infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

İyi akşamlar güzel anneler ve anne adayları bayadır takip ediyorum buraları bana da dua edin olur mu Rabbim bebiş bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah

İyi akşamlar güzel anneler ve anne adayları bayadır takip ediyorum buraları bana da dua edin olur mu Rabbim bebiş bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah
Hoşgeldin canım
Kaç yıldır bekliyorsun
Hangi aşamadasın ?
Dualarım hepimize

Ben 2aylık evliyim. Ama hormonlarım sıkıntıymış fsh yüksek çıkıyor amh 0.01 rezervim az yumurta kalitem de düşükmüş. Belki tüp bebekle hamile kalırsın denildi o da belki. Bende Gazi Üniversitesinde tedaviye en baştan başladım bismillah diyerek. Allah razı olsun duaların kabulü niyetine

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın canım

Ankara’dayım bn canım. Bende adet olup hormon testi yaptırmayı bekliyorum ama adetim gecikti önceden ilaçla adet görüyordum inşallah kendiliğinden olurum

Merhaba hamile kalmak için fatma Ana Otu içen var mı nasıl yapılıyor onu denemek istiyorum fakat nasıl olur bilmiyorum bilgisi olan var mı
Ben içtim canım

sagolsun bi akrabamiz hacılıktan getirdi

2 sene geçti tam hatırlamıyorum ama

otu suyun içine koyup 1haFTA boyunca hergün yasin okumuştuk

SONRA eşimle hergün 1 çay bardağı iciyoduk şişe bitene kadar.

Ankara’dayım bn canım. Bende adet olup hormon testi yaptırmayı bekliyorum ama adetim gecikti önceden ilaçla adet görüyordum inşallah kendiliğinden olurum

Doktora sorsan belki ilaç verir canım
Stres yapma
Daha yeni evlisin olur inşallah

Hiç denemedim ben
Keçiboynuzu aldım eşim de içmedi
Eskiden
Şimdi sadece tıbbi çözüm arıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…