• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Soktora gitseydin keşke bakardı ultrasonla

Gttim.ama.doktorum.izinli baska bi doktora gttim oda kolmen basladi ama.kullnmadim ben.zaten.klomen kulladim sonrasinda menegon die bi igne.kulladim olmadi ama smdi tkrr tkrr klomen neden kullaniyim ki bende dedm ki kendi doktoruma.gdim o beni daha iyi taniyo carsambaya randewu aldim bakalim hayrlisi

Gttim.ama.doktorum.izinli baska bi doktora gttim oda kolmen basladi ama.kullnmadim ben.zaten.klomen kulladim sonrasinda menegon die bi igne.kulladim olmadi ama smdi tkrr tkrr klomen neden kullaniyim ki bende dedm ki kendi doktoruma.gdim o beni daha iyi taniyo carsambaya randewu aldim bakalim hayrlisi

İyi haberle gel inşallah canım hadi hayırlısı bakalım .....

İyi haberle gel inşallah canım hadi hayırlısı bakalım .....

Insallah canim sen.naptin.nasi gidio bende bitkisel kurle boyle oldum aslan.pencesi hayit tohumu civan.percemi adacayi falan.hepsini karistrim ac karnina sabhaksm.ictim o beni acayip fazla kan.gtrdi 6. Gun bgn kanamamda ve hala damla damla cok cok fazla kanamam var...

Kizlar merhaba. Hayirli ramazanlar herkese oncelikler. Biz de 2.5 yildir bebek istiyoruz. 2 negatif tup denememiz var hatta biri kimyasal oldu. Esimin sperm sayisi dusuk oksidatif stres cok yuksek ve dna hasari da var. en son kaan aydosa gittik tedavi olmadan tup tutmaz dedi. 3. Ayimizdayiz. Bazen umutla bazen umutsuzlugun dibine vurarak bekliyorum. Yine bir regl once depresyonu yasiyorum:kızgın:sizlerin durumlari nedir ?tedaviyle sonuc alabilen var mi?

Kizlar merhaba. Hayirli ramazanlar herkese oncelikler. Biz de 2.5 yildir bebek istiyoruz. 2 negatif tup denememiz var hatta biri kimyasal oldu. Esimin sperm sayisi dusuk oksidatif stres cok yuksek ve dna hasari da var. en son kaan aydosa gittik tedavi olmadan tup tutmaz dedi. 3. Ayimizdayiz. Bazen umutla bazen umutsuzlugun dibine vurarak bekliyorum. Yine bir regl once depresyonu yasiyorum:kızgın:sizlerin durumlari nedir ?tedaviyle sonuc alabilen var mi?

Bende 2.5 yillik evliyim 1 senedir isdioruz 4 kez asilama oldum tuutuu ama dustu 4 aylıkken smdi bardak cekme duydum onu yaptrdim dun bide aslan yakisi aldim halam yapio halamin eli iyidir 4 kisi bu yontemle hamile kalmis annemin halasi yani 80 yaşında dua falan okudu bakalim hayirlisi

Bende 2.5 yillik evliyim 1 senedir isdioruz 4 kez asilama oldum tuutuu ama dustu 4 aylıkken smdi bardak cekme duydum onu yaptrdim dun bide aslan yakisi aldim halam yapio halamin eli iyidir 4 kisi bu yontemle hamile kalmis annemin halasi yani 80 yaşında dua falan okudu bakalim hayirlisi

Bardak çekme ne
Asıl oluyor cnm aslan yakısı filan nedir bşze daha da açarsan sevınırız?
İnşallahh şifa bulursun canım

Infertilitesi olan siz misiniz esiniz mi? Bardak cekmeyi kime yaptirdini yani?

Infertilitesi olan siz misiniz esiniz mi? Bardak cekmeyi kime yaptirdini yani?

Infertulili olan benim esimde problem yok bardak cekme islemi.die yazarsaniz youtubeye gorrsunuz biras acili bi islem.ama cok hamile.kalan.var bu yontemle benim annnemin halasi yapio 80 yasinda dualr falan okuyo aslan yakisi aliosunuz eczaneden bardak cekme isleminden sonra belinizin ortasini buup yapstrio yakiyi ama acayip yakio 3 gun duruo sonra iliskiye giriosunuz obur adet gelene kadar duzenli iliski bakalim benim daha 7 gun oldu yaptirali bardak cekmeyke yakiyi insallah ise yarar bu arada bide macun kullanıyorum allahim tabi once vesile sonra cabamizla olucak insallah kadir gecesinde tum dualrim sizlerle kizlar allahin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bize....

Kızlar merhaba Bi sorum olucakti bende bu ay ilk kez Klomen kullandım günde 3 tane 9. Gün yumurtam 12 mm di 10. Gün gittiğimde 18 mm olmuş Dedi doktor Çatlatma iğnesi verdi dün aksam igneyi vuruldum ama anlamadığım kafama çok takılan bısey var bir günde yumurta 6 mm buyurmu :/

Kızlar merhaba Bi sorum olucakti bende bu ay ilk kez Klomen kullandım günde 3 tane 9. Gün yumurtam 12 mm di 10. Gün gittiğimde 18 mm olmuş Dedi doktor Çatlatma iğnesi verdi dün aksam igneyi vuruldum ama anlamadığım kafama çok takılan bısey var bir günde yumurta 6 mm buyurmu :/

Buyur tatlim catlama ignesinden sonra duzenli iliskiye girin siz insallah 15-20 gun sonra kan testi ver ins olur kac yilllik evlisin bu arada yasin kac bide

Kizlar ilk tup bebek denemem tuttu ilk kan 119 ikinci 286 ucuncu650 cuma kese ve kalp atsi duycaz hayrliysa allah kimsenin kucagini bos birakmassin 5.5 haftaligiz insallah allah olmayanada versin herkese dua ediyorum cokkk zor oldu ama pozitf oldu SükürLer olsunnn....

Cok sevindimm :)) sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allahim

Kizlar ilk tup bebek denemem tuttu ilk kan 119 ikinci 286 ucuncu650 cuma kese ve kalp atsi duycaz hayrliysa allah kimsenin kucagini bos birakmassin 5.5 haftaligiz insallah allah olmayanada versin herkese dua ediyorum cokkk zor oldu ama pozitf oldu SükürLer olsunnn....
Hayırlı olsun nereye yaptırdınız

Back