- 28 Mart 2017
- 204
- 228
- 31
Banada öle oldu 3 gün kahverengi akıntı geldi çok şükür yerleşme kanaması dedi doktor hamile oldumu öğrendim 11. Gün kan verdim sonra idrar yaptım poZift şimdi şimdi 6. Aydayım inşallah seninde yerleşme kanamasıdr canım Rabbim o qsel duyguyu inşallah sanada yaşatrSormadim hayir
Hadi inşallahhh hyrlısı kuzumTarlusal bitti
Bat bekliyorum
Oldum canımHadi inşallahhh hyrlısı kuzum
Evet cnm normalKızlar bU crinone jelin kapağını kırınca sizde de bir kısmı dışarı geliyo mu ya
Tedaviye mı başlıyorsunMerhabalar elinde gonal f 450 olan varsa ilgileniyorum ltfn iletisime gecin
Tedaviye mı başlıyorsun
Rica ederim canım benim ❤Çooook teşekkür ederim
Ocak ayinda ilk asilamami yaptirdim dis gebelik oldu sol tupumude aldilar. Mayis ayinda tekrardan baslayacagiz tedaviye maddi ve manevi yorucu bi surec bilirsiniz
Geçmiş olsun canım benim
Benimde ilk deneme düşük oldu
Bende mayıs ayında tekrar başlayacağım
Cok gecmis olsun cnm ins tez vakitte istedigimiz son bizi bulur minnaklarimiza kavusuruz...
Merhaba kizceler nasılsınız ne var neyok... bi masallarınızı alırız kızımız büyüdü teyzoslarina merhaba diyorr
lütfen tüp bebek denemeden önce sağlıklı beslenmeye dikkat edin. erkek de kadında yeme içmesine cok dikkat etmeli lütfen arastırın tüp bebege vereceginiz parayı saglıklı beslenmeye harcayın ilk asamada.bunu iki kez tüp bebek yapıp sonunda acıdan baska bir sey kazanmamıs biri olarak söylüyorum.çok şükür ALLAHIM şimdi normal yolla nasit etti inşallah saglıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip eder.ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.bilgi paylasdıkca cogalır lütfen birbirimizle bilgi palasımı yapalım.tüp bebegen su an en az 7 bin verılecegini hesap edelim ayda 600 tl yapar bu 600tl yi beslenmeye harcayıp erkek sperm kadın yumurta noktasında iyi duruma gelebilir normal yollarla olma sansı artar normal olmasa bile tüp bebegin tutma sansı artar çünkü zor sürecler vücudu hazırlamak gerek.körü körüne 2 kez yaptırdık biz sonra ankarada kaan aydos hocaya tedaviye gittik.burdan redavi içeriklerini paylaşmayacagım çünkü kullandıgımız ilaçların ismini yazarsam reklam yapıyor diye düşünebilirsiniz ve site yönetimide öyle düşünüyor olacakki daha önce hesabımı bu yüzden kapattı.isteyen arkadaslar özelime yazabilir.ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN.[/QUOT
N öneriyorsunuz
Merhaba kizceler nasılsınız ne var neyok... bi masallarınızı alırız kızımız büyüdü teyzoslarina merhaba diyorr
Canım nasılsınMaşaallah Allah bağışlasın