- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
Amin kuzum. Yeni bi topik actim ama kimse kirtajdan sonra tup bebek yaptirmamis gbi yorum yazan yok. Pozitif hikayelere ihtiyacim varAhh kuzum sevinemeden üzüldük
Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Amin kuzum. Yeni bi topik actim ama kimse kirtajdan sonra tup bebek yaptirmamis gbi yorum yazan yok. Pozitif hikayelere ihtiyacim var
Amin kuzum. Yeni bi topik actim ama kimse kirtajdan sonra tup bebek yaptirmamis gbi yorum yazan yok. Pozitif hikayelere ihtiyacim var
Ankarada yaptiriyorum ama normal yapamam tuplerim bagli. Dondurulmusum 5 tane daha var. Ama suna da korkuyorum genetik kromozom analizi aldilar esimle benden. Bisey cikarsa o bebisler de hep araya gtcekOlmaz mı beni arkadaşlarım var
Kendiliğinden hamile kaldılar hemde
Bak hamile kalabiliyoruz
Pozitif düşünelim inşallah
Dondurulmuş var mı cnm ?
Nerede yaptırıyorsun
Ankarada yaptiriyorum ama normal yapamam tuplerim bagli. Dondurulmusum 5 tane daha var. Ama suna da korkuyorum genetik kromozom analizi aldilar esimle benden. Bisey cikarsa o bebisler de hep araya gtcek
Cocugum yok bu bizim ilk bebisimizdi. Tuplerimin ici hidrosalpinks denen bi siviyla doluydu tup bebege engel diye bagladi birini digerini de kesti. Bir aya kan sonucu cikacak bakalim insallah bisey cikmaz. Bebegi de patolojiye yolladilarBirşey çıkmaz inşallah
Canım tüplerin neden bağlı
Çocuğun var mı ?
Cocugum yok bu bizim ilk bebisimizdi. Tuplerimin ici hidrosalpinks denen bi siviyla doluydu tup bebege engel diye bagladi birini digerini de kesti. Bir aya kan sonucu cikacak bakalim insallah bisey cikmaz. Bebegi de patolojiye yolladilar
Amin canim. Sizden de genetik test istediler miAnladım canım
Rabbim şifa versin
Benimde ilk di
Embriyo 5.gün ve kaliteliydiAmin canim. Sizden de genetik test istediler mi
Benim de en kaliteli embriyomdu bu yavrucakEmbriyo 5.gün ve kaliteliydi
İlk düşüktü istemiyor
Birde kese vardı sadece
Benim de en kaliteli embriyomdu bu yavrucak
kizlar tup bebekte en buyuk.etken stres onu bilir onu soylerim bakin 2015te yaptirdik 26 adet yumrta olustu 15i dollendi ve cok kaliteliydi ben ohss oldum.ve donduruldu diger ay 2 tane transver edildi 12.gun kan degerim.14.7 cikti 2 gun sonrada 3.9a dustu ve tutunmadilar...neyse 2016 da yine denedik bu sefer az dozla igne vurundum.8 adet yumurta olustu sansin dusuk dediler 5i dollendi 3 tanesi 3.gune gitti 1 8 hucreli digerleri 6 hucreydi 10
gun.kan degerim.203 cikti ve 2 gun sonra 703 cikti 2kese vardi 1 kayboldu sonra 1 yle yola devam.ettik.ve 1 yasinda kizim var hamd olsun. cok uzun yazdim ama kusura bakmayin bende 3 yil burda herkesin basarili hikayesini okur kendime.moral.verirdim Rabbim.herkese hayirli evlat versin insallahh
Amin inşallah canım
Nasip vakti gelmiş demek
İnşallah bizimkiler de gelir
Çok sevindim
insallah canim insallahhh
Bende Antalya memorialkayseri memorial arzu yurci canim doktorum
Bende Antalya memorial
doktorumdan çok memnunum
İnşallah bu sefer olur canım
canim.transverdem once esinde sende bal corek otu ceviz findik karisimi yiyin bide esin keciboynuzu yesin doktorumuz vize bunlari onerdi bide bana tedaviden sonra ananas yememi soyledi yemistim galiba tutunmayi sagladi oda bide ozel bi vitamin vermisti kese gorununce biraktirdi sadece kayseride vardi o ilac