bi kereden bişi olmus kızz kusuversin küslükten sonra barısma daha tatlı oluyo hahahahaha ayyy ne iğrenç oldum beeaaa :s
sebepsiz infertilite diyorlar sayısız dr a gittim yazın izmirde tüp bebek geçen ay da aşılama yaptırdım ama yok yok olmuyor.sanırım olmuyacakda başkalarının çocuklarına bakıcaz sevicez bizim yaştakilerin çocukları var biz gibi iki baş zor buluyoruz bi plan yapamıyoruz bizim çünkü çocuğumuz yok bu nasıl ağır bir sınav dır allahımhayırlısı sağlıklı evlat olsun diye sabah akşam dua ediyorum rabbim inşallah sesimizi duyar bizede velilerinden nasip eder inşallah kızlar :18:
günaydınnn kızlarrr
günaydınEki Görüntüle 1009264 bayanlarrrrr bol bebişli aylarEki Görüntüle 1009262 Eki Görüntüle 1009263
Gunaydin kizlaaaaaaaar ya benim adete 4gun kaldi belirtim var ama kirpik dokulmemvar nnete baktim gebelikte kirpik dokulmesi oluyormus acaba mi diyorum sizce de olabilir mi kizlar :18: :18:
hiç o belirtiyi duymamıştım inşallah öylesindir cnm
Gunaydin kizlaaaaaaaar ya benim adete 4gun kaldi belirtim var ama kirpik dokulmemvar nnete baktim gebelikte kirpik dokulmesi oluyormus acaba mi diyorum sizce de olabilir mi kizlar :18: :18:
herkese günaydıın
cnmm ya kirpik dökülmesi gebelkk belirtisi olabilir mi bugun nettw okudum bilgin var mj