- 28 Mart 2017
- 204
- 228
- 31
Onun nedenini araştmaları lazım ama gebelikte TSH şeker bunlar çok önmli kuzum düşğge neden olabilirYa tiroidden bebek ölebilir mikimse bisey sormadi lanet olsun
Yaptrn tabi bende bu ay yaptrcam gene
Benim ilk gun olmustu sonra hic olmadi. Bi de dun oldu
Ya tiroidden bebek ölebilir mikimse bisey sormadi lanet olsun
Tup bebek drum ankarada o harika bi dr ama biz antepteyiz uzaktan zor oluyor bazen. Gebelik sonrasi onun yapabilecegi bisey yoktu benim gittigim drun hatasi hic kan testi verdin mi diye sormadi bile bana bebegin kalbi yavas atiyorkenCanım sen nerde yaptırıyorsun
Doktorun iyi değil mi ?
Sakin ol nasip değilmiş
Herşey yolundaydı çünkü gündüz
Ben öyle inanıyorum
Tup bebek drum ankarada o harika bi dr ama biz antepteyiz uzaktan zor oluyor bazen. Gebelik sonrasi onun yapabilecegi bisey yoktu benim gittigim drun hatasi hic kan testi verdin mi diye sormadi bile bana bebegin kalbi yavas atiyorken
Antepteki tup bebek yerleri de bana guzel vaatler vermediler iste. Ankarada daha cok ilgilenildiCanım uzak zor oluyor
Bende 2 saat uzaktayım
Kanamam başladı doktoru aradım
Bekle dedi
Ben bekler miyim hiç
2 hastane gezdim
Düşük oldu
Antepteki tup bebek yerleri de bana guzel vaatler vermediler iste. Ankarada daha cok ilgilenildi
Antepteki tup bebek yerleri de bana guzel vaatler vermediler iste. Ankarada daha cok ilgilenildi
Dondurulmusun var mi senin? Oyleyse sadece transfer parasi vericez artik. Benim hic korkum kalmadi zirt pirt ameliyat oldugum icin alistim. En agrisiz islemim ttansfer :)Merak ettiğim
Toplama olmayacak şimdi
Sadece transfer mi ?
Ne kadar ödeyeceğiz acaba ?
İlk de tuttu diye sevindim
O masadan korktum
Yine mi
Stres yetiyorDondurulmusun var mi senin? Oyleyse sadece transfer parasi vericez artik. Benim hic korkum kalmadi zirt pirt ameliyat oldugum icin alistim. En agrisiz islemim ttansfer :)
Amin canim ya. Sana kac ay bekle dedi drun? Benim dr iki adet bekle dediStres yetiyor
O kıyafet yetiyor
Ellerim terliyor
Hemşire farkettim
Ecel teri döküyor diyor
Keyfi yapmıyoruz ki
değil mi
Allah yar ve yardımcımız olsun
inşallah kolaylaştırsın
Amin canim ya. Sana kac ay bekle dedi drun? Benim dr iki adet bekle dedi
Insallah rahmimiz ilk seferki gibi bebisleri icine alir. Insallah bu kurtajdan falan dolayi rahmimiz zarar gormemistir. Her sey guzel olcak inaniyorumBenimki diğer adette gel
Gerekirse 1 ay daha bakalım
1 yada 2 duruma göre
Rahmin durumuna göre canım
İnşallah beraber hamile oluruz
Insallah rahmimiz ilk seferki gibi bebisleri icine alir. Insallah bu kurtajdan falan dolayi rahmimiz zarar gormemistir. Her sey guzel olcak inaniyorum
İnşallah bebişiniz sizinle olur kızlar ben kürtaj olmadım kanla düştü benim ilk bebeğimInsallah rahmimiz ilk seferki gibi bebisleri icine alir. Insallah bu kurtajdan falan dolayi rahmimiz zarar gormemistir. Her sey guzel olcak inaniyorum
Benimde öyle olduİnşallah bebişiniz sizinle olur kızlar ben kürtaj olmadım kanla düştü benim ilk bebeğim
Nasilsin kuzum? Biraz daha kendini toparlayabildin mi?Benimde öyle oldu
Benimki dusmdi on gun bekledim duser diyeİnşallah bebişiniz sizinle olur kızlar ben kürtaj olmadım kanla düştü benim ilk bebeğim
Düşmeyin cemi kürtaj dedi doktor sana kuzumBenimki dusmdi on gun bekledim duser diye