Ay canim benimkine onlarida eklersen tam anlatmış olursun arada ac bi iki insan yüzü görelim diyorum bayiyo beniibenimkide öyle ama maç hastası değil av hastası baya belgesi falan var sezon açılsımı benim iş bitti delirtiyo beniii
En iyi erkeeekk ölü erkekkkk allah korusun bi de ne demişler ayı idi uyi idi kocam idiayy aynı ya benimkiyle bi takımları farklı
erkek işte ancak o kadar oluyo akılları napaalım idare etcez artık değişimi yok ki eskiyi getir yeniyi götür
Hepimiz yaşayalım canım benim ne yapalım allahın takdiri işte illa bi gun nasip olacak sabırla bekleyeceğiz bende çok seviyorummm kiii
aynen yaaa allahhım çok bekletmesin inşallahh tüm isteyenleri de bizlerideeeeeeee
En iyi erkeeekk ölü erkekkkk allah korusun bi de ne demişler ayı idi uyi idi kocam idi
Ayyyy bayıldım buna benEn iyi erkeeekk ölü erkekkkk allah korusun bi de ne demişler ayı idi uyi idi kocam idi
insallah oyle olur da bu hayatta cekilmiyor ben biraz guleydim yeterdi cokmu sey istiyorum millete ozenmekten biktim
Akraba değiller ama ayni yapıya sahipler bi nevi ayni b..un laciverti de denilebilirdenilebilirinsallah cnm karsılıklı duygular
Battım değiştikten sonra bir hafta netim bitiyordu daha yeni net aldık eve artık giriyorum ama bir haftadır düzenli ... Arkadaşlara baktım buldum burayı öyle işte önceden daha güzeldi daha rahat forumlar bulunuyordu şimdi zor buluyorum o yüzden bende aynı canım bir değişiklik yok bende de
aminnn inşALLLLAhhhhhhhhhhhhhhinsallah kıscem amin hepimize insallah
bebislerimiz gelsin 2015 e anniş olarak girelim
Nihahahah ahaha aynenerkek işte ancak o kadar oluyo akılları napaalım idare etcez artık değişimi yok ki eskiyi getir yeniyi götür
Ben bu 2015 den umutluyum sanki önümüzdeki doğum günümde hamiş olacakmışım gibime geliyor ama bir yandan da korkuyorum mminsallah kıscem amin hepimize insallah
bebislerimiz gelsin 2015 e anniş olarak girelim
Doğru söz de ondan bacimm erkek milleti topu aynıAyyyy bayıldım buna ben
Akraba değiller ama ayni yapıya sahipler bi nevi ayni b..un laciverti de denilebilirdenilebilir
Ben bu 2015 den umutluyum sanki önümüzdeki doğum günümde hamiş olacakmışım gibime geliyor ama bir yandan da korkuyorum mm
Allah sevdiği kuluna istediği şeyi geç verirmiş ki bana daha çok dua etsin dermiş Rabbim onun için bol bol dua inşallah biraz sabır kızlarrrinsallah oyle olur da bu hayatta cekilmiyor ben biraz guleydim yeterdi cokmu sey istiyorum millete ozenmekten biktim