ayyy aynen sorma çok biliyoooo bende diyorum benim kaynana başladı yineHahahah genleri bozuk bunların anacim herşeye maydanoz herşeyi cok bikir eskiler iyi demis koca fazla bilmemeli canim çamaşırı sen at ben asarim sen bekleme yat fln asarda bende sinir olurum istedigim gibi olmayinca nihahaha karismayan koca istiyoruz tabii en önemlisi onlara sinir olmamak icin bebis istiyoruzzz amiiinnn
Girmez pek ama bol karışırbende kizarim al buyur yap da yiyelim diyee
de onları bu halleriyle kabul ettik tatlım !!! Alan memnun satan memnun değil mi?Girmez pek ama bol karışırbende kizarim al buyur yap da yiyelim diyee
Ikiniz romantik bi akşam yemeği falan yiyecekseniz yapsınlar ama normalde bende istemem mutfaga girsin etsin haaa hamiş oluruz hasta yada o zaman yapsınlar ikinci kaynanaya gerek yok biri yetiyor fazlasıylasüpersiniz kuzum ya masallah ..
benimki salata dısında yapmaz , yapsa benden ii yapar ama ..
Boşver en güzeliii!!!!benimki karışmaz pek ya :)
Hee sanki biz bilmiyoruz hep bi eleştiri şu olsun bu olsun buyur yapta olsun diyorum bendeeeay cnm aynen ya sen benimkinden mi bahsediyon acep?o da mutfakcidir sunu da koy,sarimsakta ekle, zeytinyagli yemek olsada yesek fln der ya ben deliriyorum cins sey herseye karisir
Ikiniz romantik bi akşam yemeği falan yiyecekseniz yapsınlar ama normalde bende istemem mutfaga girsin etsin haaa hamiş oluruz hasta yada o zaman yapsınlar ikinci kaynanaya gerek yok biri yetiyor fazlasıyla
ooohhhh benim menum balik salata yaninada mercimek corba ooohh missoo seninki aşmış kendini pide mi, aşçı mı yoksa
benimki bi slalata yapar,mesela balığın yanına salatayı o yaptı bugun ..
yapsa benden güzel yemekler yapar marifetli ama ben canım tez ..
o zaman cıngar çıkartırııımMümkün değil tabletide alır maclara bakiyomus bi yandan arkasindada gözü var heralll
Aynen tabiisi minnak kocislerimiz bende cok seviyom ruh okuzumu inşaallah rabbim bizlerede nasip etsin bitanemayyy aynen sorma çok biliyoooo bende diyorum benim kaynana başladı yinekarışamadan duramam diyo inadına oda iyice gıcık ediyo beni ama olsun datlım benim ya çok seviyom kocamı allah birde bebiş verse mutlulumuz katlansa ne güzel olur ((
ayy aynı benimkini anlattın o kadar masa var yok illa yer sofrası olcak bende alıştırdım kendi kurup kendi kaldrıyoaynen normalde girmesini bende istemem ..
ama o yer sofrası sever,ben masada alıskanlık ..
sofrayı götürür serer , tepsiyi alır
ooohhhh benim menum balik salata yaninada mercimek corba ooohh missbari esin temizmi?benimki yapar da gel mutfaga bak top atilmis gibi dagilir sonra gir ayse topla isin yoksa
0Aaah Ayşem ahhh ahanda benimki.. 2 kap yapar mutfaga da eder yanii daralirim hasta olmaya korkarim mutfak top patlamış gibi olurooohhhh benim menum balik salata yaninada mercimek corba ooohh missbari esin temizmi?benimki yapar da gel mutfaga bak top atilmis gibi dagilir sonra gir ayse topla isin yoksa
inşallahhhhh kuzummmmAynen tabiisi minnak kocislerimiz bende cok seviyom ruh okuzumu inşaallah rabbim bizlerede nasip etsin bitanem
ayy aynı benimkini anlattın o kadar masa var yok illa yer sofrası olcak bende alıştırdım kendi kurup kendi kaldrıyo
Benimki bastırıyor beni bende pısıp kalıyorum ahahaho zaman cıngar çıkartırııım
aayyy cok guldum ya bi tuhafsin sen cok yasa hemiNerde bu devlet herşeye kampanya var taksit var buna niye yokk
Hangi neşe kız çıkaramadım şimdi kk da mıNihal kışçem neşeyle görüşüyormusun hiç yazmamışsınız da bakılıyordum arada yazarlar belki diye hamileydi ya doğum yaptı mı acaba ??