infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Tüp bebek tedavimi durdururlar mı ? Evet prolaktinim 77 çıkmış mr istediler dostinex e başlatıcaklar ve korunmamı istiyor dr ilaç kullanırken? 6 aylardan bahsediyorlar, çok sıkkınım

Canım benim üzülme
Prolaktin düşse kendiliğinden bile olur
İlaçlarını düzenli iç
Doktoruna güven
Stresten uzak dur
olacak inşallah bizlerin de

Canım benim üzülme
Prolaktin düşse kendiliğinden bile olur
İlaçlarını düzenli iç
Doktoruna güven
Stresten uzak dur
olacak inşallah bizlerin de
Olur mu dersin ?... keşke. Çok sağol canım,mr a gidiyorum şimdi,devlet Nisan 20 ye Rand verdi ,bizde özele gidip orda çektirip devletteki dr a götürcez. Mr olmadan ilaç vermiyorlar ama mr ı da kaç hafta sonraya veriyorlar , uğraşılmaz bu gata yla.

Tüp bebek tedavimi durdururlar mı ? Evet prolaktinim 77 çıkmış mr istediler dostinex e başlatıcaklar ve korunmamı istiyor dr ilaç kullanırken? 6 aylardan bahsediyorlar, çok sıkkınım
Ben 3 aşılamadan sonra 7 ay ara verdim 3. Aşılamam tuttu ama düştü ilk bebeğim sonra tüüpe karar verdim başladım çok şükür allahıma tuttu sabır kuzum sabır lazım allah hak etmedin duayı yaptrmazmış demek ki sen hak ediosun anne olmayı

Olurr
Rabbim ol demesi kadar
Dualarım hepimize
İnşallah olumlu sonuçlar alalım
Canım benim

çok şükür canım adet oldum bnde üstüne grip oldum boğzlarım acıyor. toparlayabildin mi kendini nasıl gidiyor

Grip halsizlik devam etse de
Ayaktayım canım benim
Aynı bende kanama ardına grip
Bünye zayıf düştü sanırım
Geçmişler olsun inşallah

Sonucu aldım mr ın, 6mm adenom çıkmış mr da, tekrar kan verdim biyokimya da makro prolaktine bakılacakmış,,,,
Olurr
Rabbim ol demesi kadar
Dualarım hepimize
Canım benim
adenom
Olurr
Rabbim ol demesi kadar
Dualarım hepimize
Canım benim

Kızlar hastaneden çıktım. Sonuç temiz. Makro prolaktinim 2,7 çıktı. Yani yalancı prolaktin varmış bende. Dr ilaç falan da vermedi. Yani herşey normalmiş gerçek prolaktinimde. Endokrin uzmanı da biyokimya uzmanı da rapor yazdı infertilite bölümüne hasta sağlıklıdır tüp bebeğe uygundur diye. Düz kan alımında 77 çıkan hormon aslında mikro bakıldığında sıfırlarda.

Grip halsizlik devam etse de
Ayaktayım canım benim
Aynı bende kanama ardına grip
Bünye zayıf düştü sanırım
Geçmişler olsun inşallah
kanaman tamamen bitti mi canım. iyice beslenmene dikkat et canım kan yapıcı şeyler tüket toparlanırsın kısa sürede inşallah. çok teşekkür ediyorum geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…