- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
Amin canımm, hepimiz o günleri görelim inş. Evet canım tüp bebek ve 4. Deneme.
Yaaa öylemi yaşınız kaç acaba nedeni araştırıldı mı neden 4. Kez olduğu rabbım bağışlasın kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımm, hepimiz o günleri görelim inş. Evet canım tüp bebek ve 4. Deneme.
Nerede dr arastırıyorsun canım biz Allahın izniyle iki üç aya kadar tüp bebege başlıyoruz ön hazırlık asamasındayız tahliller vs ne yol izlryecegiz öyle işte kıbrısa gıdıcez tup bebek bır ay sonra ön görüşmeye gidicez inşallah planlayıp tedavi sürecine baslayacagız inşallah
Hatırladım sonradan antalya olduğunu be yazdım cnm hoş geldinKıbrıs değil cnm
Antalya
Evet cnmCanım girmeyeli baya oldu haliyle unutuyorum senın pkos muydu?
Evet cnm
Adet olmuşum az önce
Cnm bizim tüm testler temiz çıktı aklına gelebilecek her test yapıldı. Ama olmadı. En son subat ayında histeroskopi yapıldı o da temiz çıktı. Ama onun ardından tuttu. Bizimki nedensiz infertiliteydi. Nedeni bulunmadıkça daha çok umutzuluğa kapılıyordum ama bu sefer Rabbim dualarımızı kabul etti çok şükürYaaa öylemi yaşınız kaç acaba nedeni araştırıldı mı neden 4. Kez olduğu rabbım bağışlasın kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah
Cnm bizim tüm testler temiz çıktı aklına gelebilecek her test yapıldı. Ama olmadı. En son subat ayında histeroskopi yapıldı o da temiz çıktı. Ama onun ardından tuttu. Bizimki nedensiz infertiliteydi. Nedeni bulunmadıkça daha çok umutzuluğa kapılıyordum ama bu sefer Rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür
Ben inanıyorum olacak canım sende umudunu kaybetme sakın olur mu
İşaç kullanmadan düzenli adet oluyor musun canım ?
geçen ay tarlusal kullandımHakkımızda hayırlısı neyse o olsun dıyorum her zaman ama rabbımın izniyle esescim bu zamanlar inşallah bebişlerimiz ya karnımızda doğurmak üzere yada kucağımızda olurlar inşallah
Cnm bizim tüm testler temiz çıktı aklına gelebilecek her test yapıldı. Ama olmadı. En son subat ayında histeroskopi yapıldı o da temiz çıktı. Ama onun ardından tuttu. Bizimki nedensiz infertiliteydi. Nedeni bulunmadıkça daha çok umutzuluğa kapılıyordum ama bu sefer Rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür
geçen ay tarlusal kullandım
Bu ay ilaçsız oldum
Eskiden düzenliydi
Benim rabbime inancım tam
Hayırlısı ise o ol der ve olur
İnşallah canım benim
Canim. Oraspirin de kullan sokturucu ve dogum kontrol haplari kanpihtilasmasi yapiyor biliyorsun degil mi
Doğum kontrol ilacı içmiyorum ki
Doktor vermişti tarlusal
İçtim bitti
Doğum kontrol ilacı içmiyorum ki
Doktor vermişti tarlusal
İçtim bitti
Canımmm tümm kalbimle hepinize dua ediyorum, edicem de.. Allah güzel sonuclar almanızı nasip etsinn inşşşSağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim canım duâ bekleriz
Daha önce Dupbaston kullanmıştım 1defaYa duphaston neden vermiyor ki hem hormonu duzenliyor o hamile kalinmadigi zamn regl oluyorsun
Bu sefer 1 kez tarlusal verdi doktorSokturucu tarlusal canim oda pihtilasma yapiyor onu demek istedim