Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ayda olmadi yine husran
Eses07 24 mart adet günüm kırmızı kartı yine gördük :)
Bu ayda olmadi yine husran
Allah yardımcın olsun canım senin de hepimizin de Psikolojik mücadelemiz bir yandan vücudumuza uygulanan uyguladığımız tedaviler bir yandan eşimizi çevremizi idare etme mücadelemiz ayrı yandan.. Benim daha 1 yıl oldu ama senin gibi uzun yıllardır bekleyenleri görünce şikayet etme diyorum kendimeKızlar merhaba konu başlığı olan infertiliteyi okuyunca tüğlerim diken diken oldu.7 yıl ara ara bende uğraştım son 4 yıl kesintisiz tedavi için haftada bir hastanedeydim. Ameliyatlar klomen,iğneler derken somunda şükür allahıma 19 haftalık hamileyim. İkinci aşılamada hamile kaldım.bu sefer hamilelikte sorun başladı kanamaydı yok hcg düşüklüğü yok 4lü test te genetik problem süphesi derken hamileliğimi ağlayarak ve korkarak geçiriyorum ama hala çok güçlüyüm takmıyorum artık.zehir ettiler gebeliğimi tedaviyle olan bebekler çok narin oluyormuş.birde devlette önemli bebek diye üstlerine almamak için hep en kötüsünü söylüyorlar diyorlar.siz siz olun benim gibi kafanıza takmayın bunları gün gelince.önce allaha sonra bebeğinize ve kendinize güvenin. Dilerim hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.sayfamda tedavi süreçlerim var okuyabilirsiniz.
allah bebişini kucaklamanı koklamanı nasip etsin. teşekkürler bizimle paylaştığın için.Kızlar merhaba konu başlığı olan infertiliteyi okuyunca tüğlerim diken diken oldu.7 yıl ara ara bende uğraştım son 4 yıl kesintisiz tedavi için haftada bir hastanedeydim. Ameliyatlar klomen,iğneler derken somunda şükür allahıma 19 haftalık hamileyim. İkinci aşılamada hamile kaldım.bu sefer hamilelikte sorun başladı kanamaydı yok hcg düşüklüğü yok 4lü test te genetik problem süphesi derken hamileliğimi ağlayarak ve korkarak geçiriyorum ama hala çok güçlüyüm takmıyorum artık.zehir ettiler gebeliğimi tedaviyle olan bebekler çok narin oluyormuş.birde devlette önemli bebek diye üstlerine almamak için hep en kötüsünü söylüyorlar diyorlar.siz siz olun benim gibi kafanıza takmayın bunları gün gelince.önce allaha sonra bebeğinize ve kendinize güvenin. Dilerim hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.sayfamda tedavi süreçlerim var okuyabilirsiniz.
25 mart diyelimBat ne zaman
Tamam canım25 mart diyelim
Amin canım hepimizin yardımcısı olsum allahım. 1 yılda olsa 10 yıl da olsa çok zor her ay olucakmı acaba diye umutlanıp hüsrana uğramak çok zor.hele milletin çenesini çekmek berbat. Niye çocuk yapmıyosun,çok tembel çıktın,yapın artık bu millet illet gerçekten.hep dua ediyorum allahım bekleyen herkesin rahmini bebeğiyle doldursun inşalllaah.Allah yardımcın olsun canım senin de hepimizin de Psikolojik mücadelemiz bir yandan vücudumuza uygulanan uyguladığımız tedaviler bir yandan eşimizi çevremizi idare etme mücadelemiz ayrı yandan.. Benim daha 1 yıl oldu ama senin gibi uzun yıllardır bekleyenleri görünce şikayet etme diyorum kendime
Amiin canım inş sağlıkla bebeğimizi hepimiz kucağımıza alırız.allah bebişini kucaklamanı koklamanı nasip etsin. teşekkürler bizimle paylaştığın için.
7 gün gecikme ile oldum ben canım yeni bat 14 martcnstntngs ***** **** 6 aralık beklemede
aybkmst ***** ***** 11 aralık beklemede
Evenness ***** ***** 18 ocak beklemede
hiranur3419 **** **** 10 şubat bekleme
Semus06 **** **** 13 şubat beklemede
Kardelenmutlu*** ** 20 şubat beklemede
Platonikbaby *** *** 22 Şubat beklemede
aaynaa ***** ****** 25 şubat beklemede
@cnstntngs aybkmst @Evenness hiranur3419 @semus06 KOKUNNHUZURR @Platonikbaby aaynaa
Kızlar uzun zamandır yazmadınız Nerdesiniz naptınız?
Listeyi bir güncelleyelim ?
Tamam canım7 gün gecikme ile oldum ben canım yeni bat 14 mart
kız sen misinEses07 canım kardelenmutlu kokunhuzur oldu :) öyle değiştirebilirsin canım
Eses07 24 mart adet günüm ( kardelenmutlu yu değiştirmek zorunda kaldım tanıdıklar olunca değiştirmek istedim :))
Eses07 ne yazık ki bu ay olmadı... bat 25 mart