infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ayyyy ben 40 gün adet gecikmesine ragmen test yapmamıştım ne gevşegim yaaa ama simdi süphelenen birini görsem hemen test yaptır diorummm inş güzel haberler verirsiniz kızlar bu arada hamilelik belirtileri adet belirtileriyle asla aynı degil baska türlüsü diim size gögüs şişio ama sanki pompayla şişmiş gibi kasık agrıo ama igne batar gibi mısır patlar gibi patlamalar olabilio en önemli belirti de bence mide bulantısı gibi böyle sanki igrenmiş gibi bişilerden ve halsizlik güzel haberlerinizi vekliorummmm

herşeyin hayırlısı canım.git sen doktoruna hayırlısı olsun inşallah

valla canım benim yumurtalamadan sonra 15. gündeyim hala bekliyorum ama karnım ağrıyor gelecek galiba

benimde aynı şekilde belirtiler var ve tatlı krizimde geldi sanırım en geç akşama olurum inşaallah hayırlısıyla ikimizde olmayız.yumurtlamanın tam o gün olduğundan nsl eminsin doktormu dedi

bencede ya adet ağrısı gibi olsa hamile olmamız lazım .of of karnım ağrıyor bu adet ağrısı göğüs şişliği falan hiçbirşeyde yok (((

benimde aynı şekilde belirtiler var ve tatlı krizimde geldi sanırım en geç akşama olurum inşaallah hayırlısıyla ikimizde olmayız.yumurtlamanın tam o gün olduğundan nsl eminsin doktormu dedi

ovulasyon testi yapıyorum canım 2 aydır ama sonuç yok işte gelmesin artık şu kırmızı bize ya yeter.hakkımızda hayırlısı canım benim

ovulasyon testi yapıyorum canım 2 aydır ama sonuç yok işte gelmesin artık şu kırmızı bize ya yeter.hakkımızda hayırlısı canım benim

o testler hep yanıltıcı olmuştu bende.ben doktor kontrolündeydim bu ay.onun için günü gününe biliyorum belkide o testlerden bikaç gün sonra çatlamıştır bekle bakalım inşaallah hayırlı haberler veririz

benimde 13 mart benide ekleyinnn lütfen

inşallah canım benim ya aminnn hepimiz hayırlı haberler verelim inşallah.benim sadece test yaptığım için umudum yok.5 gün önce falan yapmıştım negatifti

inşllah canım ama benim pek umudum yok.en belirgin belirti göğüsmüş bende tık yok sanki söküleyeceği zamanı bekliyor gibi :18:
herkeste göğüs olmuyor ama benim dr bu ay gogus ucum da az agri oldu ara ara agri giriyo cok dolgunlasmadi ama adet olacam gibi ağrım var bide adet oncesi sivilcelerim de sagolsuar bu ayda vazgecmediler benden :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…