- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Dur birde ben bakayım sonuçlarıma merak ettim3.58mi bes haftalik gebeyken simdi baktm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur birde ben bakayım sonuçlarıma merak ettim3.58mi bes haftalik gebeyken simdi baktm
Gebeyken yüksek 3 benim 1.9 falan çıkıo şuan geçen ay öyleydi bu ay baktrmafdm3.58mi bes haftalik gebeyken simdi baktm
Allah allah kafam cok karisriBenimde normal şuanda öyleee ilaç alıorum ama ben
O zaman senin tshdan değil başka bişeyden kuzum normalse TSH2 ay olmadı
Tekrarlandı düşük başlayınca
Ama anormal bir şey yoktu
Tsh btn herşeyi engelliyor adet olmayı bile ben evlendim 6 ay adet olmadım hiç sonra ilaçla oldum 2 sene boyuncaAllah allah kafam cok karisri
Aman Allahim ya. Kahroldum su anGebeyken yüksek 3 benim 1.9 falan çıkıo şuan geçen ay öyleydi bu ay baktrmafdm
Neden ilça başlanmadı senin anlamadım benAman Allahim ya. Kahroldum su an
Bi endokrine gitmek sart oldu banaTsh btn herşeyi engelliyor adet olmayı bile ben evlendim 6 ay adet olmadım hiç sonra ilaçla oldum 2 sene boyunca
Bi endokrine gitmek sart oldu bana
Neden ilça başlanmadı senin anlamadım ben
Ya biz ogretmeniz antepte tatil baslar baslamaz mersinde bilmedigim bi dr gittim. Kan testleri istedi o. Verdik kani tatil bitmeden uc gun once sonra geri antepe donduk. Burda dr gittik kalbi yavas durabilir diyince ben kan sonuclarimi gostermeyi unuttum paniktenNeden ilça başlanmadı senin anlamadım ben
Ben köpekten korktum ondan olduYa biz ogretmeniz antepte tatil baslar baslamaz mersinde bilmedigim bi dr gittim. Kan testleri istedi o. Verdik kani tatil bitmeden uc gun once sonra geri antepe donduk. Burda dr gittik kalbi yavas durabilir diyince ben kan sonuclarimi gostermeyi unuttum panikten
Kurtajin 8. Gunu bugun ama dun kanamam basladi ilk kez bugun de az geldi.Ben köpekten korktum ondan oldu
Gündüz keseyi gördüm
Herşey yolundaydı
Gece köpekten korktum
Sabah kanamam başladı
Senin bitti mi cnm
Benim bitmek üzere
Bncede GT görün yaa düzene soksunlar kuzumBi endokrine gitmek sart oldu bana
Referans araligi icinde diye de paniklememisim ben. Ah esek kafamBncede GT görün yaa düzene soksunlar kuzum
Ya doktorun yüksek demedi lazım gebelikte benim 2.89 çıktı doktorum panik yapıo düşün olmamamsı lazımReferans araligi icinde diye de paniklememisim ben. Ah esek kafam
Kurtajin 8. Gunu bugun ama dun kanamam basladi ilk kez bugun de az geldi.
Ya doktorun yüksek demedi lazım gebelikte benim 2.89 çıktı doktorum panik yapıo düşün olmamamsı lazım
Yaptrn tabi bende bu ay yaptrcam geneBen düzenli kan tahlili yaptırıyorum zaten
Gayet yolunda şimdilik aksama yok
Ya tiroidden bebek ölebilir mi kimse bisey sormadi lanet olsunYa doktorun yüksek demedi lazım gebelikte benim 2.89 çıktı doktorum panik yapıo düşün olmamamsı lazım
Benim ilk gun olmustu sonra hic olmadi. Bi de dun olduBenim yarın 10.gün
İlk 3 gün çok aşırı oldu
Şimdi bitti desem yeri
Azaldı azaldı