Ufak tefek cinayetler izliyorum keyiften dort koseyim bugun bu dizi var diye:))
Hihihi aynen yaa vakit geciyor onlarin kotulukleriyleBizde izliyoruz ama
Kötülük dolu bir dizi yahu
Hihihi aynen yaa vakit geciyor onlarin kotulukleriyle
Hihihi aynen yaa vakit geciyor onlarin kotulukleriyle
Ah ah senin transferin de olsun bu beklemeler daha zor gelecek bak :) transfer sonrasi sardim ben bu diziye 10 bolumunu iki gunde bitirdim. Her bolum 2saat 20 dk falan yememis icmemisimEylül ayı gelsin diye bekliyorsun
Ben şubat bitsin istiyorum
Rabbim beklediklerimizi getirsin
Hayırlısı ile inşallah anniş
Ah ah senin transferin de olsun bu beklemeler daha zor gelecek bak :) transfer sonrasi sardim ben bu diziye 10 bolumunu iki gunde bitirdim. Her bolum 2saat 20 dk falan yememis icmemisim
Şubat sonu mu transferin kuzumOff beklemek en zoru sanırım
Şuan beklemekten sıkıldım
Hemen şubat sonu gelse
Şubat sonu mu transferin kuzum
Amiiinm canim zaman su gibi akip gecer... subatin sonu oluverir :) kuzucuklarimizi Rabbim bize bagislasinOff beklemek en zoru sanırım
Şuan beklemekten sıkıldım
Hemen şubat sonu gelse
Amiiinm canim zaman su gibi akip gecer... subatin sonu oluverir :) kuzucuklarimizi Rabbim bize bagislasin
Evet doğru öyle oluyo inşallah hemen olur transferin...Yarın belli olacak ama Şubat sonuna doğru belli olmuyor mu hamile olup olmadığım ?
Evet doğru öyle oluyo inşallah hemen olur transferin...
Ayyyy çoook sevdim hadi hyrlısı kuzum pazartesiden itibaren 10 gün sonra ögreniosun zaten inşallah hayrlısı olur dualrım seninle canım benimCanım kontrol oldum
Pazartesi transferim
İnşallah canım
Sağol canımAyyyy çoook sevdim hadi hyrlısı kuzum pazartesiden itibaren 10 gün sonra ögreniosun zaten inşallah hayrlısı olur dualrım seninle canım benim
Kullanıorum hala vajinal JEL korkulcak bişey değil canımmmSağol canım
Crinone başla dedi
Nasıl kullandın cnm ?
Kullanıorum hala vajinal JEL korkulcak bişey değil canımmm