- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.852
- 698
Amin arkarkadaşım inşallah ..Amin arkadaşım inşAllah![]()
Hayırlı ramazanlar canım nasılsın. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin arkarkadaşım inşallah ..Amin arkadaşım inşAllah![]()
Adetten sonra canım. .Merhaba kızlar adetimin 2. günü bugün.
Bu ay rahim filmi çektirmeyi planlıyorum.
Adetin kaçıncı günü çekiliyo?
Ve istanbul'da olanlardan memnun kaldığınız yerlerin
isimlerini istiyorum.
Ovülasyon testi yaptm gene çift çizgi.Ttlm hayrlısı ama bi test yapmakta fayda var. Negatifi görmekten korkuyosun ama hamiş değilsen kırmızılar aracılığı ile zaten bi kaç güne göreceksin. Yapıver bi test erkenden olumlu ya da olumsuz öğrenmiş olursun
Amin inşallah kısçem ♡işte burda yanlış yapıyoruz yapmamalıyız ama elde değil ki.Canım inşallah hamilesindir hayırlı haberlerini bekliyorum canım Rabbime emanetsin
Ovülasyon testi var ki sadece. .Tatlım adet belirtisi gibi zaten hamilelikte de aynı adet belirtileri oluyo
ama o testlere pek güvenme derim normal test al Yarin bi yap kaç gün gecikmen var
Amin arkarkadaşım inşallah ..
Hayırlı ramazanlar canım nasılsın. .
Adet günün ne ki seninOvülasyon testi yaptm gene çift çizgi.
sanırım adet olacağım. .
Aminn annişim allah razı olsun. .haydi kızlar duam hepinize tabii ama başta uzun süren bu dostluğumuzda eses, masculin ayşem, ve Nihal kaldı en çok beklenilenler arasında.. Birsende artık hayırlısıyla bu yola girdi.
Dualarım hepinize/hepimize Rabbim tez zamanda bebek bekleyenlerin karnını doldursun umutlarını nasip etsin, Bizim gibi bekleyenlerede hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi doğurup kucaklamayı nasip etsin,, Aminn!!!![]()
Elhamdülillah ramazan ayında tüm dualarimiz kabul olur inşallah. .Hayırlı ramazanlar canım. Çok şükür iyiyim sen nasılsın ?
15 idi cnm Pko'luyum ..Adet günün ne ki senin
15 haziran ve adet olmadn mi. Bence hemen direk kana git15 idi cnm Pko'luyum ..
Eskiden adetlerim düzenliydi. .
Artık bozulmaya başladı. .
Elhamdülillah ramazan ayında tüm dualarimiz kabul olur inşallah. .
merhaba kızlar sabah yoğun kahve leke ıle hastahaneye gıttım kan verdım sonuç
316.8çok şükür
ama lekelenmem devam edıor dua edın benım ıcın kızlr bunuda kaybetmıyım![]()
çok sevindim arkadaşım Rabbim kucagına almayıda nasip etsin sağlıkla Dualarımızdasın iyi şeyler düşün bebeğini düşün çok tebrık ederim![]()