- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eses07 canım ben dün adet oldum bir sonraki adetimle tedaviye başlicaz
Canım benim tüp tutmadi maalesefcnstntngs ***** **** 6 aralık beklemede
aybkmst ***** ***** 11 aralık beklemede
Evenness ***** ***** 18 ocak beklemede
hiranur3419 **** **** 10 şubat bekleme
Semus06 **** **** 13 şubat beklemede
Kardelenmutlu*** ** 20 şubat beklemede
Platonikbaby *** *** 22 Şubat beklemede
aaynaa ***** ****** 25 şubat beklemede
C cnstntngs aybkmst Evenness hiranur3419 semus06 KOKUNNHUZURR Platonikbaby aaynaa
Kızlar uzun zamandır yazmadınız Nerdesiniz naptınız?
Listeyi bir güncelleyelim ?
Kis test yap ne duruyonSlm kizlar nasilsiniz ben bu ay klomen arti catlatma igne kullandım arti yaninda progesteron hap verdi drm igneden sonra bugun ignenin 17. Gunu hala adet olmadim acaba progesteron dan dolayi adetim gecikiyo olabilirmii
Korkuyorum test yapmayaKis test yap ne duruyon
Günün geçmiş bence yap hamissen kontrole gitmen gerekiyorKorkuyorum test yapmaya
cnstntngs ***** **** 6 aralık beklemede
aybkmst ***** ***** 11 aralık beklemede
Evenness ***** ***** 18 ocak beklemede
hiranur3419 **** **** 10 şubat bekleme
Semus06 **** **** 13 şubat beklemede
Kardelenmutlu*** ** 20 şubat beklemede
Platonikbaby *** *** 22 Şubat beklemede
aaynaa ***** ****** 25 şubat beklemede
C cnstntngs aybkmst Evenness hiranur3419 semus06 KOKUNNHUZURR Platonikbaby aaynaa
Kızlar uzun zamandır yazmadınız Nerdesiniz naptınız?
Listeyi bir güncelleyelim ?
Canım benim tüp tutmadi maalesef
Canım bnm yine adetim gelmedi bekliyorum 28 günde olan ben hala olmadım bugun 31.ci gün arada oluyor böyle ama hadi hayırlısı olsun inşallah
umarım cnm çok mutlu olacağım rabim istyen herkese nasip etsin bu zorlu yollları inş atlatalımUmarım hamilesindir canım
umarım cnm çok mutlu olacağım rabim istyen herkese nasip etsin bu zorlu yollları inş atlatalım
2 3 gun daha bekliyimde oyle yapayim diyorum çünkü her ay test yapip husrana ugramaktan bikktimm :/Günün geçmiş bence yap hamissen kontrole gitmen gerekiyor
Merhaba arkadaşlar, 38 yaşındayım, evleneli 3,5 sene oldu. İki düşük (sebepsiz, herşeye bakıldı), bir aşılama, iki tüp bebek denemem var negatif sonuçlanan. Önümüzdeki aylarda tekrar tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Hem erkek infertilitesi, hem de erken yumurta rezervi düşüklüğü var. Beni de listenize ekler misiniz? BAT 25 Şubat. Bakalım hala umut var normal yolla hamile kalmak için :)
SağolasınCanım benim
Çok geçmiş olsun
İnşallah eklerim tabi