Şükür qsel gidip kuzum cnsyt göstermedi sıpam işde bi erkek bi kız dedi doktor anlamadım ayrntılı ultrason var 20ile 24 hafta arası bakalım
Saol kuzum darısı sana inşallahHayırlı sağlıklı olsun da
Cinsiyeti önemli değil
Çok sevindim canım
Saol kuzum darısı sana inşallah
Her zaman canımmmmİnşallah canım
Dua beklerim
Sağol canım benimHer zaman canımmmm
Kız bence :) erkek bu kadar ikilemde bırakmıyor.Şükür qsel gidip kuzum cnsyt göstermedi sıpam işde bi erkek bi kız dedi doktor anlamadım ayrntılı ultrason var 20ile 24 hafta arası bakalım
Kız bence :) erkek bu kadar ikilemde bırakmıyor.
Hamd olsun uğrasıyorum boğazımdaki yara dilime vurdu bi kurtulamadım tamamen... bugüne şükür tabiki. Sen nasılsın? İyileştin mi biraz? Ağrın sızın var mıCanım sen nasılsın
Allahım hayrlı sağlıklı evlat versin herkese gerisi önmli değil canımKız bence :) erkek bu kadar ikilemde bırakmıyor.
Dualarımız o yönde tabi. Öncelik hayırlı sağlıklı olmaları. Ben sadece cinsiyet yorumuna yorum yaptım :)Allahım hayrlı sağlıklı evlat versin herkese gerisi önmli değil canım
Senin ki gösterdimiDualarımız o yönde tabi. Öncelik hayırlı sağlıklı olmaları. Ben sadece cinsiyet yorumuna yorum yaptım :)
Dr %100 erkek dedi. En başından beri erkek olabilir diyolardı zaten. Kız bebek geç gösteriyo 4.aydan sonra öğrendi benim kız annesi arkadaslarım. Erkek olanlar erken öğrendi.Senin ki gösterdimi
Bizimki inşallah ayrntılı ultrasonda gstrr sıpaa yaaa oynattı doktoru bı açıyp bacağını bi kapatıoDr %100 erkek dedi. En başından beri erkek olabilir diyolardı zaten. Kız bebek geç gösteriyo 4.aydan sonra öğrendi benim kız annesi arkadaslarım. Erkek olanlar erken öğrendi.
Kesin kız kesin :)) Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah hayırlı evlat olsun, KK dahil dileyip isteyen tüm kulların, hiç birimizin kucağı boş kalmasın aminBizimki inşallah ayrntılı ultrasonda gstrr sıpaa yaaa oynattı doktoru bı açıyp bacağını bi kapatıo
Aminnnn canımmm aminnnn bakalım iide bi gidelimde sölerim sana nasıılsaKesin kız kesin :)) Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah hayırlı evlat olsun, KK dahil dileyip isteyen tüm kulların, hiç birimizin kucağı boş kalmasın amin
Geçmiş olsun canımHamd olsun uğrasıyorum boğazımdaki yara dilime vurdu bi kurtulamadım tamamen... bugüne şükür tabiki. Sen nasılsın? İyileştin mi biraz? Ağrın sızın var mı
Cnm nasıl oldun? Bn hala toparlayamadım napıcaksın tekrar tedavi için? Adet oldunmu cnm? Bn hala olmadım acaba düşükten n kdr snra adet oluruzki?Geçmiş olsun canım
Elhamdülillah iyiyim cnm
Cnm nasıl oldun? Bn hala toparlayamadım napıcaksın tekrar tedavi için? Adet oldunmu cnm? Bn hala olmadım acaba düşükten n kdr snra adet oluruzki?
Süt hormonu için glba ben kulladım ama geçen seneDostinex kullanan oldu mu aranızda hanımlar?