Allah razı olsun gülüm sende hep gül rabbim yuzunu guldursun.. ilişki öncesi yaptıklarımı mutlaka yapp inş.. faydasını görürsünn canım.. yılmak yokÇok sevindimmmmmmm Allah tamamına erdirsin, çok teşekkürler sabah ilk yazdığımda yerlerdeydim yazdıklarınla yüzümü güldürdün sen de hep gül inşallah bundan sonra
inşallah canım benmmm allah razı olsunnn...sağol gülümmm inşallahhhh.. ben hamile kaldıysam hepiniz kalırsınız... inşallahh herşey hepimiz için içi olur urda sizin minik mucizelerinizi kutlarız İNŞALLAHHHH...
Etmez olur muyum, bütün kalbimle dualarım sana ve tüm evlat hasreti çekenlereAllah razı olsun gülüm sende hep gül rabbim yuzunu guldursun.. ilişki öncesi yaptıklarımı mutlaka yapp inş.. faydasını görürsünn canım.. yılmak yok
banada dua et olurmu kuzum inşşl değerim yukselir belim ağrıyorr çok korkuyorum geç buldum kaybetmek istemiyorum.. tabi rabbim hayrlısını versinde
gözünaydın canım hamilesin Rabbim tamamına erdirsindış gebelik olmaz inşallahhh dua edin.. adet sancım da var
saol kıscem heyecanlı ve panikliyim.. adete 3 gün kala yaptırdım ya testi 29,14 dü düşük değilmi korku sardı
benim kırmızılar geldi
Hahaha olur kuzucuum biraz dinlenmeye aldım ben burda herkesin belirtisini dinler olmuştum üzüntü de cabası bugün minigimin degeri de şükür 2ye katlanmış Rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin inşallahAMA NIYE BURDAN YAZSANIZDA BIZDE MISAFIR OLSAK BEA
Evet ablacimm inşallah devam ederyasyy hamilemiymiş
AY NE IYI OLMUS DINLENINCE BEBIS GELIYOR DIYORLAR AMA BEN O RADDEYE GELEMIYOMKI YA HEP KAFAMDA. HIC CIKMIYOR NAPSAM BARI TURKIYEYE GIDEBILSEM AILEMLE HASRET GIDERSEM RAHATLARIM BEBISTE GELIR BELKI AMA NERDEEEE HEP DERT HEP SORUN BENDEEEHahaha olur kuzucuum biraz dinlenmeye aldım ben burda herkesin belirtisini dinler olmuştum üzüntü de cabası bugün minigimin degeri de şükür 2ye katlanmış Rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin inşallah
Allah razi olsun canım benim inşallah rabbim sizlerede nasip etsin inşallah bitanemcanım gözünüz aydın rabbimm kucağınıza almayıda nasip etsin inşllaaahhh
DEGER IKIYE KATLANMISMI???? SUKUR YA RABBIM SONUNA KADAR IYI ETSIN SAGLIKLA KUCAGINA AL CNMHahaha olur kuzucuum biraz dinlenmeye aldım ben burda herkesin belirtisini dinler olmuştum üzüntü de cabası bugün minigimin degeri de şükür 2ye katlanmış Rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin inşallah
Saol cnm değer 2 ye katlanmış şükür 2 gün sonra tekrar gel dediinsallah bebisin senledir cnm ..
Bişey diyim ayşem bu ay hiç umudum yoktu sadece ovulasyon testinin pozitif olduğu gun ve 2 gün öncesi ve onun 2 gün öncesinde birlikte olduk. Perşembe gününe randevu almıştım geçen hafta. Eşime gidip baktiralim test yaptiralim bi sorun varsa dedim ve hamisim yani süpriz yaptı gerçekten benmde hep aklimdaydi nasip değilse olmuyo malesef Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah kıscemAY NE IYI OLMUS DINLENINCE BEBIS GELIYOR DIYORLAR AMA BEN O RADDEYE GELEMIYOMKI YA HEP KAFAMDA. HIC CIKMIYOR NAPSAM BARI TURKIYEYE GIDEBILSEM AILEMLE HASRET GIDERSEM RAHATLARIM BEBISTE GELIR BELKI AMA NERDEEEE HEP DERT HEP SORUN BENDEEE
Saol cnm değer 2 ye katlanmış şükür 2 gün sonra tekrar gel dedi
NE GUZEL SUPRIZ YAPMIS ANNISINE...Bişey diyim ayşem bu ay hiç umudum yoktu sadece ovulasyon testinin pozitif olduğu gun ve 2 gün öncesi ve onun 2 gün öncesinde birlikte olduk. Perşembe gününe randevu almıştım geçen hafta. Eşime gidip baktiralim test yaptiralim bi sorun varsa dedim ve hamisim yani süpriz yaptı gerçekten benmde hep aklimdaydi nasip değilse olmuyo malesef Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah kıscem
BIZ KULLANDIK CNM AMA ISE YARAMADI EN IYISI KECI BOYNUZU BAYA ISE YARIYOR TESTLERDE ILERLEME VAR.proxeed kullanan varmı ?
İnşallah canım benim ♡♥♡♥♡♥