• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızlar doktor bana erkeklik hormonu yüksek diye diane 35 verdi kullanan var mı hiç doğum kontrol hapıymış bu biz bebek isterken doğım kontrol hapı mı kullanacağım yani ya bilemedim gitti

Kist var zaten de insallah yerleşme kanamasidir rabbim artik bi evlat versin hepimize olmayan herkese saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin... smdi test yapcam ins pozitftrde yazarim size kizlar.

İnşallah hayırlısı haberlerle gelirsin rabbım kimsenın kucagını boş bırakmasın inşallahh

Bıtkı kürlerıme inanan varsa ve mucizelere inanıyorsanız bana özel mesaj atabilirsiniz size açıklarım forumda açıklayamıyorum yasak çünkü

kızlar doktor bana erkeklik hormonu yüksek diye diane 35 verdi kullanan var mı hiç doğum kontrol hapıymış bu biz bebek isterken doğım kontrol hapı mı kullanacağım yani ya bilemedim gitti

Vallaha banada verdi ama adet olmam icin 3 aydir adet olmuyodum allahtan baslamadim o gun kendiliginden adet oldum smdi bi doktr buldum tedawsiz hamile kalan hastasi cok banada dedi tedawisiz kalirsin diye ona gidiorum uc tane ilac verdi bi igne ikide hap hayirlisi olsun insallah hepimiz icin

Vallaha banada verdi ama adet olmam icin 3 aydir adet olmuyodum allahtan baslamadim o gun kendiliginden adet oldum smdi bi doktr buldum tedawsiz hamile kalan hastasi cok banada dedi tedawisiz kalirsin diye ona gidiorum uc tane ilac verdi bi igne ikide hap hayirlisi olsun insallah hepimiz icin
özele mi gidiyorsun canım sana verdiği haplar ne hapı iğne falan canım pko var mı sende?

Ozel evet vallaha esime aldiriorum smdi bi süt hormonu bi igne bide klomen verdi canim ama adam cok iyi motive edio
iğne çatlatma iğnesi mi canım..
nasıl kullanacağını söyledi canım hani bunlar da zaten tedavi için tedavisiz nasıl hamile klacaksın demiş ya ondan sordum ilaçların adını da yazar mısın hangi hastane canım ben de 3 senedir bebek istiyorum ankaradayım

Ilacin adini bilmiorum reçete esimde hastane özel bilgi hastanesi batikentte hoca uzm.dr. selcuk arslan tup bebek yada asilama yok dedi isde tedawu derken basarcaz beraber dedi cok yasli gecmis hamile hastasi var bende kuzenim vasitasyla gittim onun kocasinin
Teyzesini 45 yasinda tiroid ve pko ile hamile birakmis

bu arada profil resmimiz aynı:))) şimdi dikkat ettim

bu arada profil resmimiz aynı:))) şimdi dikkat ettim
evet inşallah uğur getirir canım biri sağa bakıyor biri sola aynı bebek bu bebeği konularda da hep kopyalamıştım çok tatlı ya hep gözüm kalıyordu ben de yeni ekledim 3 senedir bebeğimi beklesem de bebek resmi koymaya cesaretim olmuyordu bir koydum ya belki de az kalmıştır bebeğimin gelmesine diyorum sen ne kadardır istiyorsun cnım

evet inşallah uğur getirir canım biri sağa bakıyor biri sola aynı bebek bu bebeği konularda da hep kopyalamıştım çok tatlı ya hep gözüm kalıyordu ben de yeni ekledim 3 senedir bebeğimi beklesem de bebek resmi koymaya cesaretim olmuyordu bir koydum ya belki de az kalmıştır bebeğimin gelmesine diyorum sen ne kadardır istiyorsun cnım
benim mayısta 2 sene olacak, ama tedaviye yeni başladım iğne ilaçlara başladım bakalım şu anda yumurta büyütme işlemi yapılıyor daha ctesi kontrolüm var, bu arada ben ilk evlendiğimde istemedim ama şimdi yaş 41 olunca herşeyi hızlandırmak amaçlı girdik bir yola Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah:)))

benim mayısta 2 sene olacak, ama tedaviye yeni başladım iğne ilaçlara başladım bakalım şu anda yumurta büyütme işlemi yapılıyor daha ctesi kontrolüm var, bu arada ben ilk evlendiğimde istemedim ama şimdi yaş 41 olunca herşeyi hızlandırmak amaçlı girdik bir yola Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah:)))
hayırlarla sağlıcakla ALLAH nasip ederse yaş falan da önemli değil canım inşallah sen de bebişine kavuşursun darısı isteyenlerle birlikte bizlere de inşallah bol bol dua da etmek lazım gülüm benim de haziranda tam 3 sene olacak yaş 33 bu ay içten içe çok umutlanıyorum ama bilemedim

Back