Ah benim kader arkadasim. Guzel gunler gorcez biz de insallah
Olmadı ben bekledim 2 aşılama negatfdi 3. Tuttu düştü yapamadımbi daha sonra 1 sene sonra ilk tüp bebeğimi denedim oldu Şükürler olsnnn canımYarilamis sayilirsiniz Allah tamamina erdirsin. Bir yil siz mi beklediniz yoksa arada basarisiz denemeler mi oldu
Darısı başımıza inşallah canım yaOlmadı ben bekledim 2 aşılama negatfdi 3. Tuttu düştü yapamadımbi daha sonra 1 sene sonra ilk tüp bebeğimi denedim oldu Şükürler olsnnn canım
Aminnnn kuzummmDarısı başımıza inşallah canım ya
Benim zaten tup bebekten baska sansim yok tuplerim falan bagli. Insallah diger denememde saglikla gebe kalabilirim. Hamileligim bitti ama anne olma icgudusu o duyguyu tadinca daha cok artti. Ah ahOlmadı ben bekledim 2 aşılama negatfdi 3. Tuttu düştü yapamadımbi daha sonra 1 sene sonra ilk tüp bebeğimi denedim oldu Şükürler olsnnn canım
Benim de tüp bebekle oldu kuzum hiç bişeym yoktu pko ve tiroid var sdce ama 1 sene. Normal olsun DİE uğrştım olmayınca aşılama sonra tüp bebek işdeBenim zaten tup bebekten baska sansim yok tuplerim falan bagli. Insallah diger denememde saglikla gebe kalabilirim. Hamileligim bitti ama anne olma icgudusu o duyguyu tadinca daha cok artti. Ah ah
Tsh ben 5 haftalik gebeyken 3.5 cikti peki sence yuksek mi? Takibimi yapan dr biraz yuksekdediBenim de tüp bebekle oldu kuzum hiç bişeym yoktu pko ve tiroid var sdce ama 1 sene. Normal olsun DİE uğrştım olmayınca aşılama sonra tüp bebek işde
Tsh ben 5 haftalik gebeyken 3.5 cikti peki sence yuksek mi? Takibimi yapan dr biraz yuksekdedi
Yüksek tabiii canımm ilaç kullanıomussun tiroid için ondan mı düştü bebekTsh ben 5 haftalik gebeyken 3.5 cikti peki sence yuksek mi? Takibimi yapan dr biraz yuksekdedi
Evet gebe diilken 1.7 falandiTroid mi cnm
Bende troid ilacımı içiyorum
Doktor değerlerin iyi dedi
Benim iyi onunla alakası mı var ki ?Yüksek tabiii canımm ilaç kullanıomussun tiroid için ondan mı düştü bebek
Evet gebe diilken 1.7 falandi
Olmas mı tabi var tsh çok etkiliyor btn vucuduBenim iyi onunla alakası mı var ki ?
Olmas mı tabi var tsh çok etkiliyor btn vucudu
Benimde normal şuanda öyleee ilaç alıorum ama benGebeyken de bir sürü tahlil yapıldı ama
Anormal diyen olmadı ki ?
Yoo hic ilac kullanmadim tiroid icin. Ama referans araliginda 5e kadar gorunuyoduYüksek tabiii canımm ilaç kullanıomussun tiroid için ondan mı düştü bebek
3 yıldır içiyorum Troid ilacıBenimde normal şuanda öyleee ilaç alıorum ama ben
Normal düzeyde ilerliosa problem yok ama her 2 ayda bi yaptr. Dedi bana doktorum TSH ölçümü3 yıldır içiyorum Troid ilacı
Doktor tahlilleri mi yaptırdı
Herşey normal dedi
düzenli devam et dedi
Ediyorum da
Ama hiç aklıma gelmemişti
2 ay olmadıNormal düzeyde ilerliosa problem yok ama her 2 ayda bi yaptr. Dedi bana doktorum TSH ölçümü
3.58mi bes haftalik gebeyken simdi baktmYüksek tabiii canımm ilaç kullanıomussun tiroid için ondan mı düştü bebek