Kimse yokmu esimi uyandiracagim oksurukten kalktim iceriye geldim astim.bronsitim tuttu nefes alip vermekte gucluk cekiyorum fisfisimi.sıktik.yeni
Bende nefes alamıyorum canım burnum tıkalı berbat havadan sanırım
İkimize de acil şifalar diliyorumAman.dikkat et havalar.birden sogudu ...
Uyku bekliyorumSende yatmamissin uyku mu tutmadi senide oksurukten yoksa
Horilti var nefes aldikca bende ondan.normal.nefes alamiyorum az az aliyorim birakiyorum astim cok kotu
İkimize de acil şifalar diliyorum
İyi geceler canım
Ne dersi kiz hayirdir insalahh
İyi gecelerSagol canim.amiiinnn sanda cok gecmis olsun iyi geceler
Alerji ilerlerse astıma çevirir demişti doktorum
Rabbim şifa versin bizlere
Ever dikkat.et benimki cevirmis malesef cantamda bile.fisfisla.geziyorjm.cokmzor.
Aaa bende elazigda yaptirdim 2 defa orhan ozdillerde olmadi. Sen kimde yaptirdin peki?Hoşbulduk canım Elazığ'da yaptırdım 26 yaşındayım evet tekrar yaptiricam bı kaç ay dinlendikten sonra ama.dondurulmuslarim yok herşeye baştan baslicam ve Dr umu da degistiricem başka yerde yaptiricam inşallah.
İnşallah tutar canım allah eksikliğini vermesin bol bol dua et bir arkadaşın da tüp bebek yaptırmış diyor ki banyo bile yapmadım sıcak su etkilemesin diye bide bol bol ananas yedim tutunsun diye bi araştır inşallah tutar7 yıldır evliyiz canım
1 aşılama denedim o kadar
Şimdi tüp bebeğe başladım
İlk deneme transfer bu ay başı gibi
Bende Orhan ozdiller sende mi ne kadar yanlış seçimler yaptık o kadar pişmanım ki internetten o kadar güzel şeyler okuduk ki hiç düşünmeden gittim ama çok pişmanımAaa bende elazigda yaptirdim 2 defa orhan ozdillerde olmadi. Sen kimde yaptirdin peki?
Kızlar Peki hiç kocakarıya gittiniz miBende Orhan ozdiller sende mi ne kadar yanlış seçimler yaptık o kadar pişmanım ki internetten o kadar güzel şeyler okuduk ki hiç düşünmeden gittim ama çok pişmanım