Tabi ki kuzum dualarim sizinle. Rabbim sana bagislasin miniklerini insallah sag salim kucagina alirsin onlari.
Uzme kendini kuzum. Rabbim sevincini yarida birakmasin insallah. Hersey yoluna girecek, iyi dusunelim iyi olsun bitanem. Miniklerin seninle insallah.
Uzme kendini kuzum. Rabbim sevincini yarida birakmasin insallah. Hersey yoluna girecek, iyi dusunelim iyi olsun bitanem. Miniklerin seninle insallah.
Ahhh kader ortagim anliyorum seni. Yillar sonra bu guzel duyguyu rabbim nasip etti sana, insallah muradina da erersin kuzum.Üzüntüden mahvoldum
saatlerdir ağlıyorum
Annem k.validem yanımda
Hevesim kursağımda kaldı sanırımAhhh kader ortagim anliyorum seni. Yillar sonra bu guzel duyguyu rabbim nasip etti sana, insallah muradina da erersin kuzum.
Yok kuzum oyle dusunme. Belki yerlesiyordur canim insallah oyledir yani. Ne zaman gideceksin doktora?Hevesim kursağımda kaldı sanırım
Çok kötüyüm
Yok kuzum oyle dusunme. Belki yerlesiyordur canim insallah oyledir yani. Ne zaman gideceksin doktora?
Daha cok kucuk kuzum. Insallah kesenin icinde degildir kanama. Ama doktorunda dusuk onleyici igne vermeliydi ya herseyi niye oluruna birakiyor ki.Çok minik gözükmedi dün de tam
0.4 m dedi bikaç gün dinlen dedi
Daha cok kucuk kuzum. Insallah kesenin icinde degildir kanama. Ama doktorunda dusuk onleyici igne vermeliydi ya herseyi niye oluruna birakiyor ki.
Sen soyleseydin keske. Ablaminda kanamasi basladi doktoru aradik hemen igne ismi verdi gidip yaptirdik. Onunda oyle bi onlem almasi gerekirdi.Bilmiyorum canım
Canım çok üzüldüm gerçektenÇok minik gözükmedi dün de tam
Acilde değil doğumhanede bakıolar kuzum kanamm var deyince biraz daha dinlende sonra GT yada özele gt 1kereliğne
canımm Rabbim sana bağışlasın bebeğini inşallah düzelirÇok minik gözükmedi dün de tam
canımm Rabbim sana bağışlasın bebeğini inşallah düzelir
Sen soyleseydin keske. Ablaminda kanamasi basladi doktoru aradik hemen igne ismi verdi gidip yaptirdik. Onunda oyle bi onlem almasi gerekirdi.
Canım çok üzüldüm gerçekten
Yeni gördüm hayırlı olsun diyecektim
Üzülme lütfen hersey olacağına varır inşallah bebeğin tutunur sana saglikliysa seni bırakmaz canım
Acilde değil doğumhanede bakıolar kuzum kanamm var deyince biraz daha dinlende sonra GT yada özele gt 1kereliğne
Hayirlsii olsun Rabbim yerini doldursun.Düşük yaptım
Cumartesi kontrol
Çookk üzgünüm
Hevesim kursağımda kaldı
Gecmis olsun canim benim. Hakkinda hayirlisi olsun. En azindan cok sukur hamile kalabiliyomussun bunu ogrendin. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin her birimize. Amin.Düşük yaptım
Cumartesi kontrol
Çookk üzgünüm
Hevesim kursağımda kaldı
Gecmis olsun canim benim. Hakkinda hayirlisi olsun. En azindan cok sukur hamile kalabiliyomussun bunu ogrendin. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin her birimize. Amin.
Hayirlsii olsun Rabbim yerini doldursun.
Acını anlayabiliyorum ama İnşallah tez vakitte yeri dolar canım
Böylesi hayırlıdır senin için dua et bol bol.
Amin inşallahSağolun kızlar
inşallah mevlam bu hasretimizi bitirsin
Cok üzüldüm Cok gecmis olsun imtihanın bitmemiş demek ki Rabbim bu sürecide en güzel sekilde atlatıp sabrının mukafatını hiç ummadıgın anda versin. Saglıcakla, hayırlısıyla tez zamanda yüzünü güldürsün Mevlam.Düşük yaptım
Cumartesi kontrol
Çookk üzgünüm
Hevesim kursağımda kaldı
Cok üzüldüm Cok gecmis olsun imtihanın bitmemiş demek ki Rabbim bu sürecide en güzel sekilde atlatıp sabrının mukafatını hiç ummadıgın anda versin. Saglıcakla, hayırlısıyla tez zamanda yüzünü güldürsün Mevlam.
Arkadasın dediği gibi en azından hamile kalabildiğini gördün.
Amin inşallah