- 19 Mart 2012
- 12
- 2
- 36
merhaba kızlar ben daha bugun katıldım aranıza ve sırf bunu yazmak ıcın uye oldum daha 16 gunluk anneyım normal yolla normal dogum yaptım sukur evladıma kavustum allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah. benım doktorum ıst. tıp fak. dc dr Ercan BASTU kendısı infertilite bölumu doktoru ama bana tanıdıgımız oldugu ıcın baktı ve ben bugune kadar boyle bır doktor gormedım hamılelegım suresınce en az 6 -7 doktor degıstırdım ve en son ercan beye gıttım ınanılmaz bır ınsan kısılık olarakta hekım olarakta demek ıstedıgım şu ben kendısınden cok memnun kaldım boyle durumlarda doktor hasta ılıskısı ve moral cok onemlı tavsıye edıyorum umarım faydalı olabılırım
Benim de doktorumdu Doc. Dr. Ercan Bastu, tup bebek tedavisinde ve kapali ameliyatlarda cok iyi bir doktor ve herseyden ote cok iyi bir insan. Ocak ayi itibariyle Capa'dan ayrildigini ogrendim. Zaten laf ola universitelerde ucretsiz tedavi aliyoruz da, iyi Hoca kalmadi ki... Neyse Acibadem Fulya Hastanesine gecmis, eminim orda da basarilari devam eder.