- 16 Haziran 2011
- 303
- 313
- 303
noldu arkadşaım haber var mı? doktor ne dedi? nasılsın
Insallah iyi haberlerle gelirsin canim mutlaka yaz merak ederim ben
Kızlar bgn muayene etti dr, kese boş. Şimdi değerin düşmesi için dua edicez. Değer düşerse sorun yok kendi kendine düşecek ve adet başlayacak. Ama değer bazen yükselebiliyormuş eğer öyle olursa kürtaj olacağım ve bunu yaşamak istemiyorum. Birkaç gün önce değer artsın diye dua ederdim şimdi düşsün diye dua ediyorum İçim hala kan ağlıyor , kısmet değilmiş ne yapalım. Bu sefer olmadı ama bir sonraki tedavim için çok umutluyum. Bu adetimle değil ama bir dahaki adetimle sıfırdan tüp bebek tedavisine başlayacağız. Bu sefer embriyolar oluşunca transferden önce onların genetiğine bakıp öyle transfer edecek dr um. Çünkü şu an yaşadığım kaybın sebebi olarak embriyonun genetiğinin bozuk olması yüksek ihtimalmiş. Oysa iyi çözününce ne kadar çok sevinmiştik şimdiden gıdama ve hergün bol su içmeme çok dikkat ederek kendimi önümüzdeki tedaviye hazırlayacağım. Bol su gerçekten ama gerçekten çok önemli.
Her transfer ve her negatif bir tecrübe oldu bize. Ben önümüzdeki tedaviden çok umutluyum. Allah hayırlısını yazsın inş. Kendime ve sizlere dua etmeye devam edeceğim kızlar.. günün birinde bizler de kendi bebişlerimize kavuşacağız yeter ki olumlu düşünelim