infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

inşaallah canım.bugün gezmelere gitcem kafam dağılmışken kırmızılarmı geliyo bebekmi geliyo netleşir artık

inşallh bebek gelir canımm dağıt kafanı bize de haber ver yarın gelmezse git kan ver

cok saol tatlim ins.en azindan sen de saçma falan yazmadin bu sekilde hitap dogru degil bence ben de netten okuduğumu yazdim zaten google da arama yapip yazılanları okudum. .

bilgim olmadıgı için yorum yapamam ama şey duymuştum hamile olan kişinin gözünün içi parlarmış öle duymuştum sadece hakkında hayırlısı

ben bugün regl oldum eses haberin olsun canım..

kızlarrrr nasılsınızzz,,,babamlar geliyor kahwalttıyaa o yüzden cıkmak zorunda kaldım..
Simdi de dayanamayıp yazıp kacayım dedimmmm,gelcem birazdannnn

kızlarrrr nasılsınızzz,,,babamlar geliyor kahwalttıyaa o yüzden cıkmak zorunda kaldım..

tatlım bnm adet daha gelmedı ama ıstersen sılebılırsın:26:

ooooo ne hazrladın o guzel mutfagında

kısceler bnm adet halen gelmedı acep mınnak mı var kıııııııııııııııııııııııııı 30 gunde olurken bgun 34. gunum

kısceler bnm adet halen gelmedı acep mınnak mı var kıııııııııııııııııııııııııı 30 gunde olurken bgun 34. gunum

testt yapsana canımm yaa merak ettik bizdee inşallah vardırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…