- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 40
zafer biziiiiiimmmmminşallahhhhh kuzummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zafer biziiiiiimmmmminşallahhhhh kuzummmm
aynen bağdaş kuracak tv bakacak bir taraftan :)evde 3 masa var daha ne diyorum ..
hayır yayıla yayıla yicem diyor ..
aynennn o göbüşler dolacakzafer biziiiiiimmmmm
zafer biziiiiiimmmmm
Hahaha henüz atmiyor allah korusun eslerimizi arada bi gelenler geliyo işte delilige vurup geciyorum artik napalım sabırla bebis bekliyorumaayyy cok guldum ya bi tuhafsin sen cok yasa hemi devlet baba sana el atmiyomu kuzum
aynen bağdaş kuracak tv bakacak bir taraftan :)
Bnde bugun gittim cnm doktora ikinci asilama icin bugun igneleri vurulmaya basladim bakalim hayirlisi kuzularBnde cok oldum yumurta sayim fazlaydi cnm bn ona bagliyorum..bnmde tutmadi... puff patlicak gibiyim dr gittim dun aslinda bugun gitmem lazimdi.. 16 da cagirdi serephone verdi yine
nabıcan kuzum nabıza göre şerbet benimkide beni avda bastırıyo gecenin bi yarısı beni yalnız bırakıp ava gidiyoooBenimki bastırıyor beni bende pısıp kalıyorum ahahah
Kızlar ben çıkıyorum daha namaz kılmadım yatarız birazdan iyi geceler iyi sohbetler size rose Kaçar!!! Görüşürüz byby
benimkide yahuuu ama ben kurarımmm genedeayy aynı benimkini anlattın o kadar masa var yok illa yer sofrası olcak bende alıştırdım kendi kurup kendi kaldrıyo
Eeeveeeeeett inşaallah rabbim bizlerede nasip edecek az kaldi minislerimizee bi sonraki konumuzda ilk önce tekmeyi bebisten hangimiz yicek olcak inşaallahaynennn o göbüşler dolacak
özelemi gidiyorsun canımBnde bugun gittim cnm doktora ikinci asilama icin bugun igneleri vurulmaya basladim bakalim hayirlisi kuzular
iyi geceler bacım görüşürüzz mucksssss
Ayyyy bak bu çok romantik ama çok güldüm kocise dedim sen bana hiç çorba yapiyomusun hicc ama hamiş ken çok romantikdi hakkını yemiyim aynen canım şaka bi yana onlar iyi ki var bunca şey yaşarken onlar nefesi bile yetiyor insanabi kez grip olmuştum ..
çorba yapayım sana dedi ..
nasıl yapılır anlat dedi ;
yağ koy salça kavur 1 domates rendele..
üstüne sehriye koy ve su tuz dedim ..
yapmış,nane de koymus,limon yanına ..
getirdi içmeye basladım .. nasıl olmus askım dio ..
harika harika dedm ama suu içinde yüzüyodu sehriyeler ..
(düşünmesi yeter kocişimin yaa ) iyiki var
kiz hic oyle pisip kalacak gibi degilsin ? ya vur elini masaya secimini yapsin ya kumanda ya leptop diyeceksin sececk arkadas olay bu kadar basitBenimki bastırıyor beni bende pısıp kalıyorum ahahah
Ay canim yaaa bizde köye gidince kayinpedere Bizimkide gider bigün ayı seni yicek diyorumnabıcan kuzum nabıza göre şerbet benimkide beni avda bastırıyo gecenin bi yarısı beni yalnız bırakıp ava gidiyooo
Kesinlikle Rabbim basimizdan eksik etmesin kocislerimizi. Benimki sibatta askere gitti temmuzda geldi e3 onsuz perisandim minnos cici kocam bnmmm ayağım kirikdiginda mutfak batikti ama wc ye kucagnda sırtında götürdü pamuşum beniiimAyyyy bak bu çok romantik ama çok güldüm kocise dedim sen bana hiç çorba yapiyomusun hicc ama hamiş ken çok romantikdi hakkını yemiyim aynen canım şaka bi yana onlar iyi ki var bunca şey yaşarken onlar nefesi bile yetiyor insana