- 20 Aralık 2012
- 16
- 21
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah hoşgeldin canım aramızaRabbim isteyen butun herkese analigi babaligi o cennet kokusu tattirsin insallah bende 2012den beri bekliyorum
Hayırlısı ile inşallahdevletteki yazacaktı ilaç da canım gittiğim doktora göstereceğim sonucumu aşılamaya başlayacağız ya o zaman doktoruna gste dedi pazartesi randevum var
Amin inşallah hoşgeldin canım aramıza
Hayırlısı ile inşallah
O yıkımı iyi bilirimTesekkurler aslinda uzun zamandir varim ama ses etmiyodum ilk negatif asilamadan sonra sesim cikmaya basladi
Arkdslar izmirde rahim filmi icin yer onerin mennn oldgnz yerler varmi yarfimci olun nerde cekilebilirim izmirde
23 yasndaym 3 yllk evliyim tedaviye dha yeni basladm adetn 3 gunu kan verdm baska bisi yapmdalr rahim filmi istedi izmirde rahim filmi icin yer aryorum yardmci olucak varmi
Sagol canm bna biraz bilgi verin napıcaklar simdi ne dcekler bana baska ne istcekler surec nasl devam ediyor
Hoşgeldin canımbenıde yazınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım regl oldum ben beklenen 2mart
Evet İnternete var cnm denedin miProlaktini düşüren testere dişlisi diye bir bitkisel çay varmış uygulayan var mi
İnsallah hayirli evlatlar nasip eder bizlere Rabbim.Bende pco hastasiyim malesef bi yillik tedavi sonrasi ilacsiz regl olabiliyorum son 6aydir falan normal yoldan gebelik olma sansi varmidir suanki durumda ?