- 18 Ocak 2017
- 1.011
- 487
- 38
- 35
Amin inş cnm benim bende bu ay inş pozitif görürüm Rabbim hiç birimizin kucağını boş birakmasinİnşallah Rabbim bizleri de sevindirir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inş cnm benim bende bu ay inş pozitif görürüm Rabbim hiç birimizin kucağını boş birakmasinİnşallah Rabbim bizleri de sevindirir
Amin inş cnm benim bende bu ay inş pozitif görürüm Rabbim hiç birimizin kucağını boş birakmasin
şubat adetimde aşılama nasip olur inşallah canım ALLAH İZİN VERİRSE HAYIRLARLA adetimde tedavim başlıyor iğnelerleAmin inşallah hoşgeldin canım aramıza
Hayırlısı ile inşallah
tarlusal adet söktürücü mü canımDoktor menepoz değilsin
gebe de değilsin dedi
tarlusal verdi cnm
Evet canımtarlusal adet söktürücü mü canım
Allah razi olsun canım ilk aşılama heyecan stres karışık uçuk çıktı durup dururken dudagimdaEvet canım
Hayırlısı olsun aşılaman
Allah razi olsun canım ilk aşılama heyecan stres karışık uçuk çıktı durup dururken dudagimda
Kızlar catlatma ignesini gece kendim yapicm yanlış yaparım diye korkuyorum
Kendim yapicm diye mavi büyük kutu oluyoya onu almadim o olmadanda yapmiyomus hastanelerGit bi acilde yaptır cnm
Dur cnm bi ben eşimin sonucuna bakım ona gore yazım sanakızlar hepinize merhaba eşim 3 gün önce sperm testi yaptırdı sonuçları yazıyorum inşallah bilen arkadaşlar değerli yorumlarını gizlemezler
sperm sayısı ml de 43 milyon
toplamda ki sayı 301 milyon
hareket ileri hızlı %17
ileri yavaş hızlı %16
yerinde hareketli %18
morfoloji normal
aglünitaston pozitif
sıvılaşma 30 dakika
kızlar hepinize merhaba eşim 3 gün önce sperm testi yaptırdı sonuçları yazıyorum inşallah bilen arkadaşlar değerli yorumlarını gizlemezler
sperm sayısı ml de 43 milyon
toplamda ki sayı 301 milyon
hareket ileri hızlı %17
ileri yavaş hızlı %16
yerinde hareketli %18
morfoloji normal
aglünitaston pozitif
sıvılaşma 30 dakika
Cnm fazla anlamıyorum ama hızlı az galiba
Evet ileri hız hareketli düşük bizim deo zaman bizmkiside normaldir sayı çok fazla bi çok şeyi telore edecek kadar
cnstntngs ***** **** 6 aralık beklemede
aybkmst ***** ***** 11 aralık beklemede
Evenness ***** ***** 18 ocak beklemede
hiranur3419 **** ***** 10 şubat bekleme
@cnstntngs @aybkmst @Evenness hiranur3419