infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hamilelik belirtileri adet belirtileri gibidir adet gelecek sanıp bekliyoz oysa hamilelik olabilir ben de öyle olmuştu

bende aranıza katılıyorum arkadaşlar bi cok arkadaşım burdaymış hnasılsınız bakalım :)

cnmm belkj ben de dogrulugu olmayabilir hamilr olmayabilirim ama sana önerim cok fazla bilgin olmadan sacma yazman dogru degil tatlim bak sen google la yaz hamjlelikte kirpik dokulmesi diye neler yaziyo oku istersen...

bence sen hassas olduğun için alıngansın nette yazan herşey doğru değil ayrıca ben bilginim falan dmedim gerçeği yansıtmayan şeylere aldanma dedim okudum canım bilimsel veriler bence daha önemliii bu arada inaşalllah hamilesindir evlat hasreti çeken biri olarak ve seni tanımayam biri olarak anne olmanı neden istemeyiiim :

isteyip istememe gibi bişey dile getirmesim sadexe oku istersen dedim bencede herkeze nasip etsin allahimmmm

benimde bugün bat günüm göğüslerim çok acıyo koltukaltı tarafları adet olacam diye bekliyorum kendimi size özet geçeyim beni tanımayan arkadaşlar için ben 14 aydır bebek istiyorum ama olmuyo bi kere kimyasal gebelik yaşadım yumurtalıklarım çatlamıyomuş dr um öyle söyledi 3 kere yumurta çatlatma tedavisi gördüm ve 2 aydan beride ara werdik rahim filmi çekildim herşey temiz eşimdede bi problem yok hsg den sonraki ay hamiş kaldım ama kimyasalmış şimdide bekliyorum bu ay adet olursam dr gitmeyi düşünüyorum ama genede bilmiyorum karar wermiyorum arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…