- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.753
- 598
günaydınnnncanımmm naber
![]()
Günaydın cicim,
iyiyim. H.sonu işlerim vardı..
Sen nasılsın?
Rahim filmin ne zamandı,,*?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnncanımmm naber
![]()
Super zaten besinci gun oldugu icin iki tane kalmiss gonlumden gecen hamilesin insallahhh![]()
selam kıscelerim
bugün hsg çekildi çok şükür tüplerimin 2side açıkmış![]()
sonuçlarımı aldım hemen 1 hafta sonra kontrolüm var![]()
dk çok iyi geçti dedi hatanedeyken bişeyim yoktu ama eve gelince baya ağrım oldu![]()
birazda kanamam var doktor bunların normal olduğunu söyledi RABBİM inşallah bebeklerimize kavuştursun inşallah..![]()
Oleey hadi bakalım annişimm benim duamdasiniz rabbim ol desin inşaallah![]()
ıyım ben cnm sen nasılsın kırmızılar gelmedi henüz dimi bende yok dahaSelam kızlar Nasılsıniz görüşmeyeli ♡ ♡
Gecikme oluyor artık psikolojik çöktüm..ıyım ben cnm sen nasılsın kırmızılar gelmedi henüz dimi bende yok daha
merhaba ben 4 yıllık evlıyim yaklasık 2 yıl once bır dusuk yasadım ve ogunden sonra hıc korunmadık ama cocugum olmuyor bende adetın 3 gunu hormon testlewrı yaptırdırm bakıp degerlendırebılırmızınız fsh 6,3 lh 12,4 prolaktın 9,3 progesteron 0,57 tsh 0,42 e2 38,4
evet atlattım şükürler olsun kıscem aminnn inşallahayyy inşllh cnm ağzın bal yesın..rabbım hepımıze nasıp etsın inş.
geçmiş olsn cnm bak atlattın cok sukur temızde ckktı sımdı gelsın bebıslerrr
![]()
esesimmm nerden biliyon belki gelmiycek belkide bebeğn seninle sürpriz yapcakGecikme oluyor artık psikolojik çöktüm..
karnım davul gibi. . Rmzn geldi olsaydım off...
iyi olmaya çalışıyorum canımGünaydın cicim,
iyiyim. H.sonu işlerim vardı..
Sen nasılsın?
Rahim filmin ne zamandı,,*?
bebiş vardır inşallah o göbüşte benimde cok şiş bugundu olmadım henüz inşallah hamileyizdir cnmAramıza hoşgeldin. .
Doktor ne diyor canım. .
Nasıl geçti canım benim?iyi olmaya çalışıyorum canım
dün çekildi canım pazartesi günü ...
İnşallah kuzumbebiş vardır inşallah o göbüşte benimde cok şiş bugundu olmadım henüz inşallah hamileyizdir cnm
İnşallah kuzum Aminnnnnn gelsin artık bebişlerimiz. .esesimmm nerden biliyon belki gelmiycek belkide bebeğn seninle sürpriz yapcak![]()
sağol canım iyi geçti şükürler olsun tüplerim açıkmış şimdi biraz ağrım var zorlannınca ağrım oluyo damla damla da kanamam var dk normal olduğunu söyledi zaten anestezili olduğundan bişey hissetmedim kuzumNasıl geçti canım benim?
Çok geçmiş olsun. .
ahhh inşallah bitanemİnşallah kuzum Aminnnnnn gelsin artık bebişlerimiz. .
sağol canım iyi geçti şükürler olsun tüplerim açıkmış şimdi biraz ağrım var zorlannınca ağrım oluyo damla damla da kanamam var dk normal olduğunu söyledi zaten anestezili olduğundan bişey hissetmedim kuzum
Gelicek canım sen umudunu kaybetme amaİnşallah kuzum Aminnnnnn gelsin artık bebişlerimiz. .
evet canım RABBİM'E şükürler olsun bi genetik tahliller kaldı ..Anladım canım ben anestezi olmadan yaptırıcam sanırım fiyat farkı var.
Adetin gelmesini bekliyorum.
Sen kaçıncı günü gittin canım?
Çok sevindim tüplerde bir sıkıntın yok demek ki..
Bu da iyi bir şey..
evet canım RABBİM'E şükürler olsun bi genetik tahliller kaldı ..
adet bitiminde çekiliyo canım ben anestezili tavsiye ederim diğer türlü çok ağrın oluyomuş tabi herkezde farklıdır ama ben asla çektirmezdim ve çektirmedimdeinşallah hakkında hayırlısı olur canım inşallah seninde açıktır
gitsin adetler gelsin bebişler![]()