- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.852
- 698
Ileri harek
Ileri hareketli 58 yaziyor
Himm ileri hız tek bir anlam ifade etmiyor demişti doktor
Gayet iyi canım. .
inşallah bizlerinde evlatları olur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ileri harek
Ileri hareketli 58 yaziyor
Himm ileri hız tek bir anlam ifade etmiyor demişti doktor
Sen nerde oturuyon canım benimde beş yıl olmadı tabi önce Rabbimin izniyle sonra vesile tabi doktırum çok iy şimdi bende hamikeyşm ama daha keseyi göremedik bi üzüntüm o
Mrhb canim takip edemedimnasil gidiyor tedavihiç heycan yapma yavrum spermlerin düzelmesine çok sevındım ama 4 kez aşılmaya verecegın parayla tüp bebek yaptır şansın dha yuksek olur bence
aminnnn bitenem benimmmcanımmmm inşallah güzel sonuçlar alırsın
birsenimmmmm canım kıscemmm teşekkür ederim sende öylesinhiç heycan yapma yavrum spermlerin düzelmesine çok sevındım ama 4 kez aşılmaya verecegın parayla tüp bebek yaptır şansın dha yuksek olur bence
teşekkür ederim canım benim ama ben izmirdeyim sen hangi sehirdeydin ..Şimdiden geçmiş olsun canım nerede çekilceksin acaba?
Bende düşünüyorum da..
teşekkür ederim canım benim ama ben izmirdeyim sen hangi sehirdeydin ..
Aynenn öyle canımm. .Her dr farkli seyler soyluo kizlar ne yapacagimizi sasirdik...
Kızlar tekrar slm. Agnucaston tablaeti duydunuz mu? Kullanan vaar mı?
Hayıt otu ekstresinden yapılıyormuş ve hamileliği kolaylaştırıyormuş.
Of kızlar ya hamile kalamiyorum bari şu 7kilo fazlaligimdan kurtulayim ramazan da orucla beraber dedim
Of kızlar ya hamile kalamiyorum bari şu 7kilo fazlaligimdan kurtulayim ramazan da orucla beraber dedim
Bende ya bende ama çok kilo aldimBazlama, börek,mangal , baklava dondurma karpuz
mmmmmm bayılıorum offfff![]()
Boyun ve kg kaç cnm?Bende ya bende ama çok kilo aldim
amin inşallah canımAynenn öyle canımm. .
rabbim yar ve yardımcımız olsun. .
hayırlısı ile evlatlar versin inşallah bizlere. .
aminnnn bitenem benimmm
birsenimmmmm canım kıscemmm teşekkür ederim sende öylesin
teşekkür ederim canım benim ama ben izmirdeyim sen hangi sehirdeydin ..
Aminn kuzuumm inşaallahhakkımızda hayırlısı olsun kuzum
cnım çok tatlısın hiç psikolojin bozulmsın
maşallhh cnm rabbım sğlıcakla kucagına almanı nasıp etsın ınş.
inşllah kuzum dualrınızı beklıyorum çok yıpratıcı bı sureç kalçalarım iğnelerden mafoldu rabbım dualarımızı kabul eder inşallahhh![]()
♡♡♡♡amin inşallah canım