Canım saf zeytinyağına güzel yumuşak incirlerden akşamdan koyun sabah da eşin ve sen ye ben başladım kimbilir belki bir çözümdür çok iyi geliyormuş araştırdım sizde deneyinBenim sıkıntı eşim de saten sperm sayısı düşük o dediğini de çok duydum o yolla hamile kalan bir sürü kadın var bana çok saçma gelmişti ilk duyduğumda ama çok duydum gerçekten
Keçiboynuzu kürü nasıl oluyor kiBende eşim i keçi boynuzu kürü ne başlattım ve kabak çekirdeği bende soğan kürü yapicam bakalım inşallah doğal yolla olur olmazsa tekrar tüp bebek yapicam
Hadi bakalım gelmek üzere hım transfer günü inşallah tutunur kuzun sana dualarım seninle....Salı günü toplama olmuştu
erken adet oldum sanırım
Salı günü için randevu alacağım
Sanırım son kontrol
Transfer gününü sabırla bekleyeceğim
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Canım aktar dan keçi boynuzu alıyorsun 1 litre suya 7 '8 tane keçi boynuzunu kırıp atıyorsun 5 dk kaynıyor bı iki saat dinlendikten sonra keçi boynuzu nu içinden alıyorsun ve o kuru sabah akşam 1 bardak olacak şekilde eşin içiyor 3 ay kullanması lazım kabak çekirdeği de hergun 1 avuç yesinKeçiboynuzu kürü nasıl oluyor ki
Hoşbuldum canım 2 senelik evliyim karadeniz hastanesinde yaptirmayi dusunuyorum . Tedaviye başladıktan kaç gün sonra transfer ediyolarHoşgeldin canım
Nerede yaptırmayı düşünüyorsun?
Ben Antalya da yaptırıyorum
illerfarklı olsa da hemen hemen aynı işlemler
Soru nedir ?
Kaç yıllık evlisiniz?
İnşallah tutar canım allah eksikliğini vermesin bol bol dua et bir arkadaşın da tüp bebek yaptırmış diyor ki banyo bile yapmadım sıcak su etkilemesin diye bide bol bol ananas yedim tutunsun diye bi araştır inşallah tutar
Hoşbuldum canım 2 senelik evliyim karadeniz hastanesinde yaptirmayi dusunuyorum . Tedaviye başladıktan kaç gün sonra transfer ediyolar
Allah razı olsunHadi bakalım gelmek üzere hım transfer günü inşallah tutunur kuzun sana dualarım seninle....
Keçiboynuzu kürü nasıl oluyor ki
Yani 2 ayı buluyomu canm bende doktorumdan bir sorun cikmazsa tedaviden sonra embriyoyu dondurmadan transfer ederse dondurmasini rica edebilirmiyim yoksa doktor hemen transfer derse oylemi oluyo canmCanım bi 20 günü buldu geçti bile benim
Ben Aralık sonunda başladım
Daha transfer olmadım düşün
Yani 2 ayı buluyomu canm bende doktorumdan bir sorun cikmazsa tedaviden sonra embriyoyu dondurmadan transfer ederse dondurmasini rica edebilirmiyim yoksa doktor hemen transfer derse oylemi oluyo canm
Benim iyi gidio canım vallaha şükürler olsun..Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Allahım iyilik versin canım :)Benim iyi gidio canım vallaha şükürler olsun..
Aminnnnn kuzum ❤Allahım iyilik versin canım :)
O senin güzelliğin kuzum ❤Güzel anne
O senin güzelliğin kuzum ❤