infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızlar size bi sorum var.adet yumurtlama olduktan tam 14 gün sonramı gelir.yoksa stresle gecikip yumurtlama olduktan 15-16 gün sonra gelebilirmi

normali 14 gün canım ama dediğin gibi stres ve sıkıntıdan gecikebilir

Bebeğim,annem bitanem hadi bu ay gel artık çok özledik seni :nazar: aylardır bizi bekletiyosun anneyi her ay ağlatıyosun sen gelmediğin için etrafımızdaki insanlarda üzüyo bizi hadi gel artık kuzucum :KK14::KK14: tamam nazlısın anladık artık onu ama ben burdada çekerim nazını gel artık yanımıza hayırlısıyla

hadi yaa ama doktorlar fln hep adet döngünüz ne olursa olsun yumurtlamadan 14 gün sonra her şartta olursunuz diyolar.benim bugün 14 gün geçtide :44:

şöyle bi durumda var tatlım yumurtan geç çatlamış olabilir test yaptın mı

şöyle bi durumda var tatlım yumurtan geç çatlamış olabilir test yaptın mı

hayır yumurtamın çatladığı günü biliyorum çünkü doktor kontrolünde olmuştu onun için bukadar eminim ama yinede bilemedim :44: test yapmayada çok korkuyorum bu bikaç gün geçmek bilmezki ama yeterki gelmesin kırmızılar beklerim ben

hayır yumurtamın çatladığı günü biliyorum çünkü doktor kontrolünde olmuştu onun için bukadar eminim ama yinede bilemedim :44: test yapmayada çok korkuyorum bu bikaç gün geçmek bilmezki ama yeterki gelmesin kırmızılar beklerim ben

inşallah canımm bak benim içimdede umut doğdu belirtin var mı bence hamilesinnn :KK49:

inşallah canımm bak benim içimdede umut doğdu belirtin var mı bence hamilesinnn :KK49:

belirtim var ama adet belirtisi :KK43: busefer ağlamıycam diye eşime söz vermiştim ama daha şimdiden kötüyüm. bi 3 gün geçse.bacaklarımı sıkıyorum resmen olmasın diye :KK1:

neeee :KK52::KK52::KK52::KK52:ilk defa duydum bence gebelik belirtisi olmaz saçma geldi bana :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

cnmm belkj ben de dogrulugu olmayabilir hamilr olmayabilirim ama sana önerim cok fazla bilgin olmadan sacma yazman dogru degil tatlim bak sen google la yaz hamjlelikte kirpik dokulmesi diye neler yaziyo oku istersen...

günaydın canım vallahi bilemiycem canım psikolojik olarak okadar hamilelik belirtisi yaşadım ki ne hangisi bilemimiyoruminşllh hamilesindir canım

cok saol tatlim ins.en azindan sen de saçma falan yazmadin bu sekilde hitap dogru degil bence ben de netten okuduğumu yazdim zaten google da arama yapip yazılanları okudum. .

belirtim var ama adet belirtisi :KK43: busefer ağlamıycam diye eşime söz vermiştim ama daha şimdiden kötüyüm. bi 3 gün geçse.bacaklarımı sıkıyorum resmen olmasın diye :KK1:

ne güzel konuştun hamile oluyum dile benden ne dilersen :KK1:

:KK3: inşallah canımmm benimm sıkma kendinii ağlamada benim de belirtilerim var ama unutmaki bu belirtiler aynı zaman da hamilelik belirtisi olabiliyo :KK16:

:KK3: inşallah canımmm benimm sıkma kendinii ağlamada benim de belirtilerim var ama unutmaki bu belirtiler aynı zaman da hamilelik belirtisi olabiliyo :KK16:

inşaallah canım.bugün gezmelere gitcem :KK1: kafam dağılmışken kırmızılarmı geliyo bebekmi geliyo netleşir artık

X