inşaallah canım.bugün gezmelere gitcemkafam dağılmışken kırmızılarmı geliyo bebekmi geliyo netleşir artık
cok saol tatlim ins.en azindan sen de saçma falan yazmadin bu sekilde hitap dogru degil bence ben de netten okuduğumu yazdim zaten google da arama yapip yazılanları okudum. .
inşallh bebek gelir canımm dağıt kafanı bize de haber ver yarın gelmezse git kan ver
kan vermeye şimdi gidememde çok uzak ama cumaya kadar olmazsam idrardan bi bakıcam elimde test var.sağol canım benim
bilgim olmadıgı için yorum yapamam ama şey duymuştum hamile olan kişinin gözünün içi parlarmış öle duymuştum sadece hakkında hayırlısı
ne igrencligi tatlim haklisin valla hahahabi kereden bişi olmus kızz kusuversin küslükten sonra barısma daha tatlı oluyo hahahahaha ayyy ne iğrenç oldum beeaaa :s
Biliyorum canim böyle zamanlarda en cok cevre baskisi mahvediyor bizleri.ama kendine ediyorsun bosverrr dedigiyle kalsin.bebis olunca gözüne sokarsin :))
kızlarrrr nasılsınızzz,,,babamlar geliyor kahwalttıyaa o yüzden cıkmak zorunda kaldım..
Simdi de dayanamayıp yazıp kacayım dedimmmm,gelcem birazdannnn
kızlarrrr nasılsınızzz,,,babamlar geliyor kahwalttıyaa o yüzden cıkmak zorunda kaldım..
Simdi de dayanamayıp yazıp kacayım dedimmmm,gelcem birazdannnn
kısceler bnm adet halen gelmedı acep mınnak mı var kıııııııııııııııııııııııııı 30 gunde olurken bgun 34. gunum
kısceler bnm adet halen gelmedı acep mınnak mı var kıııııııııııııııııııııııııı 30 gunde olurken bgun 34. gunum
testt yapsana canımm yaa merak ettik bizdee inşallah vardırrr
adet belirtin falan var mi peki cnmmm
gercekten coooooooooook korkuyorum 7 gun once ckmamstı ne blım adet belırtm fln da yok hatta sankı adet olmıcam gbı gelyocnmmmm ne kadat sabirlisin gidip test yapsana brn bile merak ettim..
gercekten coooooooooook korkuyorum 7 gun once ckmamstı ne blım adet belırtm fln da yok hatta sankı adet olmıcam gbı gelyo
korkma canımm yap sende rahatlaa