ilaçlarıma devam ediyorum canım duayla yutuyorum ilaçlarımı. sıcak basmalarım çıldırtıcı dereceden azalmaya başladı çok şükür. bi şeye çok sinirlenirsem hafif bi sıcak basmam oluyor. o kadar. göğüslerimde sızlama var iki gündür sanırım ilacın sonuna geldiğim için adet belirtisi. bazen acaba hamile miyim demeden edemiyorum. ama dr hiç yumurtan yok ddi bi de adet olmadım rahmim yenilenmedi aylardır yumurtlamamışımdır diye düşünüyorum. çörek otuyla balı karıştırdım sabahları aç karna yiyorum. Rabbim şifamızı çokça versin inşallah
amiin amiin inşallah canım rabbim sağlıcakla nasip etsin bebeklerimizi. görüşürüzAmin canım
Rabbim şifa versin
bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin
Görüşürüz canım
Amin canım kucaklarımız boş kalmasın sağlıkla gelsin yavrular♡rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. bizlere de hayırlısıyla gebe kalıp sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun. senin sorunun neydi canım amh falan kaçtı
benim amh 0,01 canım fsh da adet döneminde bakılmadı adet olamamıştım bi kaç aydır. ilaçla adet görüyorum anca. rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah rüyalarıma giriyor artık. seninde adetlerinde sıkıntı vardı demi. dr ultrasonla baktı hiç yumurtan yok ddi bna ama adetim gecikeli 50 gün falan olmuştu yumurta tabi olmazdıAmin canım kucaklarımız boş kalmasın sağlıkla gelsin yavrular♡
Bende pko vardı canım çok düzensizdi döngüm. Hormon değerlerimi hiç hatrlamıyorum 2016da yaptırmıştm. İlkim dış gebelik oldu ikincide kalbi durunca genetik test yaptırdık pıhtılaşmaya yatkınlık dendi 3 genimde heterozigot var bunları biliyorum kendimle ilgili. Coraspin ve iğne vuruyorum hergün kendime hâlâ.
Senin amh hormonunda mı terslik varmış?
Aynen kendimi bildim bileli çok düzensizdi benim adetim kürtajdan sonra normale girmişti 4 ay düzenli geldi derken bozuldu 60.gün sökücüyle adet oldum o adetten sonra hamıle kaldm zaten. Adetin 3 yada 4.günğ bakılmıyor mu hormonlara? Yumurtan oluşmuyorsa klomen kullandırmadılar mı hiç? Bitkisel kürler denedin mi pekibenim amh 0,01 canım fsh da adet döneminde bakılmadı adet olamamıştım bi kaç aydır. ilaçla adet görüyorum anca. rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah rüyalarıma giriyor artık. seninde adetlerinde sıkıntı vardı demi. dr ultrasonla baktı hiç yumurtan yok ddi bna ama adetim gecikeli 50 gün falan olmuştu yumurta tabi olmazdı
Canım grip olmuşsun galiba bende çok kotuydum kaç gündür gebe olduğunu için ilaç da alamiyorsun dün bı topikte sordum bende bana yazdılar saolsunlar evde ne meyve varsa kabuklarını biraz kalın soy hatta meyve de koyabilirsin 1 kabuk tarçın ve karabiber koy kaynat iç inşallah şifa olur tadı biraz kötü ama ben daha iyim bugün.Aynen kendimi bildim bileli çok düzensizdi benim adetim kürtajdan sonra normale girmişti 4 ay düzenli geldi derken bozuldu 60.gün sökücüyle adet oldum o adetten sonra hamıle kaldm zaten. Adetin 3 yada 4.günğ bakılmıyor mu hormonlara? Yumurtan oluşmuyorsa klomen kullandırmadılar mı hiç? Bitkisel kürler denedin mi peki
Geçti şükür iyileştim ama boğazım hep yara oldu öksürük başladı ve ağrısı kulağıma vuruyor birşey çiğneyemiyorum. Boğazdan dolayı yutamıyorum. Bunu nasıl atlatacağım? Şuan tamda meyve yiyodum yavaş yavaşta olsa. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım deneyeceğim. Rabbim seninde şifanı versin inşallah...Canım grip olmuşsun galiba bende çok kotuydum kaç gündür gebe olduğunu için ilaç da alamiyorsun dün bı topikte sordum bende bana yazdılar saolsunlar evde ne meyve varsa kabuklarını biraz kalın soy hatta meyve de koyabilirsin 1 kabuk tarçın ve karabiber koy kaynat iç inşallah şifa olur tadı biraz kötü ama ben daha iyim bugün.
Teşekkürler canım.Geçti şükür iyileştim ama boğazım hep yara oldu öksürük başladı ve ağrısı kulağıma vuruyor birşey çiğneyemiyorum. Boğazdan dolayı yutamıyorum. Bunu nasıl atlatacağım? Şuan tamda meyve yiyodum yavaş yavaşta olsa. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım deneyeceğim. Rabbim seninde şifanı versin inşallah...
aynen canım yinede adet dışında bakmışlardı hormonlarıma. yeni evli olduğumuz için 3 ay bi normal yolla dene sökücüyü de kullan gel ddi dr. vardır bi bildiği deyip geldim bnde.Aynen kendimi bildim bileli çok düzensizdi benim adetim kürtajdan sonra normale girmişti 4 ay düzenli geldi derken bozuldu 60.gün sökücüyle adet oldum o adetten sonra hamıle kaldm zaten. Adetin 3 yada 4.günğ bakılmıyor mu hormonlara? Yumurtan oluşmuyorsa klomen kullandırmadılar mı hiç? Bitkisel kürler denedin mi peki
Başka dr a gidersen 1 yıldır olmuyor dersin aklında bulunsun.aynen canım yinede adet dışında bakmışlardı hormonlarıma. yeni evli olduğumuz için 3 ay bi normal yolla dene sökücüyü de kullan gel ddi dr. vardır bi bildiği deyip geldim bnde.
Düşük yaptım
Cumartesi kontrol
Çookk üzgünüm
Hevesim kursağımda kaldı
Çok geçmiş olsun tatlım bir kere oldu ya şükür tekrar olur inşaallah nolur kendini üzüp ağlama hiç vardır bunda da bir hayır. Rabbim en yakın zamanda tekrar nasip etsin kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin..
Prolaktin neden yükselir kiBenim tüp bebek başvurumu durdurdular kızlar. Prolaktinim 77 miş, mr çekilecek yarın
Süt hormonu diyor dr lar. Vücut kendini hamile sanıyormuş. GATA da 20 dk arayla iki kere kan aldılar kesin sonuç oynama olmasın diye, beyinde adenom olabilirmiş, yarın mr la bakıcaklar. Bu yüzden hamile kalamadığımı sölüyor dr lar. Çok üzüldümProlaktin neden yükselir ki
Canım benim İnşallah daha iyi olur
Hiç canını sıkma
Süt hormonu diyor dr lar. Vücut kendini hamile sanıyormuş. GATA da 20 dk arayla iki kere kan aldılar kesin sonuç oynama olmasın diye, beyinde adenom olabilirmiş, yarın mr la bakıcaklar. Bu yüzden hamile kalamadığımı sölüyor dr lar. Çok üzüldüm
Naptın canım nası gidioCanım üzülme
Prolaktin ilaçla düşüyor
Kolay diye biliyorum
Hiç canını sıkma
Naptın canım nası gidio
Şükür qsel gidip kuzum cnsyt göstermedi sıpam işde bi erkek bi kız dedi doktor anlamadım ayrntılı ultrason var 20ile 24 hafta arası bakalımMerhaba canım
Grip tamamen geçmedi
Kanamam bitti sayılır
Diğer ayı bekliyorum
mayısı bulur benim
Sen nasılsın
Nasıl gidiyor hamilelik
Şükür qsel gidip kuzum cnsyt göstermedi sıpam işde bi erkek bi kız dedi doktor anlamadım ayrntılı ultrason var 20ile 24 hafta arası bakalım