• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Tamam canım sağol bu akşam 7 de oldum iğneyi sabah 7 ilişki olsun çarşamba perşembe cuma üst üste ilişki olursa Inşallah gün kaçırmamış olurum bu arada es es yazıyor eskişehirdemisin canım

Hayır değilim cnm
İnşallah bebiş gelir

Bende test yaptırdım buğu değerim 0.73 çıktı yani yok..doktorum çok fazla ümitli hala daha bi hafta sonra bi daha yapalım diyor ama benim.ümidim kalmadı 2.asilamada bu..allah büyük belkide zorlamamak lazım bazı şeyleri..

Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah canım imtihan

Test yaptım belki bir umut. Ama yok. Allahım sen sabır ver
Arkadaşlar evde test yapıp bekleyenlere önerim olsun çok yakın bi arkadaşım dan ve ertesi gün doktordan edindiğim bilgi bu.her gebelik idrarda görünmez arkadaşım 2 buçuk aylıkti evde en kaliteli testi aldık yaptık çıkmadı ertesi gün doktora gittik kanda zar zor çıktı ufak değerde. Doktor herkezin bünyesi bir değil idrara karışması zaman alan da var olsa bile dedi.kiminin de hemen idrara karışımıs..tam beta hcg yapmadan idrar a güvenmeyin derim..

Neden istemiyor canım ?
Benim hsg ve kan testleri temiz çıkınca sorun kendisinde sandi galiba. Ben de nolur nolmaz keçi boynuzu yaptım o da olmadı. Yaş da 34. Bakalim nolcak sonumuz.
Biara bu listeye girmek için mesaj atacaktım ama feci umutsuz bizim durum, malum sorunumuzu bilmiyoruz bile.
Dua ediyorum ama sizlere listede olmasam da:)

Benim hsg ve kan testleri temiz çıkınca sorun kendisinde sandi galiba. Ben de nolur nolmaz keçi boynuzu yaptım o da olmadı. Yaş da 34. Bakalim nolcak sonumuz.
Biara bu listeye girmek için mesaj atacaktım ama feci umutsuz bizim durum, malum sorunumuzu bilmiyoruz bile.
Dua ediyorum ama sizlere listede olmasam da:)

Canım ama sperm testi yapması için ikna et

Bismilllahirrahmanirrahimmm :nazar::KK46:

ALLAHım ! Bu Mübarek Cuma; Günü Hürmetine,
Bizi Sevdiğin Kullar arasına kat ..
Bizi Çok Sabreden,Çok Şükreden Kullarından eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Razı olacağın işlerle;amellerle Geçsin ..
Sıhhat ve Afiyette Daim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bağışla ...
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Aminnnnnn

Back