- 5 Temmuz 2013
- 2.045
- 156
gercekten coooooooooook korkuyorum 7 gun once ckmamstı ne blım adet belırtm fln da yok hatta sankı adet olmıcam gbı gelyo
cnm 7gun once cikmamasi normal sen simdi yap kesin cvp alirsin sonra bizede haber ver tatlimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gercekten coooooooooook korkuyorum 7 gun once ckmamstı ne blım adet belırtm fln da yok hatta sankı adet olmıcam gbı gelyo
aayy süper valla inşallah vardır canım .bence de git test yap ben olsam çatlardım :))))
kısceler bnm adet halen gelmedı acep mınnak mı var kıııııııııııııııııııııııııı 30 gunde olurken bgun 34. gunum
hamilelik belirtileri adet belirtileri gibidir adet gelecek sanıp bekliyoz oysa hamilelik olabilir ben de öyle olmuştu
günaydın canım naber :)
cnm 7gun once cikmamasi normal sen simdi yap kesin cvp alirsin sonra bizede haber ver tatlimmm
bnde catlıyorumda yne korkuyorum ben kahvaltı yapıp gelıyorum:125: hemen byre kaybolmayın canlarııııııım
gunaydin tatlim iyiyim sen nasilsin
tmm cnm belkı yaparım tııııııııııııııırsıyorum
cnmm belkj ben de dogrulugu olmayabilir hamilr olmayabilirim ama sana önerim cok fazla bilgin olmadan sacma yazman dogru degil tatlim bak sen google la yaz hamjlelikte kirpik dokulmesi diye neler yaziyo oku istersen...
bence sen hassas olduğun için alıngansın nette yazan herşey doğru değil ayrıca ben bilginim falan dmedim gerçeği yansıtmayan şeylere aldanma dedim okudum canım bilimsel veriler bence daha önemliii bu arada inaşalllah hamilesindir evlat hasreti çeken biri olarak ve seni tanımayam biri olarak anne olmanı neden istemeyiiim :
ya benim bugün karnım ağrıyor sanki olacakmışım gibi son 2 gün
günaydınnn kızlarrr
iyilik canım ne olsun iş güç.sanırım bugün bir hamile haberi daha alacağız gibi :)
günaydın canımmmmmmm