Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen kk da mı hu neşe sen nerdendin bide ismin neydi
valla laf soksan da sokmasanda kötüsün..hiç değilse az zararla kapatıyorsun..Bu saygısızlık demek değil..hakkını savunmak..Bi ben beceremiyorum şu laf sokmayı kaynanaya kayın Pedere bi ogrenemedim
Acındıracaklar ya o yüzden canım m. Haksızken HAKLI duruma düşmek içinAyyyy aynen canım ne dedimki bunda ne varki derler bide
yaşlanınca elimize düşecekler nasıl olsa intikam o zamanAcındıracaklar ya o yüzden canım m. Haksızken HAKLI duruma düşmek için
aminn canım çok sağolKıızzzz cok sewindim senin adina, iyi gidiyorsun masallahh saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah'ım.
Benim kaynana kaynata ölmüş ben evlenmenden önce !!! O duyguyu bilmiyorumyaşlanınca elimize düşecekler nasıl olsa intikam o zaman
Canım gözünaydın !!! Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallahhhaminn canım çok sağol
amin canım inşallah, sen nerelerdeydin nasılsın canım benimCanım gözünaydın !!! Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallahhh
NE MUTLU SANA :)Benim kaynana kaynata ölmüş ben evlenmenden önce !!! O duyguyu bilmiyorum
Tatlım internet sorunum vardı onun için !!! Hallettim geldim senin adına çok sevindim aslana kocaman Yılbaşı hediyesi negüzl çok şanslısınamin canım inşallah, sen nerelerdeydin nasılsın canım benim
NE MUTLU SANA :)
Cemre kışçem tüp bebek tedVisnin hangi aşamasındasın bende üç dört ay kadar yaptıracağım çok zorlu süreç olduğunun farkındayım bana biraz anlatır mısın ???
bizde aynı şehirde değiliz o dedğin öyle olmuyo maalesef!!Kaynanan
Kaynanam olsa da aynı Şehirde olmazdık bana zararı olmazdı yani onun için !
Bn sustum sustum sustum bir patladimmm offf offf hic hoslanmam ama mahalle kavgasina dondu masaya vura vura kendimi yirta yirta bagira cagira doktum patladim...ohhh iyikide yapmisim.. cok daha fazlasini hak ettiler..Bi ben beceremiyorum şu laf sokmayı kaynanaya kayın Pedere bi ogrenemedim
ben evlenirken 20 bin tl kredi çektim adamlara yük olmasın diye en dandik kuaföre gittim kaynana demesin mi düğün günü beni arıyo kına günü saç yaptırmıştık e o er kötü benim saçımı kaşındırdı biz saçımızı başka yerde yaptıracağız. aradan aylar geçti yine kayınpederin yanında aynı şeyi dedi..bende dedim ki size yük olmamak için o kuaförü seçtim yoksa iyi yerde saç yaptırmayı bende biliyorum emin ol senin saçını yaptırdığın paraya ben saç kestiriyorum dedim tık yok
Hmmm neyse...senin gerçek adın ne canımCanım sanırım ben karıştırdım yaa seni başkasıyla benim bir topikte arkadaş vardı da onla karıştırdım sanırım kusuruma bakma!!!!!
Ah canım ah bende 1 bucuk senedir evliyim aminnnnnnn aminnnnnnn demek geliyo insanın içinden ama sonra insan diyo ki onlar zaten cezalarını fazlasıyla ödeyecek Rabbim bi gün bizede gülecek biz sonunda kazanan biz olcaz canım ben anlatsam bide sen beni dinle bana bir ev yaptı ama her defasında da yüzüme çarptı hele bide kayinpederim düşün öyle lafları vardır ki insanı yerin dibine sokar ama sonra sanki hiçbişey yokmuş gibi konuşur ve o lafları oğlu yokken yapar oğlu varken bal balya güyya beni aşağğılıyor. nişan günü saat hediye takıcaklar bana diyor ki sen bekle gidiyorlar kuyumcuya benim begenmediğim saati alıp takıyorlar..Haysiyet yoksunu insanlar. senede 1 kere görüyorum zaten 1,5 yıldır evliyim hep dedim Allah beni unutturacak dert versin hepsine
Onu tepkisi ne oldu canımBn sustum sustum sustum bir patladimmm offf offf hic hoslanmam ama mahalle kavgasina dondu masaya vura vura kendimi yirta yirta bagira cagira doktum patladim...ohhh iyikide yapmisim.. cok daha fazlasini hak ettiler..