- 28 Mart 2017
- 204
- 228
- 31
5 dk yat sonra kalk rahime kan akışı gtsin bide dışarı çıkıo kalanlarSıktıktan sonra yatıyor musun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 dk yat sonra kalk rahime kan akışı gtsin bide dışarı çıkıo kalanlarSıktıktan sonra yatıyor musun ?
Benim fsh 18 Ve amh hormonunu 0.01 görünce numune hastanesindeki bi dr sen tüp bebek tedavisine bile cevap vermeyebilirsin. Herkesin çocuğu olmak zorunda değil ddiCanım doktor olumsuz ne söyledi sana ?
Rabbim emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde nasip etsin canım seninde inşallah yolunda gider tüm tedavinAllahım herşeyin en hayırlısını sen bilirsin
Hakkımda hayırlı olanı nasip eyle
Amin inşallah
5 dk yat sonra kalk rahime kan akışı gtsin bide dışarı çıkıo kalanlar
Benim fsh 18 Ve amh hormonunu 0.01 görünce numune hastanesindeki bi dr sen tüp bebek tedavisine bile cevap vermeyebilirsin. Herkesin çocuğu olmak zorunda değil ddi
Mrb kızlar bişey sormak istiyorum morfoloji sorunu olup doğal yollardan yada tüp bebekle hamile kalan var mı
Rabbim emeklerinin
Rabbim emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde nasip etsin canım seninde inşallah yolunda gider tüm tedavin
Sayı çok mu az ya umutsuzluğa kapiliyorum sankiMerhaba canım
Bu topikte oldu
Tüp bebek ile cnm
Eskiden
Aaaa super haber :) AZUCUH KALMISSSSPazartesi transferimm
Hiç gelmeyecek o gün sanmıştım
Hızlı geçsin günler benim için
Numune hastanesinde yapılmıştı testlerim canım. Bende şimdi Gazi Üniversitesine başladım. Adetin 3.günü hormonlara bakılması gerekiyormuş bende adetimi bekliyorum ve geciktimCanım bunlar düzeliyor diye biliyorum
Doktorunu değiştir istersen
Sayı çok mu az ya umutsuzluğa kapiliyorum sanki
Kızlar benim eşim in abisinin Sperm sayısı 250 bin di Dr çocuğun olmayacak demişti hatta tüp bebekle bile olmayabilir demişti tabi bunlar kimseye bişey soylemiuorlardi bana eşim söyledi annesi soylemis evlendikten 9 ay sonra bi baktık hamile hemde ikiz Allah ol deyince oluyor umudu kesmemek lazım şimdi ikiz erkek çocuk babası
Numune hastanesinde yapılmıştı testlerim canım. Bende şimdi Gazi Üniversitesine başladım. Adetin 3.günü hormonlara bakılması gerekiyormuş bende adetimi bekliyorum ve geciktim
Merhaba kizlar morellerim.cok bozuk sizin icin belki basit birsey olabilir ama benim icin cok.zor.bir gun kopegim rifkim bugun oldu beni yanliz birakti cok kotuyum 9 yildir bana yoldasti ama simdi yok.heryerde onun izi var ben nasil alisacagim uyuyamiyorum
Aaaa super haber :) AZUCUH KALMISSSS
Ben kendim okuyorum devamlı canımKızlar Meryem suresi okumak okutmak isteyen var mı