulaşmış biri olarak çok yıpratıcı çok zor evrelerden geçiyoruz. Çok lafını duyduğun şeyi söylücem. ben olmucak nasıl olsa diye alıştırmıştım kendimi eşimin isteği ile yaptırdım boşverdiğim hiç umutlanmadığım zaman da tuttu. ben hala birşey olur mu korkusu ve gerginliği ile yaşıyorum ve hala bu yaşadıklarım gerçek mi diyorum. Düşün o kadar boşvermişim. Lütfen sen de kendini bir daha ki sefere rahat ve boşvererek gir. ve istediğin zaman yazabilirsin bana.

Canım 4 e kadar tutmadı mı düştü mü ?
Haklısın canım
Zor bir durum

Kimyasal değil
Gördüm keseyi
Hiçbir sorun yok

Selam canim

Seni uzun zaman onceden taniyorum ve cok seviyorum.. gecirdigin zorlu gunleri biliyorum canim..
Bu mubarek gunlerde cok buyk bir sinavdan geciyorsun ne olur isyan etme dert buyuk haklisin gonul yakan goz dolduran ama kuzum dert ne kadar buyuk olursa olsun Allah daha buyuk...

Ben karnimda kalbi duran ikizler icin gecelerde aglayip dua edip dilenmistim ama gelgorki nasip olmadilar bu sefer saglikla kalpleri duran ikizleri suni sanci ile dogurmak icin Allah 'im s3n beni kurtar die dua ettim bu gunden daha zor bir g7n gormedim dedim .. hem isterken agliyor hemde suni sanciyla kalpleri duran ikizleri dogurmak icin agliyordum...

Demem o ki kuzum neyi nasil yasicamizi Allah biliyor her şerrinde bi hayir var sen şukret Yaradan can veren Allah a sagligin yerinde rahmin yeni bir mucizeye acik cok şukur..

Canim olmazi olduran Allah insallah hic umadigin anda rahmini sonra kucagini evlatlarinla doldursun insallah isteyen tum kadinlara yavrularini bagislasin Allah..

Çook teşekkür ederim canım
Rabbime güvenim sonsuz
sabır ve tevekkül ile bekliyorum
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin
İnsan ister istemez üzülüyor
Allah isyandan korusun
Dualarını esirgeme anne

Meğer hamile kalınca herşey bitmiyormuş
Yıllarca hayalini kurduğun çift çizgi
Hayal kırıklığı olabilirmiş
Hemde 2 kere
Rabbim imtihanımı kolaylaştırsın

Çok geçmiş olsun
Peki şimdi tedavi ile mi hamilesin?

Canım 8 sene o çift çizginin hasretini çektim hatta mart annelerinde senle beraberdik burda bu topics başladım k.k e aşılama oldum tedaviler 6 sene cevap vermemişti. Sonra kendiliğinden gebe kaldımı öğrendim..

4. Haftada kanamalı düşük yaşadım kürtaj oldum neden neden diye bu mucizeydi bidaha olmucak die cahillik edip Allah 'ın hikmetini dirayetini bereketini unuttum ..amaaaaaaa

40 günlük kanama bitince adet görmedim çok kan kaybettim ondan dedim ama Allah bana sen ne bilirsin ey aciz kül olmucani dercesine bir evlat daha nasip oldu yine gebe kaldım. Bu sefer korkular iki katı oldu kaybedermişim devam edermi diye ...
1. Ay herşey normal kese göründü. 2. Ay kalp atışı normal kontroller güzel 3. Ay artık oh deyip nefes aldım resmen tatil için kontrolden geçip izin alacaktimki .. kontrole girdim 3.ayda masaya yattım dr 3 el görüyorum bi gariplik var dedi ben şok oda ne 2 de kafa var hayda beni aldı bir korku ben ilk defa böyle bisi görüyorum dedi dr bunlar tek yumurta ikizi dedi ben o an zaten komaya girmiş gibi uğultular duyuyorum yahu 3 aydır size geliyorum tek bebek dediniz şimdi tek yumurta ikizi diyorsunuz 10 saniyelik bir mutluluk oldu ..

Sonrasına ama bir sorun var bebeklerin kalbi atmıyor 1 saat içinde 2 hastane gezdik ama çok geç bebekler kalpleri durmuş..resmen 3 ay boyunca tek sanilanlan köşedeki bebeğin yanına Allah bir bebek daha koymuş gibiydi tam bi ibretlikdi .. büyük konuşmuştum farkına vardım olmaz dedim çift verdi yaradan Allah.. tabi yikildik suni sancıyla doğum yaptım en zor gunlerim diyebilirim olsun diye dualar ettiğim bebekleri sağlığın bozulmadan düşsün die 12 saat şancı çekip doğurmak için kurtar Allah'ım die dua ettim..

Ama bu sefer asla isyan etmedim hatamı anladım şükür dedim bunada çok şükür Allah bi kere daha bana kısada olsa bu duyguyu yaşattı dedim 3. Ay geçti üstünden bi baktık yine geneyim inanılmaz bir sevinçle dr . Yolu tuttuk çok şükür Veren Yaradan Allah a hamd olsun şimdi iyiyiz teyzesi inşallah bu sefer Allah beni laik görür ve evladına kavuşturur..

Uzun oldu ama bunları bilmeni istedim en umutsuz en olmaz dediğin anda neler oluyor bil istedim planlarin en güzelini yapan Allah senin içinde en güzel planı yapmıştır emin ol kuzum .. Yaradan Allah sana ve hasret çeken tüm annelere nasip eylesin evlat kokusunu inşallah.. Asla umudunu kesme Allahdan umut kesmek en büyük günah ben o kayıplarda hep dedimki çok şükür ki en azından gebe kalabildiğini anladım .. Rahmin bereketli sağlıklı olsun kuzum Mübarek ayda gönlündeki kucağında olsun inşallah..

Ağlayarak okudum yazını
Rabbim sabrımızı arttırsın
Ne zorluklar çekmişsin sende
İmtihan işte

Çok teşekkür ederim
İçime şu serptin
Derdimden büyük Rabbim var elbet
İnşallah sevinçlerimizi paylaşalım
Dua eder dua beklerim

İnşallah mutlu günü de konuşuruz cnm
Rabbim bebeğini sana bağışlasın
İmtihanımızı kolaylaştırsın

Sabırsız olan bu kulunu sabra imtihan etti
Sabredip bekliyorum o en hayırlı günü
Elimde olan tek şey duam
Rabbime sığınırım

Umutsuzluk müslümana yakışmaz
Rabbim şu mübarek günler hürmetine
Şu sahur vakti,seher vakti
Dualarımızı kabul etsin inşallah
Elhamdülillah

Aminin kuzum aminin insallahhh vallahi banada 6 sene sebebsiz dediler infertilite anayasa tedaviyi bırakınca arka arkaya oldu işte canım....

Çok şükür dermanı değil derdimiz sende gene kalabildiğini anladın buda bi nimet değilmi kuzum.. Bende kan pıhtısı çıktı iğne oluyorum her akşam sabah a coraspirin kan sulandırıcı.. senin bu tahliller yapılmıştır sanırım bi daha gebe kalınca 2 değil 3 katibim var de.. ben öyle dedim o testleri öyle yaptırdım...

Istanbuldaysan bezmialem çok tavsiye ederim ..

Birde bol incir ye canım şifa niyetine ben 3 gebeligimdede çok incir yedim vallahi hamd olsun Yaradan Allah 'a şifasını gördüm başka hiç bisi fayda etmedi bana ..

Hayırlı müjdeli haberlerini yakında burdan okucam inşallah..rahim düşümden sonra sanırım kendini dahada yeniliyor ben buna inanıyorum...

Eşine ve sana hz.yusuf güzelliğinde onun güzel imanında bir evlat nasip eylesin inşallah canım... isteyen her kadına inşallah tek duam bu her şükür de bu dayıda ederim aklıma geldikçe.. ben bu gibi zamanlarda hz. Eyüp dizini hep arka arkaya izleyip kendimi teselli etmiştim tevekkül etmiştim sanada tavsiye ederim.

Allah razı olsun canım benim inşallah
Dualarını esirgeme
Kan sulandırıcı hibor yapıyordum hergün
Kan pıhtılaşma vs çıkmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…