- 30 Aralık 2012
- 1.273
- 485
Sen gittin mi canim doktora?Peki sebebi araştırılıyor mu ?
Birde nerede yaptırıyorsun
Hep aynı yerde mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen gittin mi canim doktora?Peki sebebi araştırılıyor mu ?
Birde nerede yaptırıyorsun
Hep aynı yerde mi ?
Sen gittin mi canim doktora?
Yine mi kan tahlili istediler?Evet bekliyorum şimdi geldim daha
Yine mi kan tahlili istediler?
Hayırlı olsunYok canım ultrason yaptı karın
Kese minik daha çok belirgin değil
15 gün sonra kalp atışı için gideceğim
Hayırlı olsun
Kese mi keseler mi kuzum :)Yok canım ultrason yaptı karın
Kese minik daha çok belirgin değil
15 gün sonra kalp atışı için gideceğim
Canımmmm nasıl sevindim anlatamam Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah bebiş geçen hafta dr a gittim bn. Ultrasonla baktı hiç yumurtan yok ddi. Biosteron kullan belki bir ihtimal yumurtan olur faydasını görenler var ddi. Bugün de kan sonuçlarımı göstermeye gittim. Dediğim gibi bu değerlerin çok yüksek normal yolla hamile kalamazsın ddi. Adet düzenleyici verdi. 3 ay bu iki ilacı kullan normal yolla hamile kalmayı deneyin ddi. Hayırlısyla olur yumurtam inşallah da döllenir bebiş severim bnde
Kese mi keseler mi kuzum :)
Canımmmm nasıl sevindim anlatamam Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah bebiş geçen hafta dr a gittim bn. Ultrasonla baktı hiç yumurtan yok ddi. Biosteron kullan belki bir ihtimal yumurtan olur faydasını görenler var ddi. Bugün de kan sonuçlarımı göstermeye gittim. Dediğim gibi bu değerlerin çok yüksek normal yolla hamile kalamazsın ddi. Adet düzenleyici verdi. 3 ay bu iki ilacı kullan normal yolla hamile kalmayı deneyin ddi. Hayırlısyla olur yumurtam inşallah da döllenir bebiş severim bnde
Evet degerler 1000in uzerinde olunca gorunuyormus canim. Hadi cifter cifter olsun insallah. Yeter bu kadar evlat hasreti cektigimiz :)Bir dahakine net olur
Çok erken dedi
15 gün sonra belli olacak
Amiin canım benim çokça dua et olur muİnşallah canım sağol
Dualarım hepimize
Rabbim hepimize tattırsın
Evet degerler 1000in uzerinde olunca gorunuyormus canim. Hadi cifter cifter olsun insallah. Yeter bu kadar evlat hasreti cektigimiz :)
Kanamam var moralim bozulduAmiin canım benim çokça dua et olur mu
Doktoruna hemen bildir canim. Dusuk yapmaman icin igne verir sana. Bolca dinlen birdeKanamam oluyor
Çok korkuyorum
Yat dinlen canım doktoru aradın mı nasılsınKanamam var moralim bozuldu
Çok korkuyorum
Yat dinlen canım doktoru aradın mı nasılsın
Doktoruna hemen bildir canim. Dusuk yapmaman icin igne verir sana. Bolca dinlen birde
Alttan muayene edilmeli canim. Kucucuk gorunmez o karindan zaten. Dusuk onleyici igne vermedi mi?Aşırı kanamam var
Topak topak hiç normal değil
Doktorum normal dinlen dedi ama
Ağlamaktan helak oldum
Acilde hiçbirşey yapamayız dediler
Kese gözükmedi
Alttan muayene edilmeli canim. Kucucuk gorunmez o karindan zaten. Dusuk onleyici igne vermedi mi?
Tabi ki kuzum dualarim sizinle. Rabbim sana bagislasin miniklerini insallah sag salim kucagina alirsin onlari.Hayır hiçbirşey yapamayız
Altan bakmayalım dedi
Bhgc yüksek ama gözükmüyor
Dua eder misin lütfen