Nasılsın ne yapıyonGUNAYDIN TATLIM, BALIM,SEKERIM
Nasılsın ne yapıyon ayşem Bitanem,Aşkım ,GUNAYDIN TATLIM, BALIM,SEKERIM
IYIM CNM NAMAZIMI KILDIM TESBIH CEKIYORUM.Nasılsın ne yapıyon ayşem Bitanem,Aşkım ,
IYIM CNM NAMAZIMI KILDIM TESBIH CEKIYORUM.
ADAMI ISE YOLLAYIP BIRAZ YATAK KEYFI YAPACAMDA UYANMIYOR BI TURLU
SEN NE YAPIYORSUN BU SAATTE CNMNasılsın ne yapıyon ayşem Bitanem,Aşkım ,
TURKIYEDE SAAT KAC TATLIM???Allah kabul etsin tatlım balım Şekerim ben gönderdim keyfe başladım
Klasik Şeyler canım kocişimin kahvaltısı ütüsü göndermesi bide arkasından toplaması snrada yatak keyfiSEN NE YAPIYORSUN BU SAATTE CNM
Şu anda 8 buçuk canım benimki 7 buçukta gidiyoTURKIYEDE SAAT KAC TATLIM???
BURDA 7 OLDU.7 BUCUKTA GIDER BIZIMKI.
esesım bebegım 31 nısan yenı batMüslüman; teslim olmaktır ..
Biz rabbimize teslimiz ..
İnşallah en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder ..
hakkınızda hayırlısı canım tevekkül et nasip değilmiş bu ay demekki hayırlı olmayacakmış seni çok iyi anlıyorum rabbim hayırlısıyla hayırlı evlat nasip etsin cümlemize inşalllah
Adaşım canım biliyorum yüreğin yanıyo ama sabır.. vardır bunda da bi hayır Rabbimin bi bildiği vardır üzülme bitanem
Uzulme canim benim... Rabbim tez zamanda nasip etsin sana da bna da hayirlisiyla
Rabbim evlatlarimizin acısını gostermesin yaşayanlara da sabır versin bir daha gostermesinn. Adetken bakılıyor daha detaylı bilgi için. Yumurtana bakıyor. Korkma bence gerek kalmayacak bu ay eşinle gorusemedin test pozitifti buda yumurtlamanin olduğunu gösteriyor. Sen icini ferah tut inşallah eşinde sıkıntı yoksa kendinden kalırsın bence bitanem benim
Ahh ahh şöyle ki adeti min 4 günü 4. Deneme klomene başladım günde 2 kez kontrol gittim buyumemis klomen günde 3 kez iç dedi 2. Kutu da bitti. Bugün yine kontrol vardı adeti min 13. Günü. 11.5 mm olmuş bugün yine 3 tane iç yarın sabah bi tane iç pzt gel dedi Estrofem yazdı. Bu yum büyümez gibi gelio bana ya.Tatlım senin doktorun nasıl yaptı klomeni sen bu ay kaç gün klomen içmiş oldun?
Her doktorun işlemi farklı dur ama dengesiz yapmış benim fikrim bu belki çok aşırı tepki vermesin diye yum ama ben bu ay 5 klomenimi içtim günde 3 kez sabah bir akşam iki bende de doz Artı yine aynı şekilde 5 gün adetimin 10günü gittim 18 mm oldu benimde büyümüyordu diğer klomenlerde sadece ilk başladığımda Büyüdü oda olmadı zaten diğer klomenler hep boş geçti sen şu an kaçıncı gündesin adetinAhh ahh şöyle ki adeti min 4 günü 4. Deneme klomene başladım günde 2 kez kontrol gittim buyumemis klomen günde 3 kez iç dedi 2. Kutu da bitti. Bugün yine kontrol vardı adeti min 13. Günü. 11.5 mm olmuş bugün yine 3 tane iç yarın sabah bi tane iç pzt gel dedi Estrofem yazdı. Bu yum büyümez gibi gelio bana ya.
Hemen karamsar Düşünme büyür Rabbimin izniyle rahat olmaya çalış canım hadi hayırlı haberlerle inşallahAhh ahh şöyle ki adeti min 4 günü 4. Deneme klomene başladım günde 2 kez kontrol gittim buyumemis klomen günde 3 kez iç dedi 2. Kutu da bitti. Bugün yine kontrol vardı adeti min 13. Günü. 11.5 mm olmuş bugün yine 3 tane iç yarın sabah bi tane iç pzt gel dedi Estrofem yazdı. Bu yum büyümez gibi gelio bana ya.
Tamam bitanem yazarım bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun cinsiyet sağlıklı olsunda kız oğlan farketmez kuzularımızınnn dikkat et sende kendine stres yapma. bugün burayı görsen... sabah bi uyandım her yer bembeyaz hala da lapa lapa kar yağıyorrsorma benm kan ankraya gıttı. dedım ınternetten bkbilirmiyim? ulaşmazsınız bız elden verıoz dediler...bn öyleee bekliyorumm inşallah ii sonuçlar gelişr gelince yazarım snde yaz
hayırlı olsunn canımmmm rabbim tamamına erdirsinn hayırla sağlıkla kucakla yavrunuuu :)Kizlaarrr HAMILEYIIIMMMMM.....
Transferimin 7.gunu bhcg degerim bugun 118 cikti
( 5.gun cift embr. Transferiydi)
Cok sukuurrr... test gunum 12 nisann
Ilk defa hamile kaliyorum, gozlerim doldu..
Darisi basiniza....
inşallahh bitanemm ne demekk bizlerde yaşadık bunları ancak biz anlarız halimizden. inşaallah sonuçlar güzel gelir. muayene alttan adetken hem rahimi daha net görünüyormuş hemde o ay kaç yumurtan olmuş çatlamışmı çatlamamışmı ona bakıyorlar. bende hamiş kalmasaydım o ay öyle gel demişti doktor. güzel haberlerini bekliyorum kuzuuummminşallah canım benim desteğin için teşekkür ederim,sabah kan verdim sonuç 4 saatsonra dediler ve sonuçla alttan muayene yapılcak doktorun gün aşırı ilişki tavsiyesini eşiminde duymasını istedim ama işe gitti maalesef yine annemle gidicem hem sonuçları alıcam hemde muayene olucam nasipse öğleden sonra inşallah güzel haberlerle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?