Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağsalim al kucağına inşallah kuzum benim. .eses sen hala test yapmadınmı gıt kan ver bence dırek..belırtılere hıc takılma bende adetle aynı belırtılerı yasıorum ama hamıleyım hadı bbı test yap kesın hamılesın bız bebıslerımle öyle hıssedıyoruzzz![]()
Sağsalim al kucağına inşallah kuzum benim ♡ ♡eses sen hala test yapmadınmı gıt kan ver bence dırek..belırtılere hıc takılma bende adetle aynı belırtılerı yasıorum ama hamıleyım hadı bbı test yap kesın hamılesın bız bebıslerımle öyle hıssedıyoruzzz![]()
canım benim dediğim gibi o testler insanı umutlandırıp snra hüsran oluyo ben 3 defa aldım tam oluyo derken hüsrannn... doktotora gittiğimde yum 5 mm di o ay yumurtlamamıştım ama testlerim negatiften pozitife dödü ve snra hep pozitif çıktı ama adet oldum sonunda.. ama ben sanki sende var gibi hissediyorum belkide vardır bi test al bak için rahat etsin bişey kaybetmezsinOvülasyon testi var ki sadece. .
anlamadım zaten adet olacağım. .
Amin inşallah kısçem ♡Amin canım bazen çok yoruluyorum düşünme diyorum ama elde değil çevremdeki arkadaşlarım hepsi hamile Rabbim ne olur bizlerede nasip et. Dualarımız kabul olsun an be an dualarımdasınEses07 ve burdaki tüm arkadaşlar Allah hepimize nasip etsin Amin inşAllah
Evet tatlım Ovülasyon testi şaşırtıcı. .canım benim dediğim gibi o testler insanı umutlandırıp snra hüsran oluyo ben 3 defa aldım tam oluyo derken hüsrannn... doktotora gittiğimde yum 5 mm di o ay yumurtlamamıştım ama testlerim negatiften pozitife dödü ve snra hep pozitif çıktı ama adet oldum sonunda.. ama ben sanki sende var gibi hissediyorum belkide vardır bi test al bak için rahat etsin bişey kaybetmezsin![]()
tatlım adet bitiminin hemen sonunda çekiliyo adetin 1. gününden sayarak 10. güne kadar çekiliyo inşallah hayırlı sonuçlar alırsınMerhaba kızlar adetimin 2. günü bugün.
Bu ay rahim filmi çektirmeyi planlıyorum.
Adetin kaçıncı günü çekiliyo?
Ve istanbul'da olanlardan memnun kaldığınız yerlerin
isimlerini istiyorum.
ayyy hadi bi al ya seninle birlikte bizde heycan yapıyoruzEvet tatlım Ovülasyon testi şaşırtıcı. .
3tane yaptım pozitif. .
Sağsalim al kucağına inşallah kuzum benim. .
akşam gebelik testi yapacağım inşallah. .
Sağsalim al kucağına inşallah kuzum benim ♡ ♡
çok duygulandımm. . :'(
Canım hayirlı olsun..Allah saglicakla kucağına almak ve mutlu bir omur nasip etsin inşallah..tebriklereses sen hala test yapmadınmı gıt kan ver bence dırek..belırtılere hıc takılma bende adetle aynı belırtılerı yasıorum ama hamıleyım hadı bbı test yap kesın hamılesın bız bebıslerımle öyle hıssedıyoruzzz![]()
Hayirli haberlerini bekliyorum..inşallah hayirlisiyla hamissindir..bakicam aradaTamam canım test yapacağım akşam .
yerleşme kanamasıdır bitanem gönlünü ferah tutinşallah cnm benım..inan bı rahat nefes alamadım şu lekelenme nerden cıktı sımdı halada devam edıor![]()
Hiç öyle kötü düşünme noolur.O stres de bebeğe zarar veriyor biliyosun.İnşallah bu sefer seninle olucak miniğin.Dualarımız birbirimiz için zaten.Allah utandırmasın.sağlıkla...canım benım tesekkur ederım en ykın zmanda senınde guzel haberlerını alırız ınsallahh...walla heycan korku hepsı bır arada ılk gebelıgımde düşük yaptım yıne korkuorum benım ıcınde dua edın
canım gözün aydınmerhaba kızlar sabah yoğun kahve leke ıle hastahaneye gıttım kan verdım sonuç
316.8çok şükür
ama lekelenmem devam edıor dua edın benım ıcın kızlr bunuda kaybetmıyım![]()
İnşallah kuzumyerleşme kanamasıdır bitanem gönlünü ferah tut![]()
esesımmmmm bebegım hayatım sızlerı cooook ozledım ama takıpteydım test yaptın mı hadı ıns vardrEvet tatlım Ovülasyon testi şaşırtıcı. .
3tane yaptım pozitif. .
Kıscem sen Nerelerdesin yawesesımmmmm bebegım hayatım sızlerı cooook ozledım ama takıpteydım test yaptın mı hadı ıns vardr
brsenımmm tatlımm neden adın degstı cok ozledı senı hamıleymssın cok duygulandım agladım bıle rabbım bızede o duyguları yasatr ınşinşallah cnm benım..inan bı rahat nefes alamadım şu lekelenme nerden cıktı sımdı halada devam edıor![]()
Tamam canım ekliyorumKızlar bu ara çok yogunum topuğu okuyamiyorum..listedeydim lakin 19 haziranda geldi kendileri..yeni BAT 18 temmuz.. Hadi hayırlısı bakalim![]()
Amiiiinnnn İnşallah kuzum Aminnnnnn gelsin artık bebişlerimizbrsenımmm tatlımm neden adın degstı cok ozledı senı hamıleymssın cok duygulandım agladım bıle rabbım bızede o duyguları yasatr ınş