Canim hayrli olsun asilaman hadi bakalim inslh guzel haber verirsinAminn canım inşallah allahım hepimize hayırlısını nasip etsin.
Hadi canim o zaman kasiklara kuvvetHepimiz kavuşalım mucizelerimize kuzuum.. naapcan artık ilk iki ay ağlamaktan içim şişti sonuçta ağlsamda sızlasamda zamanı beklicez biraz da relaks olayım dedim bakayım noolcak bat 13 test negatif yeni çalışma dönemine girmeyi bekliyorum ahahahha
BENİM ABLAMIN 16 SENE COCUGU OLMADI KAÇ AŞILAMA KAÇ TÜP BEBEK YAPTIRDI BİLMİYORUM YAŞ GELDİ 36 YA VAZGEÇTİ EVLAT EDİNEBİLMEK İÇİN EV ALDI KREDİ İLE.ONUN BORCUNU ÖDERKEN BİNBİRGÜÇLÜKLE HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİ.KIZI OLACAK TI. BİZ SEVİNÇTEN ÖLDÜK TABİ..İŞİ BIRAKTI.ABLAM HASTANE MASRAFLARI İÇİN EVLİLİK YÜZÜĞÜNÜ BİLE SATTI.(EV ALIRKEN HEPİMİZ YARDIM ETTİK) BİZDE DE PARA KALMADI YANİ.. SONRA 8 AYLIKKEN ESMA NUR OLACAKTI ADI..HİÇ UNUTMAM İŞTEN ERKEN GELDİM EVİN KAPISINI BİRİ YUMRUKLUYO GELEN ABLAM AĞLIYO BEBEK KARNINDA ÖLMÜŞ ÖZEL HASTANE ZEYNEP KAMİLE GÖNDERMİŞ.. İKİNDİ 5 TE GİRDİ DOĞUMA SABAH 10.000 DA 20 DERECE TANSİYONLA ÖLÜ BEBEĞİ DOĞURDU.MORGTA GÖRDÜM UFACIK SAÇLARI VAR BAYILMIŞIM...RABBİM BANA VERME ABLAMA VER DİYE.AİLEM HACDA DUA ETTİ TÜLBENT GETİRDİLER VS. DERKEN 2 SENE SONRA YIL 2012 ABLAM HAMİLE HERGÜN ACİLDEYİZ YA BİRŞEY OLLURSA YA BİRŞEY OLURSA..2 GÜNDE BİR NTS YE GİRDİ.. BEN ADINI YAŞAR KOYDUM DOĞANA KADAR.ERKEK BEBEKTİ..DERKEN 2013 ŞUBAT MUHAMMED YASİN DÜNYAYA GELDİ.. ŞU AN İKİ YAŞINDA. TEYZE TEYZE DİYO SİNİRLENİNCE GİT GİT DİYO BANA BENDE SEN GİT ULAN BİZ SENİ KAÇ SENE BEKLEDİK DİYORUM..Tabiki oda cok zordur eminim ama nolursa olsun insan kendi yasadigni daha iyi bilio.. Rabbim beterinden korusun ama 2. Asilama tutmayinca gerckten cocugum olmicak hic hissi cok bastirio..erkekteki sikntilar icin bayanlardaki gibi ilaclar yok..
BENİM ABLAMIN 16 SENE COCUGU OLMADI KAÇ AŞILAMA KAÇ TÜP BEBEK YAPTIRDI BİLMİYORUM YAŞ GELDİ 36 YA VAZGEÇTİ EVLAT EDİNEBİLMEK İÇİN EV ALDI KREDİ İLE.ONUN BORCUNU ÖDERKEN BİNBİRGÜÇLÜKLE HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİ.KIZI OLACAK TI. BİZ SEVİNÇTEN ÖLDÜK TABİ..İŞİ BIRAKTI.ABLAM HASTANE MASRAFLARI İÇİN EVLİLİK YÜZÜĞÜNÜ BİLE SATTI.(EV ALIRKEN HEPİMİZ YARDIM ETTİK) BİZDE DE PARA KALMADI YANİ.. SONRA 8 AYLIKKEN ESMA NUR OLACAKTI ADI..HİÇ UNUTMAM İŞTEN ERKEN GELDİM EVİN KAPISINI BİRİ YUMRUKLUYO GELEN ABLAM AĞLIYO BEBEK KARNINDA ÖLMÜŞ ÖZEL HASTANE ZEYNEP KAMİLE GÖNDERMİŞ.. İKİNDİ 5 TE GİRDİ DOĞUMA SABAH 10.000 DA 20 DERECE TANSİYONLA ÖLÜ BEBEĞİ DOĞURDU.MORGTA GÖRDÜM UFACIK SAÇLARI VAR BAYILMIŞIM...RABBİM BANA VERME ABLAMA VER DİYE.AİLEM HACDA DUA ETTİ TÜLBENT GETİRDİLER VS. DERKEN 2 SENE SONRA YIL 2012 ABLAM HAMİLE HERGÜN ACİLDEYİZ YA BİRŞEY OLLURSA YA BİRŞEY OLURSA..2 GÜNDE BİR NTS YE GİRDİ.. BEN ADINI YAŞAR KOYDUM DOĞANA KADAR.ERKEK BEBEKTİ..DERKEN 2013 ŞUBAT MUHAMMED YASİN DÜNYAYA GELDİ.. ŞU AN İKİ YAŞINDA. TEYZE TEYZE DİYO SİNİRLENİNCE GİT GİT DİYO BANA BENDE SEN GİT ULAN BİZ SENİ KAÇ SENE BEKLEDİK DİYORUM..
amin inşallah canımDoğru söylüyorsun canımRabbim yüzümüze baksın bize koca gobeklerle dolasalim
Masallh ya tabiki Rabbim ne zaman isterse o zaman olur Allah bagislasin.. enistemde Allah razi olsun bayramdan once hacca gitti orda dua etti bnm icin.. hast.de bi arkadas hatim indirtickti yapildimi bilmiyorum bnde 2. Asilamada zemzem suyuna yasin ve dualar okudum esimle icip gittik hep dua ediyoruz Rabbimden ustiyoruz tabi turbeyede gidip Rabbime dua ettik..ama elimde degil oyle ruyalar goruyorum..oyle hissettiklerim ciktiki bu konu hakkinda.. uzgunum ya elilde degilllHAC'DA DUA ETTİLER DERKEN BENİM ÇOCUĞUM OLMASIN DİYE DEĞİL...ABLAMIN ÇOCUĞU OLSUN DİYE
ÖYLE TABİ Kİ BETERİN BETİRİDE VAR ABİMİN 22 SENEDİR ÇOCUĞU OLMADI BU SAATTEN SONRA DA OLMA ŞANSI YOK. KAFAYA ÇOK TAKTILAR AMA ETRAFTAKİ EVLAT PROFİLİNİ GÖRDÜKÇE AMAN BOŞVER DİYO.BAK BESLEYİP BÜYÜTTÜ ANNESİNİ EVDEN ATANLAR GELİNLERİ İSTEMEYENLER VS İÇİ RAHAT EDİYOMasallh ya tabiki Rabbim ne zaman isterse o zaman olur Allah bagislasin.. enistemde Allah razi olsun bayramdan once hacca gitti orda dua etti bnm icin.. hast.de bi arkadas hatim indirtickti yapildimi bilmiyorum bnde 2. Asilamada zemzem suyuna yasin ve dualar okudum esimle icip gittik hep dua ediyoruz Rabbimden ustiyoruz tabi turbeyede gidip Rabbime dua ettik..ama elimde degil oyle ruyalar goruyorum..oyle hissettiklerim ciktiki bu konu hakkinda.. uzgunum ya elilde degilll
Çok duygulandim bu mesajı okurken benim bebegimi nde kalbi atmadı ölü bebekti o günleri bi daha yaşadım sanki canım bu o kadar acı okadar ağır bişey ki tam kavuştum diyosun sonra gidiyo o seni bırakıp ben rüyamda görmüştüm düşük yaptın dediler sonra kaynana bişeyler diyodu ve rüyamda çıktı kanamam başlamış dk dk geziyorum esim yazık beni sakinlestirmeye çalışıyo bi ya dan araba kullanıyo arabanın benzini akitiyomus biyerde n biz o kokuyla hastane hastane dolaştı kesin teşhis olsun diye hanim aramış bana niye haber vermedin diye bana bağırıyor tlf hiçbişey yapmadan tlf nu eşimin kulağına tuttum oda Duydu sonra beni eve bıraktı gitmiş bağırm is çağırmış o günler o kadar kötüydü ki Rabbim kimseye yaşatmasın snra ertesi gün gittim kürtaj a ordada oğlu var ya nasıl iyi davranıyorsun bi görünBENİM ABLAMIN 16 SENE COCUGU OLMADI KAÇ AŞILAMA KAÇ TÜP BEBEK YAPTIRDI BİLMİYORUM YAŞ GELDİ 36 YA VAZGEÇTİ EVLAT EDİNEBİLMEK İÇİN EV ALDI KREDİ İLE.ONUN BORCUNU ÖDERKEN BİNBİRGÜÇLÜKLE HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİ.KIZI OLACAK TI. BİZ SEVİNÇTEN ÖLDÜK TABİ..İŞİ BIRAKTI.ABLAM HASTANE MASRAFLARI İÇİN EVLİLİK YÜZÜĞÜNÜ BİLE SATTI.(EV ALIRKEN HEPİMİZ YARDIM ETTİK) BİZDE DE PARA KALMADI YANİ.. SONRA 8 AYLIKKEN ESMA NUR OLACAKTI ADI..HİÇ UNUTMAM İŞTEN ERKEN GELDİM EVİN KAPISINI BİRİ YUMRUKLUYO GELEN ABLAM AĞLIYO BEBEK KARNINDA ÖLMÜŞ ÖZEL HASTANE ZEYNEP KAMİLE GÖNDERMİŞ.. İKİNDİ 5 TE GİRDİ DOĞUMA SABAH 10.000 DA 20 DERECE TANSİYONLA ÖLÜ BEBEĞİ DOĞURDU.MORGTA GÖRDÜM UFACIK SAÇLARI VAR BAYILMIŞIM...RABBİM BANA VERME ABLAMA VER DİYE.AİLEM HACDA DUA ETTİ TÜLBENT GETİRDİLER VS. DERKEN 2 SENE SONRA YIL 2012 ABLAM HAMİLE HERGÜN ACİLDEYİZ YA BİRŞEY OLLURSA YA BİRŞEY OLURSA..2 GÜNDE BİR NTS YE GİRDİ.. BEN ADINI YAŞAR KOYDUM DOĞANA KADAR.ERKEK BEBEKTİ..DERKEN 2013 ŞUBAT MUHAMMED YASİN DÜNYAYA GELDİ.. ŞU AN İKİ YAŞINDA. TEYZE TEYZE DİYO SİNİRLENİNCE GİT GİT DİYO BANA BENDE SEN GİT ULAN BİZ SENİ KAÇ SENE BEKLEDİK DİYORUM..
Çok duygulandim bu mesajı okurken benim bebegimi nde kalbi atmadı ölü bebekti o günleri bi daha yaşadım sanki canım bu o kadar acı okadar ağır bişey ki tam kavuştum diyosun sonra gidiyo o seni bırakıp ben rüyamda görmüştüm düşük yaptın dediler sonra kaynana bişeyler diyodu ve rüyamda çıktı kanamam başlamış dk dk geziyorum esim yazık beni sakinlestirmeye çalışıyo bi ya dan araba kullanıyo arabanın benzini akitiyomus biyerde n biz o kokuyla hastane hastane dolaştı kesin teşhis olsun diye hanim aramış bana niye haber vermedin diye bana bağırıyor tlf hiçbişey yapmadan tlf nu eşimin kulağına tuttum oda Duydu sonra beni eve bıraktı gitmiş bağırm is çağırmış o günler o kadar kötüydü ki Rabbim kimseye yaşatmasın snra ertesi gün gittim kürtaj a ordada oğlu var ya nasıl iyi davranıyorsun bi görün
ay yine sinirlerim zıpladı kaynana lafını duyunca sinsi yapmacık insanlar.. OĞLUM BEN BİRŞEY DEMEDİM Kİ....Bizde bi yerimizden uyduruyoruz..kaynana adı üstünde..bana da dolaylı yoldan laf sokar dururdu..ben lafı bi soktum hafta da bir gün arıyor o da bir dk meraba meraba dedim oğlun beni kesse de beni haberin olmayacak..
esesciiiimmmm nasılsınbu arada bu ay tüp bebek tedavisindeyim.
Ne dedin ah bende sokabilsem keşkekaynana adı üstünde..bana da dolaylı yoldan laf sokar dururdu..ben lafı bi soktum hafta da bir gün arıyor o da bir dk meraba meraba dedim oğlun beni kesse de beni haberin olmayacak..
Canım sen kk da mı hu neşe sen nerdendin bide ismin neydiCemre kışçem tüp bebek tedVisnin hangi aşamasındasın bende üç dört ay kadar yaptıracağım çok zorlu süreç olduğunun farkındayım bana biraz anlatır mısın ???
ÖZELDEN YAZARIM HANGİ BİRİNİ ANLATAYIM KİNe dedin ah bende sokabilsem keşke
Ayyyy aynen canım ne dedimki bunda ne varki derler bideay yine sinirlerim zıpladı kaynana lafını duyunca sinsi yapmacık insanlar.. OĞLUM BEN BİRŞEY DEMEDİM Kİ....Bizde bi yerimizden uyduruyoruz..
Tmm canım bekliyorumÖZELDEN YAZARIM HANGİ BİRİNİ ANLATAYIM Kİ