Allah kabul etsin canım bizleri de dualarında eksik etme 41 Meryem suresine başlamak istiyorum bnde adetim bitince inşallah. Gribim düzeliyor daha iyi olacam daha iyi olacaz inşallahCanım benim bitti sayılır
Çişle geliyor arada
Namaza başladım
Canım benim sen ne durumdasın
Geçecek inşallah
Bebeklerimizi gelecek inanıyorum
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kızlarAllah kabul etsin canım bizleri de dualarında eksik etme 41 Meryem suresine başlamak istiyorum bnde adetim bitince inşallah. Gribim düzeliyor daha iyi olacam daha iyi olacaz inşallah
Tatlım ben iki senedir özel muayenehane Prof la ve Florance gayrettepe ve en son medicalpark Göztepe ye derin masraflar yaptım. Gördüm ki bi halta yaramadılar giren bana oldu . O yüzden devlette kolay oldu herşey artı araştırma hastaneleri oldukları için herşeyine en ayrıntısıyla tıkır tıkır bakıyorlar. Dün makro prolaktinime kadar baktılar düşün. Bunu hiçbir özelde hiçbir dr yapmadı, bana tüm dr lar prolaktinin var dedi ama yokmuş,dostinex bastılar bir yıl boyunca düşün . Tırı vırı umutlarla para kazanıyorlar geç ....Sen bilirsin canım tabii
Rapor tüp bebek için mi ?
Ben hiç uğraşmadım
İyi paralar harcadım ama
Keşke olsa
amiiin canım inşallah. rabbim sağlıcakla tutunup kollarına alıp büyütmeyi nasip etsin canım çokça dua et :*Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kızlar
Bende 41 meryem suresini okudum bitti şükür
3 gün öncede transferim oldu transfere gitmeden sabah yine okudum ve halada hergün okumaya devam ediyorum. Hepinize dua ediyorum
Allahım kabul eder sesimi duyar inşallah
Allah kabul etsin canım bizleri de dualarında eksik etme 41 Meryem suresine başlamak istiyorum bnde adetim bitince inşallah. Gribim düzeliyor daha iyi olacam daha iyi olacaz inşallah
Şimdi hastaneye mr sonuçlarımı da verdim, sağlıklıdır prolaktini yalancıdır tüp bebeğe uygundur yazısını da alıp kurula verdim. Çarşamba sonuçlanıcakmış, bitti şükür.
nasılsın canım toparlandın mıİnşallah canım benim
Kanamam bitti canımnasılsın canım toparlandın mı
maşallah sna canım. bende gribi atlatıyorum adetim bitti ilaçlarımın 2. ayına girdim canım. çok sık grip olan bi bünyem var acaba vitaminsiz miyim bi genel cerrahiye görünsem mi deyip sonra vazgeçiyorum dr kapılarındanKanamam bitti canım
Şükür ayaktayım iyiyim
Sen nasılsın
maşallah sna canım. bende gribi atlatıyorum adetim bitti ilaçlarımın 2. ayına girdim canım. çok sık grip olan bi bünyem var acaba vitaminsiz miyim bi genel cerrahiye görünsem mi deyip sonra vazgeçiyorum dr kapılarından
bahar a toza alerjim var ama test yaptırmadım canım. iş nedeniyle ankaraya taşındık belki o yüzden de sık rahatsızlanıyor olabilir miyim ? ilaçlarını düzenli kullan canım vitamin çok önemli diyolarBende öyleyim canım
Vücutta eksikler çok benim
Troid , kansızlık,b12 ve d vitamini düşük
Alerjin olabilir mi ?
Hadi hayrlısı canım allah herkese nasip etsin inşallahSelam kızlar sanırım hamileyim
Sağol canım amin inşallahHadi hayrlısı canım allah herkese nasip etsin inşallah
bahar a toza alerjim var ama test yaptırmadım canım. iş nedeniyle ankaraya taşındık belki o yüzden de sık rahatsızlanıyor olabilir miyim ? ilaçlarını düzenli kullan canım vitamin çok önemli diyolar
Selam kızlar sanırım hamileyim
sağol canım geç atlatıyorum gribi.Canım bende de var alerji
Nefes alamıyorum böyle havalarda
Olabilir sende dikkat et kendine
Benim de yeniledi yasağol canım geç atlatıyorum gribi.
aynen 2 haftadr burnum durmuyorBenim de yeniledi ya
Burun akıntısı var