• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Nerede dr arastırıyorsun canım biz Allahın izniyle iki üç aya kadar tüp bebege başlıyoruz ön hazırlık asamasındayız tahliller vs ne yol izlryecegiz öyle işte kıbrısa gıdıcez tup bebek bır ay sonra ön görüşmeye gidicez inşallah planlayıp tedavi sürecine baslayacagız inşallah

Kıbrıs değil cnm
Antalya

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun dıyorum her zaman ama rabbımın izniyle esescim bu zamanlar inşallah bebişlerimiz ya karnımızda doğurmak üzere yada kucağımızda olurlar inşallah

Yaaa öylemi yaşınız kaç acaba nedeni araştırıldı mı neden 4. Kez olduğu rabbım bağışlasın kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah
Cnm bizim tüm testler temiz çıktı aklına gelebilecek her test yapıldı. Ama olmadı. En son subat ayında histeroskopi yapıldı o da temiz çıktı. Ama onun ardından tuttu. Bizimki nedensiz infertiliteydi. Nedeni bulunmadıkça daha çok umutzuluğa kapılıyordum ama bu sefer Rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür :dua::dua:

Cnm bizim tüm testler temiz çıktı aklına gelebilecek her test yapıldı. Ama olmadı. En son subat ayında histeroskopi yapıldı o da temiz çıktı. Ama onun ardından tuttu. Bizimki nedensiz infertiliteydi. Nedeni bulunmadıkça daha çok umutzuluğa kapılıyordum ama bu sefer Rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür :dua::dua:

Herseyde bır hayır vardır canım şükür rabbim kucagına alacağın gunkeri de gösterir inşallahh

Ben inanıyorum olacak canım sende umudunu kaybetme sakın olur mu
İşaç kullanmadan düzenli adet oluyor musun canım ?

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun dıyorum her zaman ama rabbımın izniyle esescim bu zamanlar inşallah bebişlerimiz ya karnımızda doğurmak üzere yada kucağımızda olurlar inşallah
geçen ay tarlusal kullandım
Bu ay ilaçsız oldum
Eskiden düzenliydi
Benim rabbime inancım tam
Hayırlısı ise o ol der ve olur
İnşallah canım benim

Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim canım duâ bekleriz

geçen ay tarlusal kullandım
Bu ay ilaçsız oldum
Eskiden düzenliydi
Benim rabbime inancım tam
Hayırlısı ise o ol der ve olur
İnşallah canım benim

Canim. Oraspirin de kullan sokturucu ve dogum kontrol haplari kanpihtilasmasi yapiyor biliyorsun degil mi

Kızlar iyi akşamlar bugün doktora gittim dün adet olmuştum ama lekeleme şeklinde tam sökülmedi sabah doktor sağ yumurtan rahme yapışık sol yumurtada çok pko görünümü var dedi adetin düzenimi dedi evet dedim rahim duvarın parçalanmamış adet gördüğünü sanıyorsun kırılma var dedi 1hafta sonra tekrar gel birde alttan bakalım dedi çok moralim bozuldu aranızda böyle olan var mı

Ya duphaston neden vermiyor ki hem hormonu duzenliyor o hamile kalinmadigi zamn regl oluyorsun
Daha önce Dupbaston kullanmıştım 1defa
Sokturucu tarlusal canim oda pihtilasma yapiyor onu demek istedim
Bu sefer 1 kez tarlusal verdi doktor
Kendim kafama göre değil ki
Elbette en doğalı kendiliğinden olması

Back