- 17 Mart 2013
- 678
- 77
kızlar size bi sorum var.adet yumurtlama olduktan tam 14 gün sonramı gelir.yoksa stresle gecikip yumurtlama olduktan 15-16 gün sonra gelebilirmi
valla canım benim yumurtalamadan sonra 15. gündeyim hala bekliyorum ama karnım ağrıyor gelecek galiba
günaydınEki Görüntüle 1009264 bayanlarrrrr bol bebişli aylarEki Görüntüle 1009262 Eki Görüntüle 1009263
günaydın canım aminnnnnnnn
son iki gün ise idrar testinde hemn çıkar ben 5 gün kala yaptım ve çıktı adet sancısı gibi belirtiler vardı belim özellikle çok ağrıyordu
valla bana da oylr geliyo elaaaam hamile bence..bakalim bjzj neler bekliyor???? benimde son 4gun:18:
offffffff gelmesin ya benjm de ağrıyor :18:
benimde bugün bat günüm göğüslerim çok acıyo koltukaltı tarafları adet olacam diye bekliyorum kendimi size özet geçeyim beni tanımayan arkadaşlar için ben 14 aydır bebek istiyorum ama olmuyo bi kere kimyasal gebelik yaşadım yumurtalıklarım çatlamıyomuş dr um öyle söyledi 3 kere yumurta çatlatma tedavisi gördüm ve 2 aydan beride ara werdik rahim filmi çekildim herşey temiz eşimdede bi problem yok hsg den sonraki ay hamiş kaldım ama kimyasalmış şimdide bekliyorum bu ay adet olursam dr gitmeyi düşünüyorum ama genede bilmiyorum karar wermiyorum arkadaşlar
valla canım benim yumurtalamadan sonra 15. gündeyim hala bekliyorum ama karnım ağrıyor gelecek galiba
bencede canım ::) nasıl bir heyecandır bu Allahım.Allah yüzümüzü güldürsün canım .benim bugün yada yarın belli olacak bakalım :18:
ayyyy ben 40 gün adet gecikmesine ragmen test yapmamıştım ne gevşegim yaaaama simdi süphelenen birini görsem hemen test yaptır diorummm inş güzel haberler verirsiniz kızlar bu arada hamilelik belirtileri adet belirtileriyle asla aynı degil baska türlüsü diim size gögüs şişio ama sanki pompayla şişmiş gibi kasık agrıo ama igne batar gibi mısır patlar gibi patlamalar olabilio en önemli belirti de bence mide bulantısı gibi böyle sanki igrenmiş gibi bişilerden ve halsizlik güzel haberlerinizi vekliorummmm
benimde aynı şekilde belirtiler var ve tatlı krizimde geldi sanırım en geç akşama olurum inşaallah hayırlısıyla ikimizde olmayız.yumurtlamanın tam o gün olduğundan nsl eminsin doktormu dedi
senden de iyi haber aliriz gibime geliyor ins.oyledir yaaaaa
ovulasyon testi yapıyorum canım 2 aydır ama sonuç yok işte gelmesin artık şu kırmızı bize ya yeter.hakkımızda hayırlısı canım benim
elaaaam ************** 3 mart beklemede
sndz ************** 3 mart beklemede
adzeynep ************** 3 mart beklemede
libran ************** 3 mart beklemede
berre ************** 4 mart beklemede
savha ************** 5 mart beklemede
hazel90 ************** 5 mart beklemede
bukili ************** 5 mart beklemede
keser84 ************ 5 mart beklemede
o testler hep yanıltıcı olmuştu bende.ben doktor kontrolündeydim bu ay.onun için günü gününe biliyorumbelkide o testlerden bikaç gün sonra çatlamıştır bekle bakalım inşaallah hayırlı haberler veririz
herkeste göğüs olmuyor ama benim dr bu ay gogus ucum da az agri oldu ara ara agri giriyo cok dolgunlasmadi ama adet olacam gibi ağrım var bide adet oncesi sivilcelerim de sagolsuar bu ayda vazgecmediler benden :18:inşllah canım ama benim pek umudum yok.en belirgin belirti göğüsmüş bende tık yok sanki söküleyeceği zamanı bekliyor gibi :18: