CANIMMM çekindim filmi temiz çıktı çok şükürrr o acıyı boşuna çektik ama olsun içimiz rahatladı en azındantüplerimde birsey yokmus kıscm ondan bosuna dedim ..
anestezili ol tatlım eger korkuyorsan ..
canım öyle düşünme ya iyi düşün iyi olsun HAYIRLI OLSUN GÖZÜN AYDINdış gebelik olmaz inşallahhh dua edin.. adet sancım da var
inşallah gülüm... Rabbim isteyen herkese sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek ve hayırlı evlat nasip etsin... ne yalan soyliim kursağımda kaldı acildeki adam yarın doktora git dış gebelik olabilir dedicanım öyle düşünme ya iyi düşün iyi olsun HAYIRLI OLSUN GÖZÜN AYDIN
canım inş. öle birsey değildir üzülme yat dinlen folikasit iç Rabbim gönlüne göre versin inş. iyi bir doktora git iyi haberlerini bekliyoruz RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İnŞinşallah gülüm... Rabbim isteyen herkese sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek ve hayırlı evlat nasip etsin... ne yalan soyliim kursağımda kaldı acildeki adam yarın doktora git dış gebelik olabilir dediinşallah kimyasal ya da dış gebelik deildir.. nıolur dua edin..çok bekledim çoookkk...
CANIMMM çekindim filmi temiz çıktı çok şükürrr o acıyı boşuna çektik ama olsun içimiz rahatladı en azından
inşallah gülüm... Rabbim isteyen herkese sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek ve hayırlı evlat nasip etsin... ne yalan soyliim kursağımda kaldı acildeki adam yarın doktora git dış gebelik olabilir dediinşallah kimyasal ya da dış gebelik deildir.. nıolur dua edin..çok bekledim çoookkk...
inşallahhh canımm yaaa... okadar agladım ki... Rabbim gönlüne annelik özlemi düşmüş bütün kardeşlerime, burdaki tüm arkadaşlarıma sağlıklı ve hayırlı evlat nasip et tez zamanda amin.. yarın gidecem doktora yazarım hepinize akalım ne dicek.. bu arada cok sağol canım yaa moral oldun banaO doktor halt etmiş sen içini ferah tut
Darısı basımıza kuzummmm
dış gebelik olmaz inşallahhh dua edin.. adet sancım da var
Cnm benimm allahim hayitlisiyla kucagina almayi nasio etsin ins hersey cok guzel olacak ben inaniyorumamin... kızlar size fikir versin diye ekliyorum.bir saat once kan sonucum 68.03 çıktı u da idrar testim labquick.. sıradan ultra falan deil... az önceki idrarımla yaptım... sat ta 14 ocak idi.
yaa öylemi dersin canımm .. inşallah... dün gece boyu batmalarım oldu ugun atma yokahh kuzummm inşallaaahhh
canım gözün aydın hayırlı olsun inşallahh rabbım tamamına erdırsın kucagına aldırsın ınsallah..neden dış gebelıkmıs onu soyleyen halt etmiş..dış gebelikte kan değeri çok yüksek çıkıyor senın gayet ıyı sonucun
sağol gülümmm inşallahhhh.. ben hamile kaldıysam hepiniz kalırsınız... inşallahh herşey hepimiz için içi olur urda sizin minik mucizelerinizi kutlarız İNŞALLAHHHH...Cnm benimm allahim hayitlisiyla kucagina almayi nasio etsin ins hersey cok guzel olacak ben inaniyorum
canım zaten hamilelikte de adet sancıları oluyo bel ağrısı karnında ağrı yine oluyo içini ferah tut bence stres yapma çünkü bendede o belirtiler olmuştu taaa ki adetimi on gün geçesiye kadar devam etti sonra kesildikorkuyorummm normal mi acaba adet sancıları??
sagol cnm cevap için..bişey sorcam.. batmalarım oldu dun gece ama bugun yokcanım zaten hamilelikte de adet sancıları oluyo bel ağrısı karnında ağrı yine oluyo içini ferah tut bence stres yapma çünkü bendede o belirtiler olmuştu taaa ki adetimi on gün geçesiye kadar devam etti sonra kesildi
ki sen test yaptırmışsın zamanla artarak ilerler değerin yani kesinleşmiş işte hamileliğin bozma kalbini dış gebelikle falan bekle doktora gidene kadarsagol cnm cevap için..bişey sorcam.. batmalarım oldu dun gece ama bugun yokbıraktımı beniii sen hamiş kalmışsın bilirsin söylermisin?
karnımın altında.. kasıklarımda değillll... karnımın altında üst genital organın orda ara ara saniyelik bıcçak batması gibi batmalar canım.. hareketlerime dikkat ederim cnm sağolnasıl bi batma? bende daha günüm geçmeden küçük gıdıklanmalar olmuştu. benim beş yıl olmadı ama daha test yapmadan anladım olacağını... ama o seyirme gıdıklanmalar belli bi süre sonra geçti.... bırakmazzz rahat ol kafanı verme şimdi.germe kendini hareketlerine dikkat et bu ara
tamam canım yarın akşam 17.30da kan vercem..sonucu alınca yazarımm.. inşallah dediğin gibidir kuzum.. çok sağol yaki sen test yaptırmışsın zamanla artarak ilerler değerin yani kesinleşmiş işte hamileliğin bozma kalbini dış gebelikle falan bekle doktora gidene kadar