- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.852
- 698
kız esocan sen benım batları kfana goremı duzenlıyonhep yzzıorum bşka trıh yzıosun 30 hzırn bat tarıhım
![]()
Ayy doktorla konuştum. .
4 kez aşılama önerilir dedi ..
Sperm testleri güzel dedi. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız esocan sen benım batları kfana goremı duzenlıyonhep yzzıorum bşka trıh yzıosun 30 hzırn bat tarıhım
![]()
![]()
evet canım pazartesi çekilcem ALLAH'IN izniyle ...
GÜNAYDIN CANMGunaydin kızlar
canımmmm inşallah güzel sonuçlar alırsınyok esracımmm pazartesi 2 buçukta gircekmişim kıscem dua edin bana ...
Kısçem heyecan yaptım![]()
Ayy doktorla konuştum. .
sizinde hareket azdı deil mi esracm düzelmiş mi şimdi ?Ayy doktorla konuştum. .
sen bilirsin canım hayırlısı olsun
Hayvan muamelesi gördüm
.
hiç heycan yapma yavrum spermlerin düzelmesine çok sevındım ama 4 kez aşılmaya verecegın parayla tüp bebek yaptır şansın dha yuksek olur bence
sizinde hareket azdı deil mi esracm düzelmiş mi şimdi ?
sen bilirsin canım hayırlısı olsun
esescim nasılsın yeni batlar yazılmış ..bende daha bat bell,i değil doğum kontrol ilacım daha bitmedi bitmeden adet olmam herhalde deği mi dah önce kullanan olduysa cevap verebilir mi
Canım yok benim batım bu ay en son 14 Mayıs'ta adet oldum yani birşey yazma...bende Antalya Ali Fuat'a gitmiştim ama sonuç alamadık....Canım Antalya vitale murat bey 8 milyarı bulur dedi. .
antalyaya git gel ilaçlar 10 milyar. .
Aşılama alanyadayım oluyo..
Bilmiyorum ki..
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. .
sen ne yaptın birsenimmm ♡♡♡
Canım evet Varikosel ameliyatı oldu. .
2 yıl evvel göre daha iyi şuanda. .
Aşılama önerilir dedi doktor. .
sizin değerler nedir nasıl? ??
aşılama oldumu hiç??
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. .
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle yarabbi. ..
Şükür cnm sen nasılsın. .
anladım. . Bat ne yazayım. .
Esracim bizim sayi 57 milyonCanım Antalya vitale murat bey 8 milyarı bulur dedi. .
antalyaya git gel ilaçlar 10 milyar. .
Aşılama alanyadayım oluyo..
Bilmiyorum ki..
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. .
sen ne yaptın birsenimmm ♡♡♡
Canım evet Varikosel ameliyatı oldu. .
2 yıl evvel göre daha iyi şuanda. .
Aşılama önerilir dedi doktor. .
sizin değerler nedir nasıl? ??
aşılama oldumu hiç??
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. .
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle yarabbi. ..
Şükür cnm sen nasılsın. .
anladım. . Bat ne yazayım. .
İleri hız ve hareket nasıl?Kızlar morfoloji hamile kalmayi etkiliyor mu 2tanedoktora sordum etkilemez dedi sperm sayımız 60milyon
Esracim bizim sayi 57 milyon
hareketlilik %55
ileri harekt%5
Orta hareket+3olan %36
Hareketsiz %45
morfoloji %5
Canim esimde varikosel var ama dr degerler iyi 6 ay daha urasin dedi bende ileri hareketli az deil mi dedim hayir 36 olan onu tamamlar dedi ameliyat onermedi serophene verdi bana yarin catlatma ignem var bakalim tutar insallah
Canım yok benim batım bu ay en son 14 Mayıs'ta adet oldum yani birşey yazma...bende Antalya Ali Fuat'a gitmiştim ama sonuç alamadık....
Kızlar morfoloji hamile kalmayi etkiliyor mu 2tanedoktora sordum etkilemez dedi sperm sayımız 60milyon