canim.iste basta guclu bi embriyo olursa tuinduktan sonra guzel tamamliyor gelisimini yanlis yonlendirmek.istemem yinede doktoruna sorarsin ilkinde ben bunlari.hic yemedim.ve deger 14le.kaldi iste ama bunlari yapunca 10
gun.203 cikti ruya gibiydi hic beklemiyodum
Benim 270 di 10.gün
3 bin ve 5 bine çıktı 15.gün
4 bine düştü Düşük başlayınca
canim nasibi yokmus tabiki bizde elimizden ne geliyorsa yapioruz ama Rabbim oyle guzel ayarlamiski herseyi dua edip oba birakmak lazim
Kasımda evlendik canım. 26 yaşındayım . yeni evliyiz diye mi göndermedi acaba tüp bebeğeCanım kaç yıllık evlisiniz?
Kaç yaşındasın?
Kaçıncı kimyasal gebelik canım. Benim de oldu daAhh kuzum sevinemeden üzüldük
Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Olabilir canımKasımda evlendik canım. 26 yaşındayım . yeni evliyiz diye mi göndermedi acaba tüp bebeğe
Kaçıncı kimyasal gebelik canım. Benim de oldu da
Tabi sor canımCanim gercekten mi. Icime su serpildi. Cok perisan haldeyim duygusal olarak. Sana sorular sorabolir miyim
O an kafamin ici soru doluydu ama su an ruhsuz hissizim aklima bisey gelmedi. Kurtajdan bir hafta sonra kanama basladi anlamadim bu neyin nesidir. Sabir sabir sabirTabi sor canım
DR o yüzden öyle önerdi sanırımOlabilir canım
1 yıl evlilik sonrası öneriliyor
Olabilir canımDR o yüzden öyle önerdi sanırım
Kuzum bende öyleydim ben düşük yaptıktan 1 sene sonra oldu bu bebeğim allah sabrını verio bol bol dua et neler hissteginizi anlıyorum ama ben herşeyi unuttum bitti gitti bebeğimi görünce unuttum o ağladığım günleri şimdi sdce korku var içimde bebeğimi sağ salim kucagıma almakO an kafamin ici soru doluydu ama su an ruhsuz hissizim aklima bisey gelmedi. Kurtajdan bir hafta sonra kanama basladi anlamadim bu neyin nesidir. Sabir sabir sabir
Canım keseyi gördüm
ertesi gün düştü
Kimyasal değil düşük
Sağlık olsun eses üzülme inşallah bir dahakine tamamlanir gebeligin
Kuzum bende öyleydim ben düşük yaptıktan 1 sene sonra oldu bu bebeğim allah sabrını verio bol bol dua et neler hissteginizi anlıyorum ama ben herşeyi unuttum bitti gitti bebeğimi görünce unuttum o ağladığım günleri şimdi sdce korku var içimde bebeğimi sağ salim kucagıma almak
Yarilamis sayilirsiniz Allah tamamina erdirsin. Bir yil siz mi beklediniz yoksa arada basarisiz denemeler mi olduKuzum bende öyleydim ben düşük yaptıktan 1 sene sonra oldu bu bebeğim allah sabrını verio bol bol dua et neler hissteginizi anlıyorum ama ben herşeyi unuttum bitti gitti bebeğimi görünce unuttum o ağladığım günleri şimdi sdce korku var içimde bebeğimi sağ salim kucagıma almak
Merhaba canım nasılsınYarilamis sayilirsiniz Allah tamamina erdirsin. Bir yil siz mi beklediniz yoksa arada basarisiz denemeler mi oldu
Selam canim bugun kanamam basladi kurtajdan yedi gun sonra baya korktum normalmis. Sen nasilsin canimMerhaba canım nasılsın
Selam canim bugun kanamam basladi kurtajdan yedi gun sonra baya korktum normalmis. Sen nasilsin canim
Ah benim kader arkadasim. Guzel gunler gorcez biz de insallahKanamam bitti desem yeridir
Peçete koyuyorum
Lavaboda akıntı şeklinde geliyor
Yarın akşam 10.gün oluyor
Biter heralde
Geçmiş olsun canım benim