Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kist var zaten de insallah yerleşme kanamasidir rabbim artik bi evlat versin hepimize olmayan herkese saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin... smdi test yapcam ins pozitftrde yazarim size kizlar.
kızlar doktor bana erkeklik hormonu yüksek diye diane 35 verdi kullanan var mı hiç doğum kontrol hapıymış bu biz bebek isterken doğım kontrol hapı mı kullanacağım yani ya bilemedim gitti
özele mi gidiyorsun canım sana verdiği haplar ne hapı iğne falan canım pko var mı sende?Vallaha banada verdi ama adet olmam icin 3 aydir adet olmuyodum allahtan baslamadim o gun kendiliginden adet oldum smdi bi doktr buldum tedawsiz hamile kalan hastasi cok banada dedi tedawisiz kalirsin diye ona gidiorum uc tane ilac verdi bi igne ikide hap hayirlisi olsun insallah hepimiz icin
özele mi gidiyorsun canım sana verdiği haplar ne hapı iğne falan canım pko var mı sende?
iğne çatlatma iğnesi mi canım..Ozel evet vallaha esime aldiriorum smdi bi süt hormonu bi igne bide klomen verdi canim ama adam cok iyi motive edio
bu arada profil resmimiz aynı:))) şimdi dikkat ettimkızlar doktor bana erkeklik hormonu yüksek diye diane 35 verdi kullanan var mı hiç doğum kontrol hapıymış bu biz bebek isterken doğım kontrol hapı mı kullanacağım yani ya bilemedim gitti
evet inşallah uğur getirir canım biri sağa bakıyor biri sola aynı bebek bu bebeği konularda da hep kopyalamıştım çok tatlı ya hep gözüm kalıyordu ben de yeni ekledim 3 senedir bebeğimi beklesem de bebek resmi koymaya cesaretim olmuyordu bir koydum ya belki de az kalmıştır bebeğimin gelmesine diyorum sen ne kadardır istiyorsun cnımbu arada profil resmimiz aynı:))) şimdi dikkat ettim
benim mayısta 2 sene olacak, ama tedaviye yeni başladım iğne ilaçlara başladım bakalım şu anda yumurta büyütme işlemi yapılıyor daha ctesi kontrolüm var, bu arada ben ilk evlendiğimde istemedim ama şimdi yaş 41 olunca herşeyi hızlandırmak amaçlı girdik bir yola Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah:)))evet inşallah uğur getirir canım biri sağa bakıyor biri sola aynı bebek bu bebeği konularda da hep kopyalamıştım çok tatlı ya hep gözüm kalıyordu ben de yeni ekledim 3 senedir bebeğimi beklesem de bebek resmi koymaya cesaretim olmuyordu bir koydum ya belki de az kalmıştır bebeğimin gelmesine diyorum sen ne kadardır istiyorsun cnım
hayırlarla sağlıcakla ALLAH nasip ederse yaş falan da önemli değil canım inşallah sen de bebişine kavuşursun darısı isteyenlerle birlikte bizlere de inşallah bol bol dua da etmek lazım gülüm benim de haziranda tam 3 sene olacak yaş 33 bu ay içten içe çok umutlanıyorum ama bilemedimbenim mayısta 2 sene olacak, ama tedaviye yeni başladım iğne ilaçlara başladım bakalım şu anda yumurta büyütme işlemi yapılıyor daha ctesi kontrolüm var, bu arada ben ilk evlendiğimde istemedim ama şimdi yaş 41 olunca herşeyi hızlandırmak amaçlı girdik bir yola Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah:)))
Hadi hayirlisi kizlar duam sizlerle yarin kan vericem bende beta hcg ins bakalim.
Ne yaptin cnm sonuc nasil yazmamissin!!
Negatf gene.ya canim adetin 3. Gunu tekrr gidicem bakalim sen naptin
Benim reglimin 4. Gunu malsef benimde olmadi buay hayirlisi bakalim kur kullaniyorum
Adet olnadm bende ayin 22sydi gecti suan 3. Gunu ama asiri fazla kanamam var parca dusuyo neden oluyo bilmiyorum