Hani biz kadınlara eksik etek diyolar ya bence tam tersi bi etekleri eksik hahahahaha
Amin bacım herseye rağmen dimdik duruyoruz kıscelerrrBen gecen ay üç kere regl oldum hiç Başıma gelmedi böylesi ama salak gibi gitmedim doktora .... Stresten sanırım çok stresi gecti gecen ay o yüzden sanırım Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Amiinnnn inşallahhhhh!!!insallah cnm dualarım hepimizee
Nerde bu devlet herşeye kampanya var taksit var buna niye yokkNihahahah ahaha aynen
Evet buraya negatif hava vermeyelim pozitif olalım inşallah duâmızla bebişimiz gelsinnAmin bacım herseye rağmen dimdik duruyoruz kıscelerrr
ayy off sorma benimkide öyle benim normalde kaynanam yok ama kaynanam var yaniiii o dereceHani biz kadınlara eksik etek diyolar ya bence tam tersi bi etekleri eksik hahahahahabenmki bayılır mutfaga temizlige kaynanakaynana gibi peşimde gezer onuda koy yemege sarimsak koymadinmi daha fln banada gelenler gelir ve bi ec0ve iki kadın fazlaaa cik burasi benim der kovalarim mesela mutfaktann
Hani biz kadınlara eksik etek diyolar ya bence tam tersi bi etekleri eksik hahahahahabenmki bayılır mutfaga temizlige kaynanakaynana gibi peşimde gezer onuda koy yemege sarimsak koymadinmi daha fln banada gelenler gelir ve bi ec0ve iki kadın fazlaaa cik burasi benim der kovalarim mesela mutfaktann
ben kumanayı elinden alıp laptobu veriyorum al ordan izle diye canımmmAy canim benimkine onlarida eklersen tam anlatmış olursun arada ac bi iki insan yüzü görelim diyorum bayiyo benii
ANCA bankadan çekersek kredi öyle !!! Millet boşunamı gidiyor başka memleketlere Ülkelere HAKLI millet gitmekle buraya bes vereceklerine elin ülkesine 10 veriyor gidiyor herşeyi yaptırıyorNerde bu devlet herşeye kampanya var taksit var buna niye yokk
bizdede laptobu alan kişi ben oluyorumben kumanayı elinden alıp laptobu veriyorum al ordan izle diye canımmm
Çok doğru dedin kıscemmEvet buraya negatif hava vermeyelim pozitif olalım inşallah duâmızla bebişimiz gelsinn
Hahahah genleri bozuk bunların anacim herşeye maydanoz herşeyi cok bikir eskiler iyi demis koca fazla bilmemeli canim çamaşırı sen at ben asarim sen bekleme yat fln asarda bende sinir olurum istedigim gibi olmayinca nihahaha karismayan koca istiyoruz tabii en önemlisi onlara sinir olmamak icin bebis istiyoruzzz amiiinnnayy off sorma benimkide öyle benim normalde kaynanam yok ama kaynanam var yaniiii o derece
Dün kocişim evde pide yaptı pide yedik arada fırsat buldukça girer ama tez canlı olduğu için ufak ufak tartışmalarımız olursüpersiniz kuzum ya masallah ..
benimki salata dısında yapmaz , yapsa benden ii yapar ama ..
Mümkün değil tabletide alır maclara bakiyomus bi yandan arkasindada gözü var heralllben kumanayı elinden alıp laptobu veriyorum al ordan izle diye canımmm
Nihal kışçem neşeyle görüşüyormusun hiç yazmamışsınız da bakılıyordum arada yazarlar belki diye hamileydi ya doğum yaptı mı acaba ??Çok doğru dedin kıscemm
Girmez pek ama bol karışırsüpersiniz kuzum ya masallah ..
benimki salata dısında yapmaz , yapsa benden ii yapar ama ..
Lütfen uygulamaya şuan itibariyle geçiniz!!!!'Çok doğru dedin kıscemm
Dün kocişim evde pide yaptı pide yedik arada fırsat buldukça girer ama tez canlı olduğu için ufak ufak tartışmalarımız olur
ay cnm aynen ya sen benimkinden mi bahsediyon acep?o da mutfakcidir sunu da koy,Hani biz kadınlara eksik etek diyolar ya bence tam tersi bi etekleri eksik hahahahahabenmki bayılır mutfaga temizlige kaynanakaynana gibi peşimde gezer onuda koy yemege sarimsak koymadinmi daha fln banada gelenler gelir ve bi ec0ve iki kadın fazlaaa cik burasi benim der kovalarim mesela mutfaktann