ayy inşallahhhhhh datlımm ümidimize kaybetmek yok kim kaybetcek gibi olursa buradan birbirimize destek olcazEeeveeeeeett inşaallah rabbim bizlerede nasip edecek az kaldi minislerimizee bi sonraki konumuzda ilk önce tekmeyi bebisten hangimiz yicek olcak inşaallah
Hahahaha o işte kocise gelince kedi gibi oluyorum kocasının kedisi diyolarkiz hic oyle pisip kalacak gibi degilsin ? ya vur elini masaya secimini yapsin ya kumanda ya leptop diyeceksin sececk arkadas olay bu kadar basit
Inşaallah kesinlikle bitanem bnm arada bi böyle dagitalim bakin iyi geliyo moral herşeyin ilacıayy inşallahhhhhh datlımm ümidimize kaybetmek yok kim kaybetcek gibi olursa buradan birbirimize destek olcaz
ayy arada benimkide beni deli edince gelenler geliyo tabii bi süpürgen eksik diyoo :)))Hahahaha o işte kocise gelince kedi gibi oluyorum kocasının kedisi diyolararada bi cemkiriyorum bi de supurgeme bindirmesin o zmn cosuyorum
aynen inşallah burada hamilelik doğum hikayelerimizide yazacaz bebişlerimize ne aldık ne yedirmeye başladık hepsini yazacaz inşalllahhInşaallah kesinlikle bitanem bnm arada bi böyle dagitalim bakin iyi geliyo moral herşeyin ilacı
Hahaha aynı bunlar yaaa cemkirip cemkirip susuyorum bende deli gibiiayy arada benimkide beni deli edince gelenler geliyo tabii bi süpürgen eksik diyoo :)))
iyi geceler kuzumBende kaçar canlarimmm allaha emanet olun yarına kadar hrpinizi bissürü öpüyorum umutlu mutlu huzurlu geceler minnoslarimmmm
hayirdir ayagini kiran omuydu yoksa?Kesinlikle Rabbim basimizdan eksik etmesin kocislerimizi. Benimki sibatta askere gitti temmuzda geldi e3 onsuz perisandim minnos cici kocam bnmmm ayağım kirikdiginda mutfak batikti ama wc ye kucagnda sırtında götürdü pamuşum beniiim
Eveeett akıl verip alcaz o günlerde yakında kuzucum ben inanıyorum basarcaz biiizzzaynen inşallah burada hamilelik doğum hikayelerimizide yazacaz bebişlerimize ne aldık ne yedirmeye başladık hepsini yazacaz inşalllahh
Yok kız ben düştüm karlı yollarda yapmaz kocisim öyle şeylerhayirdir ayagini kiran omuydu yoksa?
iinnnnsaaaaaallllllaaahhhhh yazacagim nasip kismet olursa soylenip dururuz artik bizimki yatirmadi bugun dis cikardi deriz paylasiriz burdan insallahhaynen inşallah burada hamilelik doğum hikayelerimizide yazacaz bebişlerimize ne aldık ne yedirmeye başladık hepsini yazacaz inşalllahh
İyi geceler bitanem allaha emanet ol yarına görüşürüziyi geceler kuzum
saka gulum rabbim onlarsiz koymasin bizi.... hadi iyi geceler herkes kacti sende gidiyorsunYok kız ben düştüm karlı yollarda yapmaz kocisim öyle şeyler
aynennn ne güzel dertlerimiz olcakkk inşallahhhiinnnnsaaaaaallllllaaahhhhh yazacagim nasip kismet olursa soylenip dururuz artik bizimki yatirmadi bugun dis cikardi deriz paylasiriz burdan insallahh
He ya kuzum yarına iş var malummsaka gulum rabbim onlarsiz koymasin bizi.... hadi iyi geceler herkes kacti sende gidiyorsun
Yok canim arastirma hastanesine gidiyorum.ozele gittim dr.un cok ilgilebiodu ama zamn kaybettimi dusundum arastirma hastanesine geldim acaip ilgilenio doktorum ben cok memnunumözelemi gidiyorsun canım