Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahİyi akşamlar güzel anneler ve anne adayları bayadır takip ediyorum buraları bana da dua edin olur mu Rabbim bebiş bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben 2aylık evliyim. Ama hormonlarım sıkıntıymış fsh yüksek çıkıyor amh 0.01 rezervim az yumurta kalitem de düşükmüş. Belki tüp bebekle hamile kalırsın denildi o da belki. Bende Gazi Üniversitesinde tedaviye en baştan başladım bismillah diyerek. Allah razı olsun duaların kabulü niyetine
Sen naptın canım?Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın canım
Sen naptın canım?
İyiz şükür bizzz yaaa dewam işdee canım hadi inşallah hemen olurrrÇarşamba kontrol var
Transfer günüm belli olacak
Bakalım hayırlısı canım
Sen nasılsın
Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canımİyiz şükür bizzz yaaa dewam işdee canım hadi inşallah hemen olurrr
Ben içtim canımMerhaba hamile kalmak için fatma Ana Otu içen var mı nasıl yapılıyor onu denemek istiyorum fakat nasıl olur bilmiyorum bilgisi olan var mı
Ankara’dayım bn canım. Bende adet olup hormon testi yaptırmayı bekliyorum ama adetim gecikti önceden ilaçla adet görüyordum inşallah kendiliğinden olurum
Ben içtim canım
sagolsun bi akrabamiz hacılıktan getirdi
2 sene geçti tam hatırlamıyorum ama
otu suyun içine koyup 1haFTA boyunca hergün yasin okumuştuk
SONRA eşimle hergün 1 çay bardağı iciyoduk şişe bitene kadar.
İnşallah canım. Doktorlar olumsuz konuşunca hep bi olumsuz bakıyor insanDoktora sorsan belki ilaç verir canım
Stres yapma
Daha yeni evlisin olur inşallah
Canım doktor olumsuz ne söyledi sana ?İnşallah canım. Doktorlar olumsuz konuşunca hep bi olumsuz bakıyor insan
İnşallah canım. Doktorlar olumsuz konuşunca hep bi olumsuz bakıyor insan
Nasilsiniz kizceler :)
Ufak tefek cinayetler izliyorum keyiften dort koseyim bugun bu dizi var diye:))İyiyim sen nasılsın